Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak už jste to slyšeli? Her Herman nakonec žádného svědka rozhovoru NEMÁ *15* A havloidi se můžou pojebat vzteky a plivou a plivou a lžou a lžou. Prostě dělají to co je jim vlastní.

    A mínusy přibývají a přibývají... holt pradivá informace se havloidům opět nehodí do krámu. Prostě svědky NEMÁ, smiřte se s tím a lžete o čem chcete *5*
    • A to si jako myslis, ze Mladek a Tok se priznaji, ze rozhovor slyseli? Jak jsi naivni...
      • jsi odporná ve své neskutečné nenávisti, kolobrndo *12* *12* *12* *12*
        • Ale ja necitim zadnou nenavist, k nikomu - jsem zcela v pohode, jak tak koukam - na rozdil od tebe... :-)
          • jsi plna nenávisti, nevylžeš se z toho, i když budeš odteďka psát slušně, jsi nenávistná k lidem jiného názoru a takto se také projevuješ i zde psaným projevem, kolofrndo *12* *12* *12*
            • Pro mene chapajici jeste jednou -necitim zadnou nenavist a jiny nazor respektuji. Z niceho se nevylhavam. Nesnasim lez...Nepsala jsem nic neslusneho.
              Vypada to, dle toho, jak se do me navazis, oslovujes, ze mas sam nejaky problem...Myslis, ze kdyz me urazis, ze se ti ulevi?
  • Herman-to není ministr kultury ale slizký had.Neupřímný člověk který není schopen přímého pohledu do očí,jen při pohledu na něj je vidět jak z něj sálá faleš a neupřímnost.Dalajlámu přivítala dle televizí asi tisícovka lidí,žádný záběr však na ně nebyl aby prokázal to fiasko ve více jak milionové Praze.
    • Taky mi na něm něco nesedí. Takový studený žabák. Už je i tak döst omezen tím, že je lidovec. *15*
    • od lidovce? Pravdu určitě ne.
  • Vážený Pane Prezidente Zemane, tímto komplotem havloidkurev jste získal další statisíce hlasů pro vaši případnou kandidaturu, blahopřeji!
  • Opět další důkaz slabosti premiéra naší republiky p. Sobotky. Dnes na jednání vlády měl říci Herr Hermanovy D., aby zvážil své působení ve vládě a podal demisi kterou odnese s omluvou panu prezidentovi. Jediný co přitakávač sudetských němců předložil je dopis že přijali jeho žádost o vyznamenání jeho strýce nic jiného. Další naivita, nezlobte se na mně ale kdyby někdo zavolal že dostanu vyznamenání byť z kanceláře prezidenta republiky tak budu požadovat písemné vyjádření a v naivitě nepoletím přes půl zeměkoule. Je z Kanady a mohl to být kanadský žertík ne? Na to zhrzený Herr Herman, který již několikrát projevil svůj postoj k panu prezidentovi, vyvolá štvavou kampaň že jeho strýc bohužel asi nedostane vyznamenání od pana prezidenta. Jinak Herr Herman kolik lidí trpělo a ani s odpuštěním si jich nikdo nevšimne ( říká se pes neštěkne ). Jinak Herr Herman to by jste chtěl aby vám strýce vyznamenal člověk kterého nemáte rád.
  • koňský exkrement-kobylinec
    kravský exkrement-kravinec
    lidský exkrement-lidovec
  • Trapný jste Vy, pane Chalupo, tou neůctou a nactiutrhováním našeho prezidenta, který byl zvolen hlasy národa. Není vše dovoleno, jak se nám snaží někteří provokační hulváti namluvit! Míra slušnosti je v prostředí slušných lidí stále vyžadována! A většina slušných tu ještě stále žije! Mějte to prosím na paměti!
    • Ta paranoidní kreatura trvale v alkoholovém rauši, co si zvolilo 54 % tupých ovcí zmanipulovaných StBákem Zavadilem si nezaslouží víc, než aby si před ním slušný člověk uplivl.

      Milosh Bubble Bum...
      • vaše paranoidní kreatura v alkoholovém rauši, neboli maskot TOP09 Schwarzenberg, prezidentské volby nevyhrála. A ano, jste stádo tupých ovcí s červenýma svazáckýma knížkama.
        • nebav sa s ním, je to jenom malé bezvýznamné iks.. *1*
  • kupředu levá, spátky ni krok! Málem jsi nás všechny rozbrečel. Jsi takový demagog leninského typu. On se totiž tady Daneček Herman cítil dost málo viditelný. I zafičel před pár měsíci provokativně promluvit na oficiálním srazu Sudetoněmeckého Lansmanšaftu. Se zdálo že skopčáci jej samou radostí budou nosit na ramenou. Český ministr se přijel poklonit německým prasatům, které rozvrátili Československou republiku. A v eufori se sešel s tím tibetským frajerem zafačovaným do Larisy. Jenže naše ekonomika potažmo i světová padá i stojí na kontaktech s čínskýma klukama.Jestli tady ta duše prostá Hermanovic dokáže domyslet co budeme až bychom zůstali sami jako ekonomický kůl v plotě. Daneček na to pozve toho s Larisou?
    • a budou spolu s tím holohlavým marxistou meditovat a jíst rýži šťastně až do smrti
  • Opět překroucená fakta z pera pisálka.
    Prvně, Brady do ČR nepřijel kvůli vyznamenání, jezdí do ČR každý rok ve stejnou dobu, což potvrdil on sám i jeho dcera.
    Za druhé, Forejt mu neslíbil žádné vyznamenání, pouze mu volal, zda je zdravotně schopen cesty do ČR při příležitosti udílení vyznamenání.
    Za třetí, Herman navrhl vyznamenání pro strýce opakovaně, Brady měl být vyznamenán již dříve ale neuspěl. V té době nebyl Herman ministr.
    Za čtvrté, Zeman již od září Hermana upozorňoval, že setkání s Dalajlámou je proti zájmům ČR a žádal jej, aby se s ním nesetkal. S vyznamenáním to nemělo co dělat.
    A konečně za páté, Sobotka kontrasignoval seznam, kde Brady nebyl uveden.

    Celá kauza je opět špinavou hrou práglkavclu s cílem pošpinit prezidenta ČR. Kavárna rozehrála svoji předvolební komedii s Horáčkem v čele...
    Tak příště pisálku, více faktů a méně domněnek...
    • Kdybys radši házel perly sviním, než to vysvětloval tomu olomóckýmu šaškovi.... !!!



      .
  • Skandál z téhle banality udělala hlavně Česká televize a zabedněnci jako Chalupa.
    Zeman je prostě pro probruselské kolaboranty hodně velká překážka.
  • vyznamenání. A stěžuju si snad někomu? Obtěžuju s tím někoho? NO TAK HO PROSTĚ MÍT NEBUDU, NO...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit