Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to 96% občanů fakt ocení. To jim k lepšímu žití určitě pomůže.😠

  • KIMCID
  • josef.chmela

    Svět se v pr.el obrací. Degenerace lidí v tzv. "demokraciích" stoupá.

  • Podle dat Ústavu zdravotních informací a statistiky za posledních dvacet
    let stoupla v ČR spotřeba antidepresiv o závratných bezmála 300 %.
    Klinickou depresí vyžadující trvalou psychiatrickou péči a léčbu pak dle
    psychiatrů trpí v České republice více než 700 000 lidí, vyplývá z dat
    Svazu zdravotních pojišťoven z roku 2023. To nevypadá jako zásek do
    evolučního stromu na tom správném místě. Ano, možná se to předtím tak
    neřešilo a s rázně českým – zatni zuby a táhni – se jakékoliv projevy
    deprese posílaly na lampárnu, kde se vyhnitím dle české tradice vyřeší
    všechno. Ale možná také ne. Doba je úzkostná, bojavá, lidé v ní
    vystrašení, ale zároveň vystresovaní.
  • Teď už jen aby mohli uzavírat partnerství lidi se zvířaty nebo sami se sebou a bude vymalováno. 

    Chapadla bukvic dosáhnou hodně vysoko. 

    • Jeden politolog a asi i sociolog, nyní vyslovil myšlenku, kterou nezapomenu: Postupující neoliberalismus dojte do bodu, kdy se jedinec bude moci rozhodnout, zda je člověk nebo ne.

      • Ono to tak je. Bohužel. Lidský rozum přestal být důležitý.

        Hlavní jsou hesla. 

  • Obecně jim přeji, ale neměli by mít především právo adoptovat děti. Četl jsem stanovisko odborníka, který uvedl 7 důvodu, proč toto ne. Adopce u stejnopohlavních párů pomůže naplnit sny těch párů. Ale asi ne těch adoptovaných. Chudáci děti. Ostatní se jim budou posmívat - děti nemají sociální cítění dokáží být velmi kruté. Proto různé gerily verbují i děti 12-15 let - takové dokáží nemilosrdně postřílet libovolný počet lidí... Děti se posmívají se i takovému kolegovi, osvojenému, kterého vychovává jen jeden rodič. Nebudou se spolužáci osvojeného posměšně ptát, zda zná své skutečné rodiče ? Nebudou jej nazývat osvojený ? Nebude mít problém s hledáním kamarádů ? Osvojené děti  budou trpět psychickými problémy. Nepoznají dělbu rolí, postoje muže a ženy a samy budou mít v dospělosti problémy s výchovou. Společné oslovení bude tátové a nebo  mámy ? Nebo ujo ? Taková rodinka na procházce... Adoptovaný asi bude koukat se co nejdříve dostat k internátnímu bydlení a osamostatnit se. Svět se v pr.el obrací. Sionistické věrchušky udělají pro rozvrat klasické rodiny opravdu hodně.

    • goyim

      "Adopce u stejnopohlavních párů pomůže naplnit sny těch párů. Ale asi ne těch adoptovaných."

      Je neuvěřitelné, jak tito samozvaní nevolení ideologové s mesiášským komplexem, kteří si vymýšlí všemožné práva pro všechny na planetě a navždy jak se jim zachce (a pak je násilně uvalují na ostatní země), kompletně ignorují právo dítěte na normální rodinu, tzn. (pro hloupé) otce a matku. To by ale asi byla diskriminace z pohledu toho dítěte, že? Trošku pokrytectví, ne? Já to vidím jasně, stejnopohlavní páry s dítětem je stejná úchylnost a zločin na dítěti, jako operace pohlaví.

      • Kdyby úředník, který o adopci rozhoduje, rozumně promluvil s dítětem možným pro adopci, jistě by takovýchto adopcí ubylo. Ale některé děti (mohou vůbec o sobě samy rozhodovat?; ona existuji i obdoba Listiny základních práv a svobod ... která je speciálně pro děti a o které se běžně nepíše... podle té nelze dítě například k ničemu nutit) by jistě i tak souhlasily, než být v děcáku a tam být zavřen a třeba šikanován. Také může žít biologická matka nebo otec takového dítěte a ty do toho možná také mají co mluvit.

    • Diwa

      Těmto nepřeji vůbec nic ! Tohle všechno je proti přírodě a práva a povinnosti normální rodiny mají mít klasicky manželé tak ja to bylo řadu let ! Tyhle nesmyslné návrhy a uzavírání partnerství těchto stejných pohlaví je nesmysl sám o sobě.......Tyhle lidi jsou prostě jiní a tyhle zásadní věci bych jim opravdu nedával ! Nemám proti tomu nic aby si žili po svém, ale ne jim dávat privilegia manželů.......Manželé jsou muž a žena !

      • Přesně tak. Ať se przní jak chtějí, ale proč by se to mělo nazývat manželství?

        • Oni se neprzní. Zase jste patrně poněkud jednodušší... Podle mě vy przníte logiku. Lesbický pár je prznící ? Například o análním styku si mnozí myslí to skoro nejhorší, ale 60 % mužů touží po análním styku se ženou. Asi není 60 % mužů prznitelů...

          • Nazývej si to jak chceš, ty anihilovaný mozku. Víš co znamená slovo prznit? Rozhodně to namá nic společného s logikou, která ti zcela jistě chybí. Blbečku.

            • Ve svém diáři mám pro romantickou terapii na získání zenové mysli volno po 10. květnu. Ale budeš to mít bez lubrikantu a doporučuji potom heřmánkové koupele...  Také tě každé druhé číslo budu mlátit do blbokenule kamenem... :-) Ale za těch 50 tisíc to stojí. S pomocí virálního videa budeš rázem celebritou. A to přece chceš, ne ? Vymanit se z bezvýznamnosti.

              • Reakce na příspěvek:

                On se terapie bojí, resp. spíše zdravotní prohlídky, která jí předchází... Aby se nenašlo něco podivného. Raději bude dělat kazačok nebo žabáky.

      • Ten pár se asi, nevím, ani oficiálně nenazývá manželský. Dva muži třeba - aby měli ve svém svazku i slovní základ žena ? Obludnost. Ale s oficiálním svazkem stejnopohlavích souhlasím. Oni sami by získali pocit legitimity, ne pocit vyloučených na okraj společnosti a jistě by to mohlo znamenat i další výhody. Třeba v dědictví. Někteří jedinci mají sexuální orientaci na obě pohlaví a z předešlého manželství si do svazku tak přivedou dítě... taková speciálnost. Nechci být ten, který by měl toto právně ukotvovat. Trochu kontroverzní, nevděčné a vždy je v tom nějaký nedořešený zbytek, nějaká nespokojenost. To je život. Ono mnoho problémů je i v klasických rodinách. Když se v klasické rodině nachází psychopat, alkoholik, pedofil, může být dítě adoptované párem se stejným pohlavím spokojenější tam.

        Trochu nadsázky: To naprosto zdeptaný, vyčerpaný, nespokojený člověk přišel k psychiatrovi. Že už v této společnosti žít nemůže a neví jak dál. Psychiatr mu poradil: Víte co, ve městě je cirkus a vystupuje tam výborný klaun. Zajděte tam. Příchozí se rozbrečel a povídá: Ten klaun - to jsem já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit