Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud se vám taky nelíbí, že prezident ve své touze po moci ohrožuje zdejší parlamentní demokracii, připomeňte poslancům, jak se mají 8.8. rozhodnout (hlasování o Rusnokově kabinetu tzv. odborníků) zde:http://www.zvyklostinejsouhlouposti.cz/Pro ty z vás, kdo to nesledujete: mezi novými ministry . jsou téměř všichni podporovatelé, přátelé a sponzoři prezidenta, takže “Zemanovo loutkové divadlo”. Prezident splácí dluhy a parlamentní systém postupně mění na prezidentský.Pro odstrašující případ se stačí podívat třeba do Běloruska.K dnešnímu dni – a to jsme na začátku - Rusnok a jeho lidé obměnili 66 klíčových postů, více na http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-60341700-mapa-moci-ii-zasahuje-nova-vlada-do-statnich-firem-hlavne-do-ceskych-drah
    • A většina lidí to schvaluje. Kým se obkloipujwe, je jeho právo, přece se neobklopí Kalouskama, NEČASOVCI, nĚMCI, BENDOVCI. jE TO NÁŠ PREZIDENT a pan Zeman je tu pro nás. vŠECHNY ZLODĚJE VYHÁZET A ZAVÉST NOVÉ POŘÁDKY. uŽ BYLO NA ČASE.
  • Pověsit KS tu rakouskou sv*ni.

    Tahni do rajchu bestie
    • a žvatly nemůžeme už ani vidět a slyšet.
  • Přeju Zemanovi, ať má dál sílu podporovat vymetení toho chlívu od zkorumpovaných politiků. A nám všem přeju, ať se nenecháme obelhat těma kecama všech, kterým teď teče do bot, protože je začíná stíhat policie nebo to brzy nastane.
    Stačí se jenom na jejich argumenty podívat a zamyslet. Nedávno dostal jeden vrcholný zástupce TOP09 dotaz, zda si nemyslí, že v minulosti něco udělali špatně. A ten parchant jakoby ani neslyšel, začal mlet tím zobákem něco o tom, že nynější vláda nemůže dělat co dělá (ona začíná ukazovat ty všivárny !!!) protože nemá podporu voličů. Jakou podporu voličů !? Kdyby se udělal veřejný průzkum, tak podporu určitě získá a velkou !!! Ona ta vláda nemá podporu těch ODSáků a prostě těch, kteří se bojí o koryta !!!
    Dostal jsem se sice jinam, ale to stejné platí i Karlovi spící figuře, která raději ať už táhne někam na svůj zámek. Ale ať už neotravuje.
    • Bohužel, Víťo, s tím vymetáním přicházíš Ty, jako volič, o možnost ovlivňování politiky, jdeme tím tak trochu na východ... Putin...Lukašenko...Nemusí se mi zrovna líbit jak to všechno funguje, ale musím respektovat, demokratické zvyklosti. Pokud je to pro mnre pouze cár papíru.... Pokud to, co se dnes děje, nevidíš jako mocenský puč, vnímáš to pouze jako vymetání chlévů, tak se vracíme K 1948.... Vnímám demokratické zvyklosti jako brzdu proti tokovým typu agrese, které se pan Zeman dopouští. Protože pokud to nebudeme respektovat není pro mne nic zavazujícího. Chucpe chování i jednání jde napříč politikou A mají máslo na hlavě i další na nižších úrovních a i levice.. Tam mnohdy tečoui větší peníze... ROP Severozápad....Dnes jsem poslouchala 24 V. Moravce a musím napsat, že jediný pan kníže mluvil srozumitelně a smysluplně. Pan Zeman se může za takovéto Víti dobře schovávat, protože nerozpoznávají včas nebezpečí. Je to finta strého lišáka....P.S. Nejsi Víťa Šimon?
      • Jsi slepice.
  • Respektoval jsem pana Schwarzenberga, ale po prohraných prezidenstkých volbách, co brečí jako malý kluk, co mu ukradli hračku, už ho vidím jen jako uraženého záprdka. Kdyby media mu tak nestranila, musel by vyjít na světlo boží jeho hřích v církevních restitucích, v restitucích pro ty různé Valderode, co přijali německé občanství a dnes se soudí o podle Benešových dekretů jim odňaté majetky. Určitě by některý novinář uměl napsat fejeton, proč se mu říkalo ministr v zahraničí, protože on byl venku za státní peníze prakticky furt. Poslední týden ve funkci, kdy padala Nečasova vláda, např. byl na zharaniční cestě na svých panstvích, snad v Lichtenštejsku. Nepřeji mu nic špatného, ale už by si mohl dát pokoj. Víc než polovina národa ho má za cizáka, který neunesl prohru. Navíc to smrtka je tak blízko...
    • Honzíku,

      s veřejným míněním jdi doprčic. Celý národ osuzoval Chartu 77, všichni podepisovali petice proti a nikdo neznal obsah.....Dělníci podepisovali žádosti o popravení M. Horákové..... pokud píšeš, že někoho respektuješ, tak se o něm nevyjadřuješ jako o zá.... tak trocjhu si tím pouze honíš svoje triko dobrého a spravedlivého člověka... Honzíku sdělím Ti jedno tajemství.. jsi hloupý Honza....
  • Nemohl mu vynadat, vždyť ani neumí spustit PC. *3* *15*
    • styďte se,nesaháte panu knížeti ani po kotníky,Kdo z vás je tak vzdělaný a pomáhá potřebným a nemocným?Nevíte asi nic o jeho životě a pomoci,jinak by jste takové urážky nepsali.Pusťe si jeho medajlon,který byl zveřejněn záměrně až po prezidenských volbách a snad se zastydíte za svou kritiku, Jana Průšová
      • Jo vzdělaný? Ztroskotaný student, který dělal hostinského a když po autonehodě ochrnula jeho žena, tak se s ní rozvedl. To je ale charakter.
    • ... elitní čuráááááááák se v tobě nikdy nezapře :)))
  • Ten ůpadek ekonomiky,mravů,politiky pomáhal budovat Kchárl se svým loutkovodičem Kaldou. Byl u všech lumpárem a hlasoval pro ně.
  • Je potřeba na něj podat trestní oznámení, sám přiznal veřejně , že dal úplatek , aby mu byl vrácen majetek. Bylo by dobré , aby vyzkoušel 14 měsíců vazbu a pak byl jako Švýcarský občan vyhoštěn ze země a byl mu zabaven veškerý majetk který mu v Českých zemích jednoznačně nepatří.
  • Že ty parchanti z ODS a spol kradli vice jak dvacet let, nikoho nezajima? Kdyby nebylo ODS, nesedel by na hrade Zeman, ale aspon nekdo to musi dat zase trochu do poradku. Rusnok je opravdu schopny a tisickrat lepsi, nez navrat ODS na jejich dokonceni rozkradenych veci, castek a nemovitosti. Slusny clovek se do politiky nezene.
  • Pan Zeman je můj president, chvála Bohu za něj!! *14* *14* *14*
  • Co to je za atrapu??
    • Hezčí foto není k mání tak aspoň trotla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit