Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za takových tisíc let tady bude místo nás nějaká "vyspělá civilizace" a ta bude provádět archeologické vykopávky a různí "vědci" budou spřádat teorie, co to bylo za kulturu která stavěla tyhle betonové stavby. Veškeré záznamy a archivy se za tu dobu zničí nebo ztratí a tak se budou vědci přít zda se jedná o "náhodné dílo přírody", koncept mimozemšťanů 🙂 či zda naše dle nich předpotopní primitivní kultura měla nějaký náboženský kult pro nějž budovala ve velkém tyto obětní chrámy. V lepším případě budou archeologové tvrdit, že jsme tímto způsobem řešili bytovou otázku. No prostě naši potomci budou uvažovat stejně jako my dnes uvažujeme o Pyramidách, Makču pikču, Stonehenge a jiných pozůstatcích našich předků.......

  • KIMCID

    Jen né umění

  • Vojenské bunkry z předválečného období jsou trvalou připomínkou té skutečnosti, že jsme se chtěli bránit vůči rozmaru těch, kteří by chtěli svévolně překročit hranice. A nyní se snaží někteří politici a zastánci vítací politiky, abychom nebránili hranice a s radostí vítali hordy migračních nájezdníků a nadto je zahrnuli maximálním komfortem a věrně jim posluhovali. Zejména máme zdvořile vítat ty migrační nájezdníky, proti kterým naši předkové po celá staletí bojovali, aby uchránili evropskou civilizaci, evropské hodnoty a evropské národy. Nyní vrcholné orgány EU napomáhají migračním nájezdníkům v rozvratu naší společnosti, která byla vybudována na křesťansko-judaistických základech. Na každém bunkru by měl být nápis "Nevzdávejme se a chraňme naši kulturu a evropskou civilizaci před cizími rozvratníky !"
    • vanhorne

       "jsou trvalou připomínkou té skutečnosti, že"

      kdyby tenkrat vybudovali hwy D1, tak se na ni bez celorocnich oprav auta vesele prohanely jeste dnes. Skoda, ze ti legendarni stavitele si vzali do hrobu tajny recept na vyrobu toho zazracneho materialu, kteremu se podle povesti rikalo "beton".

  • Problém nespočívá ve stavbách samých, ale v tom, že k nim většinou nepatří žádný pozemek a zpravidla ani přístup. 

    O podobný řapík jsem se zajímal, ale vždycky to byl solitér bez výše uvedených záležitostí. Škoda. 

    Jeden z mých mladších kolegů si s bratrem pronajali protiatomový kryt v Praze a žilo se jim tam docela suprově. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit