Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vymírající Evropa dala všanc svuj sociální systém a vytvořila si doma pěknoučkou pátou kolonu , v Čechách respektive v Československu víme o čem mluvíme , toť suchá historie .Tahle kolona bude mít hoodně odnoží jako správná mafie - múžeme zavedst třeba označení mafolona západu .😎

  • Několik set osob protestovalo na podporu Palestiny i v Praze. Nakonec o tom je demokracie. 
    Podle údajů Ministerstva vnitra ČR má k 30.9. 2023 zaevidovaný a povolený pobyt v České republice celkem 191 Palestinců (123 osob trvalý pobyt a 68 přechodný).

    To je super, že za práva 191 spoluobčanů existují tak masové protesty. A že se tomu věnuje taková pozornost masmédií.

    Jestlipak ono to není proto, abychom tolik nemysleli na ohromující výsledky naší vlády a na to, jak žijeme my sami. Ukrajina vyčpěla, tak zkusíme něco jiného. 

    Samozřejmě za to, co se děje v Gaze může Babíííííš! 

    • Sionisto, pokud si nebudeš chtít užívat pogromy, doporučuji cílovou zemi Chile.

      • "No dobře, tak budu asi sionista. I když jsem to o sobě dosud nevěděl.
        Možná nebudu sám. Třeba dnes jsem četl článek pana Mikuleckého - "Evropa je pod útokem lidí, kteří jí chtějí zničit, a nezmůže se na víc, než vyděšené kvokání."

        Pokud vidím situaci jinak, musím být sionistou? Většina dotací EU pomáhá teroristům, kteří žijí v luxusních apartmánech, létají soukromými tryskáči. To je v pohodě? Ale my jsme přeci korektní, nechceme nikoho urazit a dotknout se jeho citů.  

        "Je třeba si přiznat, že to nejsou demonstrace za něco. Je to demonstrace síly a toho, že tito lidé nikdy nestáli o integraci do naší kultury a přijetí našich civilizačních zvyklostí, že jejich cílem je naše podřízení jejich barbarskému způsobu života."

        Inu, asi budu tenhle sionista, protože chci být doma, v Evropě. 

        • Já tu imigranty ručníkáře také nechci. To se tu však neřeší. Bezprostředním důvodem stávek Palestinců je něco jiného... odpor proti židům (sionistům Chazarům pod vlivem Domu Sion pana Rotchilda, pod vlivem Sionských protokolů. Ti vyznávají ve skutečnosti Satana a jen formálně se hlásí k judaismu. Palestici nerozlišují - vystupují žel i proti Židům (typicky Chasidiům, majícím průměrně IQ 110 - 115 - vyznávajícím zejména Talmud - součást Starého zákona). Odpor Palestinců a zejména těch dnes už radikálních, z Hamásu, který zvítězil v roce 2007 ve volbách Palestinské autonomie proti letitému krvavému útisku Izraelců vyústí v něco velmi radikálního. Muslimové a Arabové jsou velmi citliví na to, když jim někdo poskvrní čest. Izrael je dlouhé roky vyvražďuje a vyhání a vyhlašuje nyní, že zůstane na jejich území až je vyžene, nechá tam vojenské základny. Myslím, že tunely tam má Hamás zaminované. V některých patrových vyztužených tunelech se dá jet autem, jsou tam koleje, sklady potravin a zbraní, štábní místa, odstíněné telefonní linky.

          Dobře, nejsi tedy asi Chazar žid = sionista neofašista, neocon a omlouvám se ti. Už tě tu nikdo nebude nazývat. Tedy Jindřicha 2309. 





          Například nicku jirka2504 to slíbit nemohu. Potom zbývá varianta je, že se v politice neorientuješ dostatečně a patrně  vůbec ne v globalistice, jak je všude zvykem. V politice se nic neděje náhodou. Je třeba myslet globálně a jednat lokálně. Konceptuální neschopnosti svých konkurentů  velmi využívá konceptuální Putin. V řešení problémů ve složitých sociálních supersystémech nemá konkurenci a dokonce globální prediktor jej několikrát využil k řešení mezinárodních problémů - například viz vztahový problém mezi Indií a Čínou - hroty rozporů dokázal Putin otupit. S-400 dodal oběma stranám a hned na sebe byly hodnější. Problém s hranicemi v pohoří není zásadní. Dokáže využít časová okénka k řešení nastalých problémů. Nikomu nedává neakceptovatelné návrhy a vždy nechává otevřená dvířka pro budoucí jednání. Právě kvůli Rusku vstupují státy do BRICS. BRICS je také projekt Židů. Globalistiky neznalých osob je ze sta podle mého odhadu 99,99 kusů. Bernard Schaw: 95 % lidí nebude konat rozumně, i kdyby jim hrozila smrt. Také řekl, že 3 % lidí si myslí, že jsou rozumní. Ale nejsou. Jen 2 % lidí je rozumných. Inteligence a rozumnost jsou odlišné pojmy. Čapek řekl: Představte si to ticho, kdyby lidé říkali jen to, co skutečně vědí. Musk zaznamenává velký zájem lidí o mozkové implantáty - čipy. Možná že bys také měl ... Měl se zveřejňováním svých názorů posečkati, až se sériově budou tyto implantáty dodávat mezi ouška. Bez urážky. Implantát nezaručuje rozumná názorová stanoviska, ale v něco je třeba doufat. Nebo intenzivně vstřebávat globalistiku - aby si člověk mohl vybudovat postoj k politickým událostem (třeba zrovna co se týče Izraele). Informacím z televizí je dobré se vysmát a nejlépe je nesledovat. Globalistiku nejlépe vysvětloval zejména prof. Pjakin před několika lety: Vysvětlil kdo je globální prediktor, kolik má center řízení světa ( má dvě) kdo to jsou žreci - ti řídí. Je jich 23. Původ to má ve Starém Egyptě a tyto dvě jedenáctky s jejich vrchním mají právě monopol na politické řízení světa - jedno středisko se přesunulo do v Íránu (od něho spadá i ČR), druhé v Číně, ale dělají i chyby. Vláda Íránu a vláda Číny nejsou těmi řídícími subjekty, těmi členy jedenáctek. Nyní se stále více více stává subjektem řízení světa Rusko, které má politickou moc stále slabou, ale má obrovitou moc konceptuální a vojenskou. To má svého vnitřního prediktora - Ruský židovký kongres, se kterým Putin stále konzultuje své kroky, je na něm závislý. Dokonce s ním řeší možné termíny pro vykonání Přehlídky vítězství na Rudém náměstí - nebudu zacházet do podrobností. Jen - až se Rusko zbaví své vnitřní silné proamerické opozice, bude možno v Rusku přikročit k celkové ekonomické reformě a dobudování unitárního státu - takových budou po světě po přeformátování, nakonec většina. Zejména ty státy uměle vyprojektované - je jich moc. Například Turecko (jeho sultán neví z globalistiky nic; Lukašenko neví nic atd..), USA.

          • To Masunta 1. část příspěvku:
            Děkuji. Jste zajisté moudrý a sečtělý člověk a jsem rád, že se dá diskutovat (a místy nesouhlasit) i bez osobní zášti. Já zase musím přiznat, že se někdy nechám unést emocemi. A jsem si vědom alespoň základních reminiscencí této složité situace, 

          • Pokračování:

            Nebudu vyjmenovávat. Maďarsko mezi nimi není, je státem autentickým,
            historicky vzniklým, proto bylo vybráno za hegemona zemí V4. Zvláště
            když bylo Trianonem připraveno o 2/3 svého území. Vznikne zřejmě Velké
            Maďarsko. Orbán už několikrát ukazoval mapu Velkého Maďarska, či také
            Nového Rakousko-Uherska. Má to posvěceno globálním prediktorem. To je právě nejhlavnější cíl globální politiky - uvedené přeformátování. Neplést
            s Velkým resetem sionisty Schwaba a jeho agendou 2030. Karty bude
            rozdávat Rusko. Víceazimutová politika. USA mají být přeformátovány na
            stát národní. Jen unitární stát umožňuje rozvoj různých ve státě
            přítomných národností, různých náboženství, názorových proudů, různých
            politických přesvědčení - ale musí existovat jednotná, závazná a vymahatelná státní ideologie.
            To Putin dosud nemá. Takový stát, netroxistický, unitární chtěl, chtěl
            už Stalin, ale nestihl to. Zabili jej. Po jeho smrti zavládl v
            socialistických zemích trockismus - prostředí vhodné pro převraty jako v
            Maďarsku 1956 a u nás 1989. Skutečný socialismus jsme tedy ani u nás
            nepoznali.

            Ruský židovský kongres zachránil Rusko před finančním kolapsem Ruska
            následkem sankcí, v roce 2014 - 2015. Kongres ... dodal peníze, protože
            když by padlo Rusko, bylo rozparcelováno, padl by Kongres... Podle mé
            maličkosti už spíše nepůjde zastavit vznik Evropského muslimského
            chalífátu. Ten prý vznikne poté, kdy bude Izrael zrušen, jak to
            prosazuje ten, kdo má monopol na politické řízení světa, to je globální
            prediktor - a ten má i řadu konkurentů. Například scientology, sionisty,
            zednáře, muslimi. V Traze je například sedm různých center toužicích o
            předělaní světa po svém, po jeho ovládnutí. Členem globálního prediktora
            je Kissinger, který před pár dny uvedl, že se celý život mýlil, tak
            uvidíme - snad právě změna jeho názoru je největší naděje na záchranu
            civilizovanosti v Evropě a ve světě. To jsem ovšem asi příliš velký
            optimista. Na člena globálního prediktora aspiroval i Churchill, ale ani
            napotřetí neudělal zkoušky, protože to byl blbec. Nakonec viz jak toho
            moc zpackal v první válce. Trump je, ač celkem omezenec, psychopat,
            řízen Kissingerem, je jeho vykonavatelem. V hrubých rysech ano.

            • Oprava: ne v Traze, ale v Praze.

        • každý sedmý Izraelec hovoří parusky , kurna kde se ty sionisti vzali když je komouší a batuška Džugašvili vymlátili , teda ten zbytek co zůstal po režimech genosen Adolfa z Vídně. Třeba Bandera a ostatní esesáci jen antisionismus předstírali ? to asi ne .co?

        • Já budu s tebou rád sionistou, pokud to pomůže eliminovat slimáky.

          • jen pro informaci Sion , semitské rasy židé i arabové , tak jak je to s tim antisemitismem , sionistama a pod .

  • Hadráci útočí!

     Banda účelově nepřízpusobivých propalestinských se snaží
    být vidět.Když to sem do Evropy leze, slibuje to hory doly.Aktuálně to
    prudí vyhryzuje a dělá potíže. Na jejich pečlivé vypráskání nemá Anglie
    koule.Důsledná deportace vázne.Na druhé straně - dobře anglánům  tak.Hadráka si
    nechali připustit k tělu.A nyní jim chátra profesionálně parazituje na systému. Chce
    to dávky,lékařskou péči,lidská práva. Rozmnožuje se to tam jak tasemnice.Dělením.Jo hoši v Londýně. Tak to už je nářez.Ale panáčci, sami jste si je nadělili.

    • Příznivci agresivních příznivců přistěhovalců z Palestiny a okolí, podporovaní Tureckem, Katarem a Íránem, Vás brzy označí za sionistu. Musíte přeci kdákat s davem. Jinak bude zle. 

      Od rybníku k rybníku - heslo jihočeských agresorů.😂

    • Jestli se necítíte být vhodným objektem pogromu (lze se Palestincům i sám přihlásit), doporučuji  se přestěhovat do Chile.

      • Jakže? Pogro ..? Co? Zatím tady dělají a to v celé EU brajgl islamáci. Aktuálně vedou hadráci z Palestiny. Platí na ně jediné kouzelné slovo: DEPORTACE.

        • A já myslel že s.olovo

      • Sionistům nastávají zase těžké etapy života.

        • Vždycky se s tím nějak srovnali a srovnají se i dneska. 

  • mun.go

    Česká republika se 9. 11. 2023 zdržela hlasování o rezoluci požadující ukončení ilegální okupace palestinských území Izraelem. 

    Pro rezoluci hlasovalo 147 zemí světa, včetně všech evropských zemí kromě Maďarska. 

    V Evropě nebyla žádná jiná země, která by se zdržela hlasování. Hlasování se zdrželo 18 zemí, proti této rezoluci kromě Maďarska hlasovaly Izrael, Spojené státy a Kanada, z dalších důležitých zemí Marshallovy ostrovy, Mikronésie a Nauru.

  • Britská policie řeší každého, kdo se těm usmolencům postaví.
    Je to policie Velké Británie nebo Hamásu? 

    Jenom tak pro zajímavost - kolik žije v Evropě legálně Palestinců? Zůstal vůbec některý v Gaze? 

    • Sionisto budoucí nejspíše oběti pogromu - byla to demonstrace na podporu
      Palestinců. Demonstranti si dovolili nechtít, aby byli Palestinčani
      civilové zejména, usmrcováni sionisty s několikatisíciletou zločinnou
      historií, a asi mysleli obecně Chazary židy i Židy Chasidy. Oni to
      nerozlišují. . . Hamás silně finančně podporovaný pomocí Netanjahua -
      jen proto, aby nemohl vzniknou suverénní stát Palestina, zkoušel
      nejdříve několik nenásilných přístupů, včetně diplomacie, a nikdy neuspěl. Dokonce Arafat postoupil 78 % území/osad Izraeli, aby zabezpečil mír. Ani to nestačilo. Nyní tam ani nelze vytvořit stát Palestinu, protože tam jsou Palestinci v naprosté menšině. V pásmu Gazy je
      800 tisíc Izraelitů, převážně ozbrojených osadníků, tedy
      nepřizpůsobivých rasistů... Až nyní Hamásu svět poskytuje i
      sofistikované rakety, které dokonce může použít na přítomné americké
      lodě. Ty americké lodě nyní vzaly do zaječích. Izraeli už je ouzko.
      Přestávky v bojích dělá proto, že pro nedostatek zbraní hledá čas k
      dozásobení. USA už uvízly v intenzivním konfliktu na Blízkém východě. A
      Nepotěšující zpráva pro obyvatele Izraele od globálního prediktora,
      který má monopol na politické řízení světa: Aby mohl vzniknout Evropský
      muslimský chalífát s novými národy, státy, jazyky, musí nejprve zmizet Izrael. Zatím je na to našlápnuto zodpovědně.

      • No tak, už jsem zde byl označován za bolševika, komunistu, fašistu, koblihu, nebo naopak modrou straku, no tak toho sionistu už také nějak rozdýchám. 

        Ubozí Palestinci, nemají se zločiny Hamásu vůbec nic společného. Jen jsem se pozastavil nad tím, kolik jich v Evropě je. Kdyby se stáhli do své milované domoviny, tak se tam fakt nevejdou. 

        • vítej v klubu tak kafe ve Wuchanu platí😎

          • Pane Martinko, vyberte prosím jiné místo.
            Přeci jenom je to pro mě trochu z ruky. 😎

            • no ale bylo by to bezva ject se podívat tak daleko na kávičku a malinko se přesvědčit jak to vlastně je s těma rozdílnejma kulturama , ale to by jsme tam museli asi tak aspon rok makat a ne pít kávičku na terase hotelu , ale i ten aspon tejden bych přál jak sobě tak tobě i když se rozhodně neshodnem v hodně nazorech.😎

      • janhrom

        😂

  • " Policie i britský premiér však odsoudili násilné chování určitých skupin na okraji pochodu, například anglické protiislámské organizace English Defence League (EDL)."

    No jak jinak. Odsoudit ty, kteří veřejně podporují teroristickou organizaci si nikdo nedovolí, protože islám. Zato na "pravičáky" se může hodit cokoliv. Britský premiér si asi myslí, že si tím vyznavače islámu koupí, ale tak to nefunguje. Budou se čím dál víc radikalizovat. A proč ne, když je za nimi i britský premiér a dává jim tim za pravdu?

  • janhrom

    Jak to že to dovolí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit