Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V SOUVISLOSTI S VÝROČÍM tzv. VŘSR (která sice proběhla 7. listopadu, přesto je zvána "říjnovou") JE VAROVÁNÍ NA MÍSTĚ!

    Stejně tak se musí každý - rozumě uvažující člověk distancovat od podobných násilnických "revolucí" a ohavností, jakým byl "Únor 1948" v ČSR. Světová veřejnost nesmí připustit reinkarnaci bolševismu zavlečených do Ruska Němci - skrze jejich agenta Lenina.

    Ideologie expanze a rozpínavosti nesmí mít ve světě místo - naopak Rusko - a nejen Rusko - by se mělo vrátit k "předrevoluční = předbolševické" minulosti civilizovaných zemí, vzájemně spolupracujících a vracejících se do Evropy před rokem 1914 - tedy před první světovou válkou, byť s jinými státy a jinou strukturou ekonomiky!
  • Má pravdu p.Strašík,že se nesmí do toho moc šťourat,protože by se zjistilo,že bylo lépe než nyní a že banány pro tento kraj nejsou rozhodující,ale spokojený život,který byl u nich podrazem a i u nás podvodem přerván.Lidem stačí bydlení,práce,dobré zdravé jídlo,koničky a zdravotní péče a lékárny se stejnými cenami a ne jako dr.Max klamavou reklamou.ovcím chlív,který tam byl a u nás stále je,ale u nich vzhledem k bohaté zemi plné strategických surovin ve vlastních rukách ne jako tady v cizích, tak to je tam pokrok ,což u nás říci nemůžem.Proto tady to vypadá jak vypadá a vidím,že bude hůř,když se podívám na ceny základních potravin v obchodech a doporučování k vybírání kontejnérů s potravinami.Pak se nedivme,že je řada lidí na dialýze a kšeft se roztáčí.Jednu připomínku k dušičkám .Byl jsem na Vinohradském hřbitově a takový bordel tam nepamatuji před sametovým podvodem.Kontejnéry plné odpadků.No něco strašného a k neúctě těch co tam jsou před námi a vytvořili hodnoty .Stydím se za tento stát,který je rozkraden a spousta lidí bez práce a než jim dát příspěvek a to slušný za práci tak na to nejsou peníze a na Olšanech je to stejné.
    • "Lidem stačí bydlení,práce,dobré zdravé jídlo,koničky a zdravotní péče"

      A to je právě chyba. To jsou základní PŘEDPOKLADY existence, ale nikoli cíl. Smyslem života má být POZNÁNÍ, vzdělávání se a pátrání po tom kdo jsme, odkud jdeme a kam, proč tady jsme. Máme naše existence nějaký účel kromě toho, že jsme se narodili a stačí život si co nejvíc "užít"?

      Jinak souhlasím. Ta neúcta k mrtvým, našim předkům je především dílem komunismu, který nám vtloukal primitivní živočišný materialismus a kladení si otázek kdo jsme a proč tady jsme nebylo žádoucí. Platilo: dělej a mysli si to co ti řekne strana a vláda a o nic jiného se nestarej. "Pravdou" bylo jen to, co řekla strana a vláda v duchu marx-lennismu a primitivního materialismu. Všechno ostatní byly "buržoasní nesmysly". A bude otázkou generací než se to napraví. Pokud se to vůbec podaří napravit.
  • Předpokládám že už to demetní rusácké strašidelné odporné NIC z pražského hradu zaslalo svému řídícímu komoušskému zmrdovi putinovi blahopřejný telegram k VŘSR a jelo minimálně olízat řiť nejvyššímu rusáckému gaunerovi v ČR do jejich pelešince v Korunovační.
    • Na olizování řití jsem tu já největší expert.Je to moje úchylka a musím o ní psát v každém příspěvku.
  • VŘSR-Perverzní vražedný komunistický puč. Tlupa bolševických vší přišla k hotovému, svrhla první demokratickou vládu a nastolila fašistický teror Přitom si vozili pr v limuzínách a vydržovali harémy.
  • Kritici Ruska nebo SSSR tady nikde neuvedli, že Rusko je suverenní stát a na rozdíl od nás nemusí lézt nikomu někam.A dobře si z historie pamatují, jak se v minulosti většina těch, co je kritizují chtěli vloupat a loupit nerostné bohatství. Tak jim musím jedině přát, aby vytrvali a byli nadále jednotní a nedali na štvavé řeči, které už rozbily a ovládli leckteré státy.A hlavně by se současní štváči měli zajímat o bordelu ve vlastních státech. Je toho k napravování tolik, že není ani tolik politiků, kteří to zvládnou.
    • "Rusko nemusí lézt nikomu nikam"
      Ono tam totiž už je *1*
  • jsem revolucionář


    vivat CCCP





    YEAH !!!
    • Jsi především jen tupé pervezní komoušské ho.no jako každý rusácký zprzněnec.
      • Jako můj otec.
    • Stejná debilita jako napsat: " Jsem monarchista, ať žije Rakousko-Uherské mocnářství a František Josef der erste.
  • všechny revoluce byly pro lidstvo důležité, nebot' nás zbavují něčeho zkostnatělého, shnilého. parazitující na lidech, kde vládnoucí elita překročila veškerý meze své nabubřelosti, aroganci a slušnosti ke svým lidem a národům. Žádný režim ani říše tu nebyly věčně, nakonec ho smetla nějaká revoluce, to by si měli dnešní mocipáni uvědomit !!! *8* *7*
  • Jak podobné dnešnímu marazmu.
  • Důrazně distancovat od násilných revolucí a skvrn ve své minulosti jako VŘSR. Mělo by ubezpečit světovou veřejnost že nepřipustí obnovení ideologie Komunismu zavlečených do Ruska Německými Bolševiky skrze jejich agenta Lenina. Končí s ideologii expanze a rozpínavosti. Naopak by Rusko mělo prohlásit že se vrací ke své předrevoluční minulosti civilizované velmoci která spolupracovala s Evropskými zeměmi a vrací se do svých starých mírových civilizovaných hranic Evropy 1914 před první světovou válkou kdy ještě Němečtí Bolševici nezpůsobili separatistické a destruktivní tendence a Polsko Ukrajina Pobaltské státy byly přirozenou součástí mírového předbolševického Ruského carství. SMRT ROZPÍNAVÉMU BOLŠEVISMU!!!! Nechť žije svobodné mírové carské Rusko spojující Polsko Ukrajinu Pobaltí a ostatní země momentálně rozdělené a zničené bolševickou hrůzovládou. Rusko by rovněž mělo na západní státy ovládané bolševismem jako například Německo s jeho agentem rozvracečem Leninem a Amerikou, tedy státům způsobujícím bol a utrpení lidu Ruské země v regionech Polska a Ukrajiny uvalit sankce, pokud Německo a USA nepřestanou se svou bolševickou destruktivní a imperiální politikou.
    • Jsou národy, řekněme "zemědělci" a "nájezdníci".
      Ti první jsou pracovití, vzdělávají a zvelebují své území a dokáží z vyprahlé země udělat kvetoucí zahradu. To jsou např. Izraelci.
      Ti druzí neumějí hospodařit a tak dělají loupežné nájezdy do okolních zemí a když je vydrancují, zplundrují a zotročí obyvatele, tak táhnou dál. To jsou např. Rusové.

      Kromě toho jsou země, kde podle mentality obyvatel a struktury všech institucí jsou primární občané a vládní činitelé spravují zemi z pověření občanů a mají tolik pravomocí, kolik jim občané udělí.
      A pak jsou země nazývané na právnické fakultě i za komunismu "východní despocie", kde primární je vládce, chán, car, císař... a obyvatelé mají tolik práv, kolik jim jejich vládce (milostivě) udělí.
      Příkladem té první je USA příkladem té druhé je CCCP.

      Jediné řešení pro CCCP je vrátit se o sto let zpátky, kdy vznikla Kerenského prozatímní vláda a místo fašistické bolševické revoluce vedené psychopatem a syfilitikem Uljanovem se vydat cestou vzdělávání obyvatel a z poddaných vytvářet Občany. Říši je nutno decentralizovat do formy federace nebo konfederace s respektováním místních národnostních, jazykových a kulturních zvláštností, přičemž ruština zůstane společným komunikačním prostředkem. V opačném případě se obyvatelé říše pomlátí mezi sebou a jelikož vlastní atomové zbraně (z uranu vykradeného v naší zemi), mohou vyvolat celosvětovou katastrofu. To by tam ovšem nesměl vládnout psychopatický zakomplexovaný trpajzlík.
      • Jsi vypatlaný pako. Lépe se na ten tvůj slint reagovat nedá.
      • a pak jsou ještě migranti "američtí" ti přivandrujou do Ameriky vyvraždí a okradou domorodé Indiány a když už nemají v Americe co krást a vraždit vnucujou se do Vietnamu Libye Afgánistánu Iráku Jugoslávie na Ukrajinu........a pak jsou "islámští" migranti, ti placení "americkými" migranty lezou do Evropy a dělají tam bor...el. Jediné řešení je aby svět v čele s Ruskem pod záštitou OSN zavřel teroristy ze soukromé lupičské banky zvané FED zabavil jim nakradený majetek a mezinárodní síly nastolily v USA Demokracii neboli Vládu Lidu. Dokud bude vládnout banda bankovních lupičů a jejich teroristických politických pohůnků na světe nebude klid.
        • A pak jsou ještě migranti slovanští, kteří vyvraždí a vyženou Kelty............atd.
          O každý kousek země na světě se vedly války a tekla krev.
        • Škoda slov, soudruhu realisto.
          A CCCP, který svého času tvořil šestinu světa se z malého středověkého moskevského knížectví stal tím, že Rusové v okolních zemích nabízeli čaj a pirožky a jejich obyvatelé se dobrovolně a s chutí stali součástí jejich říše? A co potomci praotce Čecha ?
          • No to máš právě z toho že nečteš a nevzděláváš se bolševiku Sajmone. Čteš jenom politické oběžníky a školení STB jsi pouze vyměnil za školení CIA. Jinak bys věděl, že už před minimálně dvěma tisíci lety tady byl Slovanský kmen známý například jako Velká Tartárie (nepleť si s Tatary) který zahrnoval téměř celou Evropu většinu Asie. Východní část byl Ruská země (ještě v roce 1914 do ní patřila půlka Polska a celá Ukrajina i s Krymem) západní část byla takzvaná Velká Morava kdy dnešní Morava je původní centrum a pod ní patřily Čechy část Rakouska Polska Slovensko Maďarsko. Proto si například jakžtakž rozumíme se Srby neboli Jugoslávci (jinak též JihoSlávie jižní Slované) údajný praotec Čech byl separatista z moravského národa ovlivněný Germány. Do té doby Čechy nikdo neznal a neslyšel o nich. Proto ta tvá příchylnost k Němcům Sajmone. Jak říkám, musíš se trochu vzdělávat a ne si jen nechat zanášet mozek d...mentními politickými agitkami na školení té vaší kontrarozvědky.
            • už známe za roky nazpaměť. Vycházíš z nepotvrzených mýtů a spousta věcí se díky výzkumům v posledních letech ukázala zcela jinak. Nepřekvapilo by mne kdybys tvrdil, že Země je středem vesmíru a Slunce obíhá okolo. Razíš dávno vyvrácené představy a pověry. Asi co tě ve škole naučili tak si nejspíš myslíš že s tím vydržíš příštích čtyřicet let. JENŽE VŠECHNO JE JINAK. V tomto režimu je pravdivé pouze hlášení přesného času. A štve tě že ti říkám bolševik? Tvůj problém. Ty každému kdo se ti nelíbí říkáš soudruh a rusofil a podobné lahůdky. Tvá arogance se ti pouze vrací. Nelíbí se ti jak se k tobě chovají druzí? Začni u sebe a změň své chování ty k nim a pak se budou chovat i oni jinak vůči tobě. Do té doby můžeš brečet jak chceš, pro každého budeš fanatický Sajmon Němec a posluhovač CIA.
            • Realisto, 1. nejsem bolševik. 2, nejmenuji se Sajmon, 3. žádné politické oběžníky nečtu, 4. s StB jsem neměl nikdy nic společného, jestli mě sledovali, to samozřejmě nevím, 5. jestli CIA pořádá nějaké školení, to také nevím,

              Než sem přitáhli Slované, byli tady Keltové, Germáni, také Římané a další, jak o tom svědčí genetická výbava obyvatel naší země. Průzkum ukázal, že slovanských genů nemáme většinou víc než 30 %. Po Slovanech tady máme pouze řeč a některé legendy. A co to je "moravský národ" ? Ve starověku existovaly říše a etnika. Národy v dnešním pojetí se začaly formovat až v 19. století a v dnešním globalizovaném světě ten pojem opět ztrácí smysl a nabývá významu "občan" a důležité je k jaké kulturní oblasti dotyčný občan patří. Já jsem Evropan.

              Já nemám žádnou "příchylnost" k nikomu, Ale z hlediska mentality mají Češi hodně blízko k Němcům, nebo přesněji k Bavorákům, i když mluvíme rozdílnými jazyky. Naproti tomu s Rusy máme podobný jazyk, ale různou mentalitu: My jsme Evropané (většina z nás), kdežto Rusové jsou Asiati (většina z nich).
    • u příležitosti VŘSR včera na ruské ambasádě opravdu bouřlivý večírek, vodka a šampaňské tekly proudem a místo abyste vyspávali kocovinu, tak píšete do diskuze na tiscali.
      • právě že ne Sajmone. My odsuzujeme VŘSR a distancujeme se od Komunismu který jste k nám před sto lety vy němečtí bolševici se svým provokatérem Leninem placení americkým FEDem zavlekli abyste naši zemi rozbili na malé části. Pak se odtrhli Polští a Ukrajinští separatisté, Poláky jste málem vyvraždili když jste na ně poslali svého Hitlera a na Ukrajině jste v posledních letech taky udělali nehorázný bor...el. My na Ruské ambasádě říkáme "vypráskat všechny Bolševiky se Sajmonem v čele a znovu vrátit odtržené ruské země zpátky pod ochranu Moskvy. *6*
        • už všechny své příspěvky na diskuzích psali pod takovýmto nickem a neukrývali se za jinými.
      • Neumíš číst? Rusko tohle neslaví.
        • si z toho těžkou hlavu nedělají.
          • No rozhodně by to nemuselo zatěžovat tvou prázdnou hlavu *3*
            • vyhrožování Fantomasi je u nás trestným činem.
            • http://www.rozhlas.cz/plus/proaproti/_zprava/lenin-sliboval-lidem-svobodu-a-pudu-dostali-ale-jen-obnovene-nevolnictvi-tvrdi-historik--1767633
            • zatěžovat svoji hlavu, to už bude muset tvoje blbá hlava nechat na mě.
    • Něco jako se USA distancuje od svých dějin a ničí sochy a památky?
      • byli i tací, kteří nepochopili.... *3*
  • Proč Němci neslaví tisíciletou říši?
    • pouze to označit za historicky významnou epizodu lhostejno zda v kladném či záporném slova smyslu. Prostě to bylo, tak si to připomínat a poučit se z chyb minulosti.
      • No myšlenky obou divných ideologií nezemřeli.
        Tak si raději připomeňme důležitější věc toho dne:

        https://www.stream.cz/slavnedny/10019852-den-kdy-se-narodila-marie-curie-skodowska-7-listopad-1867

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit