Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Přemýšleli jsme letos nad tím, že bychom se tam vypravili. Měli jsme najité už i nějaké ty karavany na prodej, ale jako ta situace pak byla taková, že nás to nakonec vlastně odradilo. Protože nejsme blázni. Ta situace teď na západě je spíš taková, že bych tam ten výlet úplně nedoporučoval. I s ohledem na to, co vím od známých. ;-) 

  • Kde jsou ty doby, kdy bylo strašení islámskými nelegály odsuzováno jako xenofobie, rasismus nebo dokonce nacismus. Údajné no-go zóny byly dezinformacemi, které šířil Okamura a přitom dle médií EU všechno krásně zvládal, ty hodné, tiché  a přičinlivé migranty zařazovala mezi své lidi a jen "občas" se náhodou objevil nějaký terorista, který řval při útoku alláhu akbar, ale i to byl jinak tichý a hodný mladík, který zdravil sousedy. Kdo si dovolil napsat něco jiného nebo dát zdroj na takové "nekorektní" informace, byl médii banován nebo dostal trvalý zákaz diskuze.

    Pořád si pamatují jak paní Lucie Váborná měla do svého pořadu pozvaného Cempra, vlastníka manipulátori.cz a na konci se oba smáli tomu, že se zde straší neexistujícími nelegálními migranty. Opravdu zaznělo slovo "neexistujícími". Prostě podle Výborné a Cempra žádní nelegálové vlastně neexistovali. Dnes bych jí rád ten její pořad připomněl. Nebo nějaký novinář by mohl. Ale vím, to je nereálné. Všichni drží za jeden provaz. 

    Na iDnesu byli kdysi nejaktivnější Barochová, Palata a Mánert. Jejich články z té foby by se měly připomínat. Psali jak zapálení svazáci a nesouhlasné příspěvky pod jejich články se mazaly ostošet.

    • Naprostá pravda. Přesně za toto mám na seznamu doživotní ban. Jsou to pokrytci. Přeji všem těmto vítačum, slunečkům obohacení v co nejvýšší míře. Bohužel tito koko,,,i nás stáhnou sebou. Hezký den Vám přeji.

  • Tohle všechno má počátek v 60 letech v dovozu levné pracovní síly z islámských zemí pro nenažrané kapitalisty, kterým se nechtělo rodilým Francouzům platit vyšší platy. A my s Fialovou vládou a Rakušanovým podpisem pod bruselský migrační pakt jsme se vydali stejnou cestou, vedoucí k zamoření naší krásné země nepřizpůsobivou havětí z celého světa a terorismem. Jakoby zkušenosti z Francie, Švédska, Německa atd. nám nestačily.

    • Nám ty zkušenosti odjinud staší, ale naší "liberální" vládě ne. Doufám, že si to uvědomí u voleb i ti voliči, kteří jim dali hlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit