Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Ono ten stereotyp je prostě a jednoduše věc, se kterou se podle mě nedá nic moc dělat. Jako hodně záleží na tom, jak si plánujete volný čas. To má podle mě na to velký vliv. Já třeba chodím do venkovní sauny, čímž to vždycky tak trochu nabourám. Nebo tak něco. Prostě občas udělat něco, co člověk běžně nedělá. 

  • Stereotyp je všude, zejména v práci stereotyp může a taky působí jako debilizátor. I zde v diskuzi někteří přispěvatelé stereotypně napadají ostatní diskutující s tím, že oni jsou hlavní arbitři, kteří posuzují vhodnost a kvalitu diskuzního příspěvku a téměř stereotypně označují autory diskuzních příspěvků dehonestujícím výrazivem. Kdo nemá schopnost napsat dobrý příspěvek, ten se chytá poslední možnosti - očerňovat ostatní přispěvatele do diskuze.
    • mun.go

      Mohl bych jmenovat jedno mnohočetné individuum:

      11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Axiomatismus.zenomysli, bajonet, Cbnmx, Cmaro, cvbmk, cvbn, Cvbnmx, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Goryla.ZOO, lagemas, Laktarius.Maximus, Masunta, megarameno.pedagospravedlnosti, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit