Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás v CCCP žádná mrtvola dlouho ležet nevydrží. Hlad je sviňa!
  • Některé drogy legalizované jsou, např. alkohol a nikotin.

    A tak by měli být lidé zavíráni do kriminálu za to, že pijí alkohol nebo kouří? Ono to přijde až bude dokončena islamizace Evropy. Nedávno proběhl tiskem případ nějakého starého člověka v nějaké islámské zemi,dokonce snad i původem cizince, který byl odsouzen k bičování za to, že v autě vezl nezakrytě lahve s alkoholem.
  • ...regionálních politiků, sedmi úřadujících soudců a tří členů Kongresu, všech podezřelých z napojení na drogový byznys.
    A co je na tom divného ???
    U nás a v Německu jsou členi Strany zelených či Pirátů běžně napojení na drogový byznys, rovněž řada soudců pocházejících z rodin elit má k drogovým deliktům podezřele jemný vztah.
  • No on jestli nebude problém právě v polovicate nelegalnosti drog. Kdyby se drogy legalizovali odpadl by problém s distribuci drog, mafii ve smyslu kriminality... To jako opravdu je třeba obtezovat policii hledáním prodejců drog?
    Ale dobre, pokud chceme bojovat jako společnost prodi drogám budiž. Pak je ale hloupost největšího kalibru, když je beztrestne užívání drog, a tresna pouze jejich distribuce... V boji by logicky pomohlo ilegalizovat a zavírat uživatele... Pak by si každý opravdu rozmyslel jestli brát nebo nebrat drogy... Dal by se policií nástroj pro efektivní boj s tímto problémem a zároveň by se extrémně poškodila efektivita distribuční sítě ... Problém je přeci to že lidi berou drogy, ne jenom to že hejhula je prodává a vydělává na tom (navíc nynější formulace trestního zákona je spíš k smíchu, jak chce policie dokazovat jestli na tom distributor vydělal hodně, velmi hodně , nebo extrémně hodně )
  • ... primitivní popelář BIJEC je stále víc bezmocný
  • *1* *1* *1*
  • ... s širokým úsměvem ignoruji nejprimitivnější póvl, stará známá věc :)))
  • áááá lopata z chlíva nám tady vyučuje ČJ. No to je třeba si dát pozor...
  • ... pouze neškodný trouba píše "hystorie", jdi do hajzlu, trapný balíku :)))
  • Pan Kalenda z Bulváru nám zřejmě vnucuje názor, že jsou země, kde je ještě hůř než u nás doma. Ale my žijeme v Evropě, kde je jiná kultura a jiná hystorie. Ale vše se rychle mění a myslím, že podpora ISLÁMU vámi novináři pomalu spějeme právě k takovým to krvavým režimům i u nás v Čechách!!!
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vnitracka-zprava-Cizinecke-gangy-se-loni-v-CR-snazily-korumpovat-statni-spravu-448904
  • se bojí soudit islámské radikály. Nezbývá než konstatovat, že tudy jak je v článku pěkně popsáno vede cesta.Přeci nelze ustoupit teroru - obecně.Navíc teror páchaný islámskou verbeží jejíž život a sama existence tady nemá žádnou cenu, musí být potrestán zejména exemplárně. Aby banda dobře věděla kdo je v Evropě pánem.
  • A to jako píšete proto, že my můžeme za to, že tohle u nás ještě není, ale aby to bylo spravedlivý podle sorošových aktivistů, tak brzo bude jako práce džihádistů a opruzele? *11* *12* *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit