Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Von měl ten Klaus pravdu když v 90-tém tvrdil, že za 20 let tady bude průměrná mzda 20.000,-. Tehdy se mu všichni smáli. Háček je ale v tom, že dneska má ta koruna 10 % kupní síly. *7* *8* *9* *13* *10*
  • Jděte už do pr.. s touhle statistikou. Stačí se podívat na nabídky práce, v 90% je nabízená mzda nižší než 20 tisíc hrubého. Výjimkou nejsou platy kolem 10 tisíc, to je s bídou na přežití někde na ubytovně.
    • Měl jsi se lepší učit. Kdyby jsi byl svazákem a komunistou, dozvěděl by ses leninské heslo: učit se, učit se, učit se,..... *2* *2* *2* *2* *2*
  • PRŮMĚR PO PRAŽSKU.To se vždycky nějaké jelito projde po Václ.náměstí,udělá si anketu a z toho soudí jaký je v ČR průměr--NA COKOLIV.
    ZKUSTE JEDNOU UDĚLAT PRŮMĚR NA COKOLIV MIMO PRAHU A STŘEDOČESKÝ KRAJ.
    Budete se svým nynějším průměrováním překvapeni.
  • Tito šašci a jejich výpočty průměrné mzdy jsou směšní, většina prodavaček v různých marketech a obchodech má s bídou 10000 Kč a dělníci ve strojírenských a hutních závodech kolem 15000Kč, jedině žádané profese jako svářeči a pod mají víc.Když se do toho zaprůměrujou mzdy různých ředitelů ČEZ a pod které jsou v milionech výjde jim takový nesmysl.
    • To je právě ten matematicko-statistický průměr. Ve skutečnosti ale takový průměrný člověk vlastně vůbec neexistuje! *5* *5* *5*
  • Mluví-li se o úsporách, tak lze ušetřit zavřením statistického úřadu. Na takové bludy stačí Bohnice nebo Strakovka.... Jsou pouze poplatni režimu.
  • O této statistice mám svoje mínění.Mě stačí pouhým okem se podívat na starší televizní pořad,abych zjistil jak se lidem žilo.Stačí mi ráno v Metru kouknout kolem sebe a mám pocit,že všichni jedou do Strašnic.A tak je to s průměrným platem.Mě ještě žádný nezastavil na ulici ,aby se mě zeptal jak se mám za 23 let svobody a demokracie v blahobytu,ale obtěžoval mě ,abych přispěl na to či ono.To je taky statistika.A tak mě napadá ,kde byla statistika při sčítání hlasů pro prezidentské kandidáty vč.VŠE -Hindls a nechal se tam chudák mgr. z MV plavat v matematice.A co Kubice ?Všíml jsem si,že toho se to netýká.To zdůvodňování bylo úsměvné.A učitelé pořád stávkují a neučí .
  • otazka neni ani tak jaka je prumerna mzda - spise kolik procent lidi na ni dosahne - tudiz to pak nemuze byt prumerna mzda, protoze nezasahuje vetsinu obyvatel. dalsi otazka je - proc zeme jako je Rakousko, Nemecko atd, kde lidi pracuji stejne jako my, odvadeji zhruba stejne dane, maji zhruba stejne DPH maji daleko vyssi prumernou mzdu...
    • Protože tam nemají ODS a FUJ 09 Kalouska,který tady dělá pokusy na 10 mil.lidí.Doufám,že si včera na 2 naordinoval francouzkou revoluci.Podobná situace jako u nás nyní.
  • Z čeho ten průměr dělají? Počítají tam také podporu v nezaměstnanosti a podobné dávky? A co zaměstnance soukromníků kteří dělají za nejnižší možnou mzdu ty tam asi také nejsou.
    A ti co dřou jako otroci ve švarcsystému ti asi také ne
    • Když někdo dělá za 10000 tak je buď blbej, anebo nemehlo! Nejspíš ale obojí.*1* *1* *1*
      • Anebo je možná rád, že vůbec za tuto částku může dělat,aby měl vůbec nějaký příjem než krátkodobou žebračenku od státu. Někdy člověk musí umět sklonit hlavu..., ale to Pacička asi nezažil. Buďte rád.
  • To nemusi zverejnovat-predseda spravni rady clen ODS,nebo KSCSSD 20.000.-Kc hrubeho mesicne,jeho manzelka toho casu zena v domacnosti prijem 20.000.000.-Kc ale rocne,take hrubeho... *16* *12*
  • Mzda lidí je u nás trvale v hlubokém podprůměru. Ale protože panstvo nahoře se v penězích přímo koupe tak nám ta čísla zlepší. Komediální hra se statistikou jako v případě poklesu nezaměstnanosti při takzvaných sezoních pracích.
    Podle měřítek západních států kam prej nyní patříme jsme přímo žebráci.
    • SMĚŠNÉ PRŮMĚROVÁNÍ.Vždycky jsem měl nadprůměrný plat.Nyní mám taky nadprůměrný důchod. 11.000,-Kč
      V Německu dvakrát totálně poraženému v posledních válkách, je průměrný důchod cca 1.500,-Euro;
      V Rakousku je průměrný důchod ještě o něco vyšší.
      Ceny a platby za všechno v ČR se s EU vyrovnaly,mnohdy jsou dokonce vyšší.
      Z ČR se postupně stal kompost - odpad Evropy.
      Je otázkou jestli je to neschopností našich vlád,nebo politikou EU.Myslím,že od každého něco.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit