Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A další konstrukce kolem uzenáře A.B. praskla. To je k naštvání, a ty volby se tak blíží!!
    Copak budou gauneři ze Spolu dělat?! Jedni gauneři proti druhým.

    To si zase polepšíme. 

  • Je pravda, že pan A.B. mohl udělat řadu věcí jinak. Ovšem aktuálně nazývá jako jediný věci pravými jmény. Celé Čapí hnízdo zapomenuto.

    "Babiš: Migrační pakt je zrada, Rakušan lhal. Nedostali jsme pro Ukrajince ani euro"

    Z celé EU jsme nuceně nabrali nejvíce "migrantů" z Ukrajiny v poměru na velikost země. Nejvíce. Prahy si přála. Valila nám klíny do hlavy. Byly dny kdy nám jich Jančura navážel žlutými vlaky denně cca 1500. Stát mu to proplatil. Z Bruselu se jen dokola slibovalo. Výsledek je definován shora. Do poslední koruny to platíme SAMI. Ze Strakovky je nám vnucována solidarita. A kterou tady není  zájem ani vůle se povinně podílet. Ani vůle pomáhat arogantům, kteří si z Kyjeva diktují stále nové požadavky. Drze odmítají jednat např. se zoufalými farmáři z PL, kteří jim statečně blokují kamiony na hranici. Prý pro kyjevské je partner Brusel! Zavlekli nám sem nově černý kašel. Desítky let se u nás nevyskytující. Jen se věří, že se už konečně budou věci nazývat pravými jmény.

  • Zdravím vespolek, klídek, paní Koloběžka už to přivede na správnou míru... 😐

  • josef.chmela

    Tady je příklad, že veškerá obvinění Babiše jsou pouze politicky motivované a vykonstruované pětišmejdy. Nejsem volič Babiše ale každému se má měřit stejným metrem. A tato pětidemoliční vláda to záměrně nedělá pro své udržení absolutní moci.

    • goyim

      Je to jako s Trumpem. Před ním neexistovala politická korupce a lhaní.😂

  • To je ale nezměrná snaživost dostat Babiše na Čapí hnízdo. Prostě za každou cenu. Jak dlouho se to už táhne? A furt nic. Zřejmě na Čapím hnízdě nelze nic kriminálního nalézt a to i přes opakované odvolávání neskutečně agilního státního zástupce a opakovaného prošetřování. Kéž by byl tak akční i v jiných kauzách. No jo, kde nic není ani smrt nebere. To už fakt vypadá na čistě politický proces. Zato o kauzách organizovaného zločinu "Dozimetr" a kampelička, kde jsou až po uši zapleteni vládní představitelé, dokonce ministr vnitra Cenzuršan a premiér Fiala,  ticho po pěšině. Už o tom v médiích nejsou ani zmínky. Není zájem to objasnit ani ze strany úřadů ani médií.    

  • Takže kluci na státním zastupitelství.Je moc dobře, že jste se tak pečlivě zabývali jednou 272 miliony, jindy 237 miliony. A to celých 10 - 13 let. Tak to má být! Ovšem věří se, že stejně pečlivě a to i po několika letech se budete zabývat například 54 m i l ia r d a m i  rozprášenými a vyvedenými ze státního rozpočtu v r.2022 na podporu "migrantů". Těch kteří se k nám z UK nahrnuli bez kontroly a evidence. Královsky si užívali na hotelích penzionech. Měli plnou penzi.Zdravotní péči úplně z d a r m a. To všechno přes to, že z drtivé většiny přišli z míst, kde se neválčilo.

     A to všechno bez sebemenšího právního důvodu.

    • Aktuálně navíc čerpáme bonus.Bonus se jmenuje "epidemie černého kašle".Zavlečená k nám tam ze stepi. Neočkovanými neléčenými. A to je zas další pumpa na naše společné peníze.

      • No přesně jak tvrdí p.t. pan Občan. Z východu nikdy nepřišlo nic dobrého. I Ukrajina je na východě od nás.

        Ale zase svrab, černý kašel, prostituce, vyžírání státu - to taky není přidaná hodnota k zahození. Vítejte udatní Hrihorijové a Oleny, kteří jste utekli k nám. 
        Máte pravdu, ať bojují ti duchem nebo peněženkou slabí. Ostatní hajdy do Evropy přisát se na sociální systém. Máte recht. 

  • janhrom

    😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit