Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podnikáte někdo v IT v Praze? kde berete lidi? v poslední době mi to přijde opravdu šílené co nám tam chodí na pohovory, asi už je v těch školách vůbec nic neučí.

    • Tenhle pocit jsem měl také,když jsem rozšiřoval firmu, a potřeboval jsem nabrat 6 nových lidí. Po čase mi už došla trpělivost, a začal jsem spolupracovat s agenturou z Prahy, která má pod sebou registrované IT pracovníky. Stačí tam vždy napsat, jaké místo potřebuji obsadit, a pak mi posílají přímo kvalifikované lidi na dané místo.

      • U nás to stojí hrozně moc času, a také financí najít schopného člověka, nehledě na to, že každý větší server, kde chcete dát poptávku po zaměstnancích, tak si účtuje dost velké poplatky. Se kterou agenturou to tedy řešíte?

        • Doporučuji se podívat na stránky agentury https://www.coolpeople.cz/klient-it , která dokáže najít schopné lidi přímo na místo, které potřebujete obsadit. Opravdu do ušetří hodně peněz i času při hledání konkrétních lidí.

  • Úroveň diskuze zde na Tiscali je opravdu ubohá - kanál sprostých slov a urážek od bezmocných příznivců mezinárodním auditem usvědčeného zloděje, lháře a podvodníka, člověka podezřelého ze zavlečení vlastního syna na Krym i objednání vraždy kmotra Mrázka, kvůli sporům v Setuze.

    • Gorobilypes

      dostaneš ban za spam?

  • Mnoho pijavic je přisáto na stát. A pro tyto pijavice Schillerová hodlá prosazovat maximalizaci principu zásluhovosti, aby ona a další vykukové přisátí na stát byli zaslouženě odměněni maximální výší důchodu, výsluh a dalších výhod. Plánem Schillerové je posílení principu zásluhovosti, tedy maximalizovat výši důchodu u nejzasloužilejších výtečníků typu Koženého či Janouška. Ostatně samotný Klaus se jasně vyjádřil v tom smyslu, že potřebujeme více Kožených. Pod dohledem nejzasloužilejších je prosazován systém vytvoření kasty horních deseti tisíc důchodců-milionářů, nejzasloužilejších ze zasloužilých, kteří na základě mnohamilionového jmění si zaslouží pobírat od státu nejvyšší důchody, přičemž nejchudší, nejbezbrannější a nejpotřebnější mají dostávat přidáno ono zákonem stanovené nezbytné minimum, které dál snižuje životní úroveň nejchudších. Schillerovský důchodový systém se stane spolehlivým generátorem nových bezdomovců, bídy a kriminality páchané ze zoufalství. Na závěr si dovoluji dodat, že princip zásluhovosti v morbidně zduřelé podobě odmítám a naopak podporuji solidaritu v míře, která je v souladu s morálními principy a zohledňuje empatický přístup a přitom odmítá parazitování na sociálním systému. Jen podotýkám, že největšími parazity jsou tuneláři a další pseudopodnikatelé vysávající státní kasu na základě zmanipulovaných výběrových řízení atd. Další privilegovanou kastu nepřizpůsobivých invalidů, kteří překypují mládím, vitalitou a zdravím a chybí jim jen chuť do práce, si vychoval samotný stát svými věčnými tanečky kolem nemakačenků etc. 

  • Stát promrhal už miliardy korun... a ovce si ten "stát" dobrovolně a ochotně volí.😯

    • Občané, podle Vás ovce si volí stát? Politologická inovace! 

      • Jindřichu Dvatisícetřistadevět, to slovo "stát" jsem dal do uvozovek, protože pisatel, na jehož slova jsem reagoval, měl zjevně na mysli jedince, kteří sami sebe považují za "stát".

        Omlouvám se, že jsem do uvozovek nedal také to slovo "ovce". Jedná se sice o jedince, kteří sami sebe považují za "homo sapiens sapiens", tj. "člověk 2x moudrý, rozumný" a svým vnějším vzhledem se mu dokonce podobají, ale jejich chování je ovčí. A tito jedinci si právě volí ty, kdož se považují za stát. 😉

        • Ovčan tys humorysta kde jsi byl posledních 26let 😂

    • Přesně to si o ODSácich myslim taky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit