Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si prozápadní příznivci představte, že v r.1989 by se proti "revolucionářům typu Havla a spol. postupovalo stejně jako fašouni na Ukrajině proti Rusům na východě země. Nepište, jak se vám to líbí. Předpokládám, žen asi hodně, když se vám líbí tvrdé zásahy proti povstalcům na váchodě Ukrajiny.A mohu vás ujistit, že v r. 1989 bylo dost sil na to, aby tu "revoluci" rozprášili. Tak, kdo tady má vlastně rozum?Totéž by na Ukrajině mohl udělat už Janukovič( ne, že bych mu fandil) apropo by mohli hned udělat pořádek na Ukrajině Rusové.Druhá strana páchá takové humanitární pořádky v jednom kuse a je to prezentováno jako mírumilovné chování bez postraních úmyslů.Prostě ve vašem konání je dobroty, jako medu v pr.eli.
  • No, Putin by se měl rozhoupat. Vletět tam, zmastit Národní gardu vč. poradců a žoldáků. Pak bude klid. Východ bude svobodný a západ Ukrajiny ať si dělá co chce.
  • Pěkná nacistická demonstrace. *12* *12* *12*
    • čeští primitivní rusofilé Vám asi za pravdu nedají,ale jinak máte recht
    • Jiříku, Jiříku, vytáhni si ruku z nočníku a zopakuj si násobilku. Blíží se škola.
  • To je hrůza. Je mi 76. roků. Od deseti roků jsem si uvědomoval, jaké zločiny na Židech spáchalo fašistické Německo. Dlouho jsem obhajoval nevinné Židy, kteří prošli komínem krematorií v Osvětimi a jinde. Ve snu mne nenapadlo, že potomci těchto lidí budou páchat zločiny na civilním obyvatelstvu, zvláště dětech. A potomci těchto mrtvých s námi budou zacházet jak v koloniích. ,, rozkradli Ukrajinu k bankrotu, ve svých soukromých gardách mají fašisty banderovce a vraždí a upalují lidi za živa v Oděse.
    • Tondo.,76 senilní troubo! Nejsi objektivní, zřejmě už blbneš! Žádní chudáci Palestinci neexistují!
      Zločinecká organizace Hamas, islamistický teroristický spolek, který vyznává Mohammeda, vraha
      a pedofila, používbá obyvatele Paůestiny jako záiminky ke zničení Státu Izrael, jediného demokra- tického státu na Středním východě! To se té zelné bandě nepodaří!
      Ve svém věku bys měl vědět, že ti údajní umělci, třeba ti španělští, by měl.ki mít přehled a nenaletět
      tép uchcané islamistické bandě profesionálních vrahů, kterým nezáležíí na životě ani svých
      krajanů! amysli se nad sebou!
    • Až ti padne na barák raketa palestinských bojovníků, pochopíš. Říkáš jenom "B" a, zřejmě úmyslně, zamlčuješ "A" *16* *16* *16*
  • Tak si to přeje USA a Zaorálek !,


    Ukrajinský novinář, představitel Kyjevské kreativní třídy, Bohdan Butkevič, ve vysílání ”Gromadska TV” prohlásil, že je třeba zničit lidi z Donbassu přes genocidu a vraždu 1,5 milionu obyvatel Doněcku. “Donbass není jenom depresivní region. Je tam spousta nepotřebných lidi. Mluvím o tom naprosto vědomě. V Doněckým regionu je asi 4 miliony obyvatel, a z toho je tak 1,5 milionu navíc. My nepotřebujeme pochopit Donbass, my potřebujeme pochopit ukrajinský národní zájem. Donbass je potřeba využívat jako zdroj. Pokud jde o Donbass, neznám recept, jak to udělat rychle. Nicméně, nejdůležitější v tomto okamžiku je, ať to zní jakkoliv krutě: je tam určitá kategorie lidí, kterou je potřeba jednoduše zabít.” – řekl novinář. Zdroj: alternews.cz
    • To jsou ti ukrajinští demokraté vzešlí z majdanu v Kyjevě, toto podporuje EU a USA CIA, další fašounci.

      Hnědý mor se rozlézá po Evropě i po světě. Na diskusích tady i na PL po zastupuje tečka- Hmm nnn.
  • Dôležité: Azerbajdžan začal ostreľovanie pozícií Arménov z raketových systémov.

    Ano válčí se v čím dál větším počtu zemí. To by se za SSSR stát nemohlo. Ani v Evropě se neválčilo jako dnes.
  • Miliony ruských emigrantů v Evropě volají Putlerovi "Heim in`s Reich !! " Konečně má co chtěl, tedy nechtěl. Musí vojensky okupovat i zbytek Ukrajiny. Krym Volksrussen nestačí.
    • Lepší Rusák, než Usák hnusák.
  • Allah Agbar....... *16* *16* *16*
  • Že by miliony ruskáků zapomněli na ruský zásah v Afgánistánů, nebo Čečně ?? Snad mají dost pytlů pro mrtvé ....
    • Z Afgánistánu utíkají nyní Amíci i s dalšími svými vazaly, co tam za jejich zájmy v jejich žoldu cedili krev. I prezident Afgánistánu, který byl dosazen jako loutka USA na Obamu Ohavu kašlal z vysoka a vůbec se s ním před měsícem nesešel. Vzkázal mu, že nemá čas . Z Obamy si udělal toaletní papír a je čas, aby to śamé provedla EU..

      Z Libye utíkají také Amíci, rozeštvali tam všechny se všemi - to je ta jejich demokracie.
  • stále se modlím za východoukrajinské hrdiny bojující proti usa,majdánčikům,eužoldákům,banderovcům a jiným zmrdům,bůh jim dej sílu zvítězit nad tuto juntou
    • Zdrávstvuj Jurij, kak v Maskvé ?? Putin plátit ??
      • Ty jsi ale kurwa prašivá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit