Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybychom v současnosti docházelo k periodickému ochlazování Země, tak co by se vlastně změnilo? Opět by to bylo důsledkem lidské činnosti a opět by se proti tomu muselo bojovat. A jak? Úplně stejnými prostředky jako teď. Hledání obnovitelných zdrojů energie, zateplování budov, zákazem spalovacích motorů atd., atd. 

    Tento přístup EU, který není nijak související s přístupem Číny, Indie, Ruska, USA, afrických států musí mít logicky za výsledek pouze zhoršení ekonomiky jak evropských států, tak i jejich obyvatel. Jen aby jednou Evropané neprchali ze zdevastované Evropy do výše uvedených zemí. Je až neskutečné, jak poměrně malá skupina lidí může působit škody stamilionům občanů a to bez jakékoliv zodpovědnocti a ještě se při tom prsit demokracií a evropskými hodnotami.

    Už dějiny ukazují, že kdokoliv získá moc, začne buď válčit nebo prosazovat zákazy, příkazy a omezení ve jménu "dobra" pro "hloupé" obyvatele, kteří to nechápou a proto je třeba rozhodnou za ně i proti jejich vůli.

    Takto si fakt většina lidí představuje demokracii a svobodu. Já tedy ne.

  • Ještě, kdybych si mohl myslet, že Agenda 2030 a vůbec zelené šílenství je smysluplné. Že by nedošlo k přílišnému zdražení energií, že by skutečně došlo ke statisticky významnému poklesu exhalací, a že že to celé celkem nemá nic společného s ideologickými protiruskými brýlemi a sionNWO. A v tom jsem skeptik. Jsem ultraskeptický optimista. Daň za diletantství bude veliká. A to se ještě přidají krachy bank,  digitální peněženka, placení půjček, destrukce USA a jejich dluhového dolaru. Myslím, že za rok touhle dobou budou lidi masivně demonstrovat v ulicích. Proti čemu nebo komu je nabíledni.

    S nositeli názorů z opačného politického a
    intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To už by bylo
    smysluplnější vařit zdejšímu politickému jelimanovi z redakce humanitární čaj z cibule klívie. Obsahuje nervový jed. Nejjedovatější částí klívie je její cibule. Její požití může způsobit kolaps, slinění,
    zvracení či průjem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit