Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Své mládí jsem prožil se psy. Bylo to príma. Po přestěhování se do bytu jsem si pořídil kočku a nemůžu si to vynachválit. Kočka je úplně jiná, než pes. Řekl bych povahově blíž člověku.
    Každý, kdo si pořídí zvíře, tak se k němu musí i chovat, dle jeho potřeb To zvíře Vám to pak mnohokrát v dobrém vrátí!! A nemusíte jej nahánět, když jdete k lékaři a pod. V noci Vás hlídá, doprovází na WC atd. Je to prostě fajn!
  • kočkama to bylo pěkný,měla jsem dvě tu radost jsem si užívala s jednou19a s druhou 20let.Ale bez nich je to lepší.Zvířata do bytu nepatří.K tomu musí dojít každý sám a není to o nelásce ke zvířatům spíše naopak.
  • Zrovna peru potah z gauče, našemu kocourovi se nelíbila návštěva, následovalo hnědé "připomínkové řízení". Vynadala jsem mu, ale přesto bych ty naše potvory nedala za nic na světě.
  • Jsou mnohem lepší jak lidi. Mají člověka rády tou svou nezištnou, nefalšovanou láskou.....a voní i když se nekoupou (Představte si člověka !) a mají i svou hrdost.
    Když to ale na Veterině umírá, tak je hrůza hrůz......
  • já myslím, Hufi, že jsi jen nepochopil humor. Třeba "nefalšovaná kočka" od Pratchetta je o tomtéž, přitom se každý válí smíchy, a přitom je vidět, že autor má s kočkami osobní zkušenost a že je má rád.
  • Vážená autorko, vy asi kočku nevlastníte. Jinak byste nemohla napsat o kočkách něco tak negativistického. Chov každého zvířete a každý vztah vůbec, má své klady a zápory. Vše je o vzájemné toleranci. Já mám dva kocourky a jsou to úžasní společníci. Kočky jsou osobnosti a tak se k ním musí přistupovat. A ty vaše banální negace, které uvádíte, jsou k smíchu. O lásce a věrnosti, kterou člověku kočky dávají, o té byste měla psát. Té není nikdy dost a každý ji potřebuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit