Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-stan-pod-vladnimi-okny-po-roce-zmizi-zacalo-stehovani-253765

    vláda dělá tyhle dny jen dobré skutky - tady tomuto thorovi vyloženě zachránili zbytky mentálního zdraví a sebeúcty.. ale podle mě se s tímhle dalším inkluzivním exemplářem současného veřejného prostoru neloučíme nadobro, mohl by se objevit na kandidátce některé ze stran typu Přísahy, SPD - protestní potenciál má, v současnosti už i ten utrpitelský, kdy vypadá aktuálně jako Ježíš (mohl by oslovit tedy znovu i ortodoxní katolíky a vytáhnout je od byznysu zpět k volbám, pač je asi nyní více zaměstnává ta nová Kalouskova akciovka v rámci církve, a více než volby je nyní asi zajímá vývoj křivky tržeb církve z pronájmů - KDU na 3%),  naučíte ho jen pár těch populistických větiček o spalovácích a ukradených autech spotřebitelům národními vládami. Když se to naučil Turek, tenhle thor už není daleko. Helmu jako poznávací znamení inkluzivní kohorty nosí taky, hlavu je třeba chránit u takových.

  • KIMCID

    V pořádku pokud to vymaže Top,KDU,SPd a piráty jedině dobře 

  • Stejně je zajímavé jak ti největší loozři (Pekarová, Nerudová) rádi Používají nálepky. Populisté, extrémisté, jen oni jsou letadlo. 

  • Motoristy+Přísaha - ty vidím jako koaličního partnera pro ANO.

  • KIMCID

    Prohru ve volbách teď Fiala shodí na Rusko :D

  • Antisystémové síly? Extrémisté, jak ráda kokrhá Pekari a obchodnice Nerudová. 

    Pokud má ten systém představovat fialová pakáž, tak to jsou vlastně státotvorné síly. 

  • "Lidé hlasovali proti vládě. Kdyby takto dopadly volby do Sněmovny, koalice by nesestavila vládu"

    Tolik dnešní titulek.Tak to vidíte v Praze, kyjevské podržtašky. Bodujete v tam v daleké stepi. Bodujete v Bruselu.Snažíte se vnutit Bidetovi do přízně.Ale tady na vás lidé prdí.A to přišel jen zlomeček voličů.Ale úplně všichni vaši horliví zastánci.Republika už má dost rozhazování našich peněz. Už má dost vynucované solidarity. K někomu kdo je nám úplně ukradený.Kdo žene svět do válečného konfliktu. Koho jsme nuceni živit a on si dokola klade požadavky.

  • josef.chmela

    Cha, cháááá. Lidovecký politik a slušnost nejde k sobě. Lidovečtí politici vždy byli schopní se spojit třeba s celým peklem pokud šlo o vládnutí a koryta. To i ti komunisti jsou slušnější a s rovnou páteří.

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-eurovolby-jureckuv-konec-lidovci-po-neuspechu-zacinaji-uvazovat-o-novem-predsedovi-253578

    popravdě, Marian je snad jediný slušný politik Lidovců v jejich historii, možná ještě Josef Lux byl férový. Vyloženě trpí na agendu - důchody, se kterými se nepopasoval ale před ním nikdo z politiků za posledních 20 let. On už musí, protože je to v zájmu země, příštích generací. Není to fér a ukazuje to opravdu na nízkou chuť po informovanosti u čs. národa, zkrátka čs. společnost hloupne.
    Krom toho je to jediný politik, podotýkám, který se postavil čs. retailům a výrobcům nekvalitních potravin, když byl ministrem zemědělství, vznikly ty státní značky jako -a klasa- .  Velmi inteligentní  a charakterní člověk, co ho sleduji, měl by určitě zůstat v rámci postu ve vládě. Lidovce jsem nikdy neplánoval volit, ale zřejmě budu muset příští rok, abych ho podpořil, bude-li ještě tedy předsedou strany. A kroužkovat
    Politika je vážně dnes už vyprázdněná..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit