Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wolfcastle
    Řešení je jednoduché zrušit VEŠKERÉ DÁVKY vyházet ty tisíce darmožroutů úředníků kteří je přerozdělují a další stovky co se zabívají tím jak budou přerozdělovány  a pak vypovědět ty tisíce kanceláří pronájmů atd. s tím spojených. Vyplácet KAŽDÉMU nepodmíněný příjem a HOTOVO VYŘÍZENO  nakonec všichni ušetří!!!! Jo jen vyžírky dostanou jen na jídlo
    • Myslim si, ze cesta k NZP, takhle prima nebude a mela by vest pres razantni zvyseni danovych odectu, misto ruznych nesmyslnych prispevku na deti a prispevku na peci pro stare lidi. Tenhle model by presunul zodpovednost na Financni urady, kde uz stejne ty odcitatelne polozky kontroluji, takze uz se tam uredniky "predzasobili", zatimco UP by tato agenda odpadla, takze by ty uredniky mohli propustit pro nadbytecnost. Stat proste nemuze substituovat prirozeny model, kdy o rodice se staraji deti. To vede k nezodpovednosti, kdy si lide poridi radeji psa, nez deti. Pes se o ne ve stari nepostara.
      Je potreba se naucit respektovat bozi zakony prirody. Lidske zakony, by se mely zakonum od panaboha podrizovat a ne se snazit na ne nejak "vyzrat", socialnim inzenyrstvim, ke kteremu ruzne davky nepochybne patri.
      Puvodne jsem se nezminil o vecech, ktere by mely byt zcela samozrejme a to jsou:
       - platit dane az z prokazatelneho prijmu ale tvrde pak vyzadovat jejich placeni
       - zatizit firmy progresivni dani tak, aby je nutila snizovat zisk navysovanim mzdovych nakladu
       - odecitat naklady hypotek (zase jako "za Paroubka"), primo z dane, nikoliv z danoveho zakladu a casem odbourat tyto "sluzby" bank a zavest zase statni pujcky na bydleni. Stat ma totiz pri vymahani jakychkoliv pohledavek absolutni prednost, proto je zcela nezodpovedne, presouvat toto na nestatni subjekty. Bydleni musi byt dostupne kazdemu, kdo pracuje.
       - zrusit vsechny dane pri prevodu nemovitosti a dale nepodporovat zadne formy najemniho bydleni. Clovek by si mel zajistit bydleni na stari, s unosnymy naklady, prave treba prodejem velikeho domu, ze ktereho deti odejdou a koupit si maly dum a zbytek penez uzivat behem starobniho duchodu.
       - vysoce danove zatizit ruzne developery a odbourat prekazky pri vyrizovani ruznych povoleni (zbytecnou administrativu zcela odbourat) primo soukromniky, kteri pak budou v dane nemovitosti bydlet (system "odstehujes se drive jak za 2 roky?" doplatis "developerskou dan")
       - zrusit EET u "zivnostniku" (remesel, nikoliv ruznych financnich poradcu) a nahradit ji pausalni dani
      • Hlavně platit jen těm, kteří chtějí pracovat!!!
  • Daleko jednodušší je zavést znovu vyhlášku o počtu osob na určitý prostor. A žádné dávky těm, kteří nepracují. Není přece možné aby nepracující paraziti pobírali dětské přídavky na spoustu dětí, pobírali příspěvek na bydleni a další nesmyslné dávky. příspěvek na bydlení by měl být pouze pro svobodné matky a staré lidi. Přídavky na děti musí být opět jen jako odečet dně z platu. Prostě kdo nepracuje, tak nebude mít žádné přídavky na děti. Nezdá se to státu nesmyslné podporovat děti rodičů, kteří nepracují a jejich děti rovněž nebudou pracovat? Práce v tomto státě je jen pro majoritu zatímco menšiny nepracují, ale peněz mají plné hrsti, takže jezdí v frahých vozech a chodí jen ve značkovém oblečení?
  • Stalingrad
    žádné doplatky,kdo pracoval má mět takový důchod aby nebyl žebrák,matky které pracovaly by měly dostávat kompenzaci od zaměstnavatele bo školy s následnou refundací od státu  a fetky,dajtě dafky,26x ve 30letech napravení,věční nefančenko by neměli dostat nic !!! A tyto příspěvky by měli dostat ti co pracovali a né povaleči. Rodiny z dětmi by třeba podle počtu,věku dětí neměli mět daně....Je zajímavé,že po řidičích se chce zák.pojištění a ještě je kancelář kde i neoprávněně zák.poj.vymáhají !! O to zajímavější je,že pracující platí zdr.sociál.důchod.pojištění a stát jiím to vykrádá ve prospěch povalečů !!!!
  • A co tak zastropovat ceny v ubytovnách podle kvality zařízení a nenechat prostor pro spekulanty. Proč něco vymýšlet složitého. Kvalita bydlení v ubytovnách je násobně vyšší jak podnájem. Otázka je kvality bydlících. 
  • Není vůle. Kdyby byla, je to už dávno vyřešeno.
  • Přebujelý systém sociálních dávek ztrácí svůj účel a smysl. Proto by měl být nahrazen jednotným Základním nepodmíněným příjmem pro všechny potřebné občany. Tím by se zrušily všechny sociální dávky, zpřehlednila oblast dávek a eliminoval by se rozsáhlý byrokratický aparát sociálních pracovníků. Tisíce uvolněných pracovníků ze sociální oblasti by mohly odejít do fabrik, kde čekají na pracovníky jak na boží smilování. Též by byla odstraněna diskriminace v dávkách, privilegovaná kasta nepřizpůsobivých by měla nastavena naprosto stejná pravidla jako ostatní občané. Kdo by se spokojil s výší Základního nepodmíněného příjmu, ten by nechodil do práce, prostě každý by si naložil s penězi od státu podle svého gusta tak, jak je zvyklý nakládat se svým životem.
  • Otázka, kdo na to doplatí..může být i opačná...kdo a jak na tom vydělá ?..případně ,co všechno další ..pak může nastat a patrně i nastane !..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit