Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A v které umělecké branži asi tak působili níže píšící diskutéři, že "zasvěceně" vědí - co by..., neřku-li - jak by...

    • josef.chmela

      Každý nemůže nebo nedokáže být komediant, že?

      • Jóóó, jóóó - pořád se něco děje...

  • Ono když se projde tak netem, tak Mandrage si v minulosti šlehali  dost zhusta do žil. To že se nyní rafou mezi sebou je jejich věc. Ale ve finále to shazovat na jednoho je takové amatérské.Ostatně tahle smečka jsou všechno.Jen ne profíci.A navíc když se profilují na Letné mezi chvilkaři a ještě se tím chválí, tak to budou docela kvalitní vymaštěnci.Tahat politiku do hudby? Hoši do Jihlavy.Tam je tradice Festivalu politické písně.

  • Mandrage skupinu neznám, takže mě její konec nijak neuzemnil, zato dobře znám účinky a dobrodiní alkoholu, u něhož zejména platí při požívání zlaté pravidlo přiměřenosti. Zpěvák se zjevně neřídil tímto zlatým pravidlem a navíc se nevyznal v ušlechtilém pijáckém umění. Alkohol je vynikající přítel, ale umí být zatracený prevít a dokáže nahromadit tak velký škůdcovský potenciál, že dokáže člověku zničit život, resp. dokáže zdegradovat jeho osobnost na úroveň samolibého bruselského hejska. Proto se musí člověk kamarádit s alkoholem velmi uvážlivě a nesmí soustavně propadat alkoholickým orgiím a podobným nezřízenostem. Výjimečně platí motto písničky "Kdybych já měl alkohol, ožral bych až na mol..." Výjimka totiž potvrzuje pravidlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit