Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • být sprosťák, tak bych to vyjádřil úplně přesně.
  • Paroubek a Gross jsou jedini expremieri v cele hitosrii nasich zemi, kteri spachali soukrome mezinarodni podvody a nacpali si vlastni kapsy. Jak asi potom muze vypadat clenska zakladna oranzove mafie, kdyz ma takoveto kriminalni vzory? :(
  • argus
    Žádná škoda dělal slušným lidem pokud tam nějací ještě jsou akorát ostudu
  • Je celkem jedno, jestli oranzove mafii vladnul jeden oranzovy blazen s chorobnymi bludnymi predsytavami o svem "zvlastnim poslani od nejvyssi bytosti" a ostatni umlcoval, anebo jestli vladne smecka blaznu mensich "lzi pouzivame kazdy den". Prijde to asi nastejno. :)))
  • Paroubka ,tím,že skončil v politice škoda není.Hlavní co po něm zůstalo je ještě více zadlužená země,než když začal vládnout.Totéž platí pro Topolánka,úřednickou vládu a bude ,až skončí,platit i pro vládu současnou.Zase po ní zůstane ještě více zadlužená země. Stále se do vlády hrnou hoši,kteří jsou slabí v počtech.Nedovedou si spočítat,že bez tvrdého znárodňování majetku těm,kteří ho v posledních dvaceti létech nahrabali,se z cesty ke státnímu bankrotu nedostanem.Bezdomovci,nezaměstnaní a ani naši více opálení bratři a zástupy dítek školou povinných uvedené zloděje,ve splácení dluhů nenahradí.Politické bandy,které se zase hrnou k politickým korytům,ohlupují narod lecčím.Ale říci datum,kdy se začne ,místo dalšího dlužení,astronomický dluh splácet říci neumí.Protože ani oni sami neví jak.To pak bude pravděpodobně ,teprve,v budoucnosti práce tvrdé levice a ty co zbídačení země zavinili,to bude hodně bolet.Přez dvacet roků lhát,dlužit, krást a rozhazovat,to se jen tak nezahladí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit