Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad ví každý, kdo nechroupe seno. 

    Jen blazeovaný Fiala mele cosi o černých pasažérech a přihrává kšeft ušatým zbrojařům. Když mu to nese, tak to se to nakupuje. 

  • Je to úlitba Západu,  na úkor občanů ČR.  Nikdo nás nenapadá ani nenapadne. Strašeni  Ruskem nebo Čínou je zase důvod k této nesmyslné akci. Ještě snad Čínou by bylo logic ke, je jich mnoho na poměrně málem území, ale Rusové, co by delali s dalším územím, když si nevědí rady se svým.  Co by u nás ukořistili? Vždyť nám již téměř nic nepatří. 

  • A kolik asi dostali do kapsy za přiklepnutí toho emerického pasxvilu? Ušáci si nmou ruky!

  • "Celkové náklady na pořízení a provoz stíhaček F-35 do konce jejich životnosti v roce 2069 odhaduje české ministerstvo obrany na 322 miliard korun, píšou dnešní Mladá fronta Dnes a deník Právo."

    Tak pokud to takto odhaduje mnisterstvo, tak já, řadový občan ČR na základě svých letitých zkušeností odhaduje, že to nakonec bude stát víc, než dvojnásobek.

  • Drahý šrot 

  • Američané sami je považují za nepovedené a až za zmetky. Americká generalita původně nechtěla tyto letouny vůbec a chtěla místo nich F-22. Ta jsou ale také poruchové a také nejsou letounem 5. generace. F-22 jsou vyřazovány. Ale jde o peníze, proto Američané nasadili páky, aby se  kupovaly. Z těchto stíhaček se stalo politikum více, než zbraň. Problémy jsou i ve výrobě. Jsou schopni vyrábět jen 100 kusů ročně. Chtějí se dostat na 200 kusů. Američané vyvíjejí letoun 6. generace, a nejen oni. Některé evropské země se spojili ve vývoje letounu skutečně 5. generace a možná později s ním pokročí k 6. generaci. Celkově ČR vyjdou F-35 na 400 miliard minimálně. Plus pozdější ostuda za nákup hajter.  To již bude u moci jiná vláda. Vždyť ani po 22-letém vývoji neprošly konečnými testy, kvůli poruchovosti a nedodělávkám. Výkon motoru je nedostatečný, letoun se přehřívá. Jeden z typů F-35 nedokáže kanónem střílet rovně, protože se nedostávalo místa na správně umístění. Nábojů do kanónu se vešlo jen 120. Zatím mají Američané registrováno 800 závad. Původně to bylo 200 tisíc závad, převážně softvérových. I jiných - například byl problém s přilbami, s bolestmi hlavy pilotů, stealth nátěr se odlupoval při rychlostech vyšších než 1250 km/hodinu. Stoupavost při startu musela být korigována. Existuje typ na konci s písmenem I. Ten je pro Izrael. Izrael si do něho dal vlastí programové vybavení.

    • My se musíme hlavně modlit ,aby nás někdo do roku 2035 nenapadl 🤣🤣

      • No strašit se tím napadnutím rozhodně musí, jedina tak získáte část občanů na svoji stranu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit