Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepamatuji si, že by státy sdružené v Evropské unii dali souhlas, že se mohou peníze vybrané od států EU vydávat mimo území EU. Evropská unie si hraje s ohněm, protože obyvatelé EU se nenechají do nekonečna okrádat.

    To v jakém stavu je nyní EU je způsobeno tím, že státy EU odhazují do Evropských orgánů neschopné politiky, které nechtějí na svém území. Neuvědomují si, že tito zkrachovanci pak v EU své zemi škodí.

  • KIMCID

    Maďarsko to sabotovalo paráda

    • goyim

      To bude kvikotu od chciválků, jaký je to Putinův agent.😂

  • f2sulik

    Přibývají informace i dohady. Pokus o puč? Zpravodajská hra Západu? Nebo naopak Moskvy? Tisíce vojáků potichu přesunutých do Záporoží. Převrat se podařil. Ale jiný, než chtěl Západ. Teď přijde úder Páté koloně

    https://protiproud.info/politika/7273-pribyvaji-informace-i-dohady-pokus-o-puc-zpravodajska-hra-zapadu-nebo-naopak-moskvy-tisice-vojaku-potichu-presunutych-do-zaporozi-prevrat-se-podaril-ale-jiny-nez-chtel-zapad-ted-prijde-uder-pate-kolone.htm

    ...Fámy: ministrem obrany prý bude Ďumin - velmi známý mezi vojenskými generály. Navíc je respektován i bojovníky a nemá rád parkety. Byl to právě Ďumin, kdo navzdory Šojguovým snahám zastavit výsadkové lodě přivedl na jaře 2014 na Krym námořní výsadky. Předpokládá se, že celou operaci řídil právě on, za přímé účasti Putina.

    Na místo Náčelníka Generálního štábu by prý mohl být jmenován Surovikin (generál Armageddon). Připomínám však, že dokud není podepsán rozkaz, jsou to jen fámy. Zajímavější je realita:

    Během včerejšího dne bylo v hlavním městě odhaleno několik DRG (diverzně výzvědných skupin). Zadrženy byly také ve Voroněžské a Tulské oblasti. A jak říkají známí lidé z mocenských struktur: Tohle je jen začátek. Protože zjevně jsou připraveni na další "seriózní práci" v tomto směru. Dokud mají úředníci volno a na chalupách ochutnávají kebab, budou silovici pracovat v potu tváře.

    Nepochybně nás teď čeká řada velmi zajímavých rezignací, odchodů ze zdravotních důvodů a trestních řízení. Co z toho vyjde? Těžko odhadnout. Ještě včera padaly rekordy v sebeudavačských výkřicích některých médií a blogerů. Lze tedy konstatovat, že k převratu skutečně došlo. Teď již následuje jen vyšetřování.

    Došlo totiž k převratu, který Západ nečekal - a velmi se ho bála hlavně jeho Pátá kolona uvnitř země...

  • EU v současné podobě se stala největším nepřítelem evropské civilizace.

  • goyim

    Jen zatloukejte, soudruzi. Z lesa se brzy začne ozývat.😂

  • Ukrajinští oligarchové si mnou ruce a smějí se nad hloupostí EU.

    Teď budou jen přemýšlet, jak vysoko se posunou ve světovém žebříčku miliardářů.

  • EU se naprosto změnila. Místo hájení zájmů vlstních občanů se stará hlavně o Asiaty a Afričany a teď dokonce podporuje zbrojení v nečlenských zemích.

    Občany nevolená Evropská komise se opíjí svojí mocí a obětuje vše pro své naivní vize a je jedno jestli jde o války cizích států nebo green deal apod.

    A nikdo se v celoevropském referendu nezeptá občanů, zda to tak chtějí nebo ne.

    V čem se to liší od totalitních vládců?

  • a mezitím budeme dál odírat vlastní občany z kůže, vítat hordy nelegálů, green dealem si ničit ekonomiku, dělat vazala usákům a oslavovat nenormálnost místo normálnosti... no čas tento šaško spolek zavřít.

  • josef.chmela

    Mají to nařízené od USA teroristů. Udržovat válku při životě aby si USA výrobci a prodejci zbraní namastili kapsy a teroristický USA stát si také přijde na své. Nejlepší kšeft na světě je kšeft se zbraněmi.

  • mun.go

    Vojenští zpravodajové hlásí zvýšenou aktivitu letadel NATO nad Černým mořem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit