Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • soudruh Fico položil květy k bustě Gustáva Husáka.. jako dr. práv.. držitelé diplomů ze slovenských univerzit by měli projít revizí, pokud se jimi chtějí tedy prokazovat tady na Západě, tzn. nějakou vyrovnávací ústní zkouškou tady na tradičních čs. univerzitách. Při známé kvalitě slovenského školství (tamních skandálech s udělováním diplomu za víkend), která nyní bude ještě uvadat, tak jako uvadá intelekt hlavních představitelů slovenského státu.
    nicméně, abych se držel tématu.. my chachaři tady za Bílými Karpaty naopak oslavili v minulém roce 70. výročí úmrtí Vladimira Vissarionoviče Stalina, letos se chystáme na oslavu stoletého výročí úmrtí Vladimíra Iljiče.. Co udělá 50km rozdílu vzdušnou v intelektu a ideálech obyvatel..
    O intelektu hovořím, protože takový vzor soudruha Fica, soudruh Orbán, coby další kremelský sluha a klaněč, zapomněl na podobnou  okupaci maďarského národa Sověty v 56. Vy byste hoši měli odevzdat občanky a podrobit se mezinárodním IQ testům, to fakt svět neviděl..

    • KIMCID

      Husák  byl na rozdíl od tebe anonyme hrdina.

      • a k těm vízům pro Slováky a Maďary ještě samozřejmě dovozní CLO do celého Shengenu :)  není možné PARAZITOVAT na západních hodnotách a výdobytcích prostřednictvím dotací z EU, na které se skládají zejména nejbohatší a fungující ekonomiky členských států EU (narozdíl od té slovenské a maďarské právě) a těmito pak dorovnávat a sanovat vlastní propady fiskálních rozpočtů jak Slovenska, tak Maďarska, což se nyní fakticky děje, soudruhu. :) a vedle si nechat okopávat ustavičně kotníky těmito dvěma latentními bolševiky s evidentní psychiatrickou diagnozou.. i vzhledem k historii jejich národů, kterou se snaží evidentně opakovat. Na Slovensku je myslím navíc komunistická strana postavena mimo zákon, čiže tady soudruh Fico může porušovat i tamní zákony, pokud ten bývalý režim vyzvedává kladením věnců u bust těchto nýmandů.  čest

    • a až na základě jejich výsledků soudruhům jejich průkazy totožnosti a příslušnosti k jejich národu případně vrátit, protože v tomhle svém stavu dlouhodobé inhibice intelektu se zdají býti pro vlastní obyvatelstvo až nebezpečnými. EU by se pak měla vážně zabývat vyloučením Slovenska a Maďarska z EU, protože není možné, aby takto jejich čelní představitelé tančili tzv. na dvou svatbách (podporovali ty sovětské východní ideály a hodnoty a zároveň svou vlastní ekonomickou neschopnost v hospodaření vlastních fiskálních rozpočtů tzv. dorovnávali prostřednictvím těch socialistických dotací čerpaných z EU, jíž jsou navíc ekonomickou přítěží) dlouhodobě. !!! Navíc žádný absolvent terciárního stupně, ani kdyby absolvoval univerzitu v Ulanbataru nebo Surgutu, se nemůže projevovat takto primitivně v rámci diplomatických vztahů. To je pak spíše práce pro psychiatry než pro politology.. !!!  tyhle jejich recidivy a fopa coby čelních představitelů těchto států komentovat. Dále. To vyloučení z EU by velmi ulehčilo práci ministrům zahraničí okolních zemí, kteří se musí připravit na nájezdy podobných primitivů-rusofilních agentů, jen tentokrát se slovenským a maďarským pasem. Zavedly by se opětovně víza s těmito zeměmi, protože našeho kolegu Lipavského tak, jak provedl nedávný jarní úklid sovětské ambasády, čeká totéž v bledě modrém brzy v případě ambasády slovenské a maďarské. To je více než evidentní i po krocích a prohlášení jejich čelních představitelů. A nemůžeme se pořád empaticky tvářit, že ten median intelektu nové slovenské vlády nevidíme a odpovídá standardům vlád západních zemí..Ne, je to to, co tady předváděli zjevně duševně zaostalí soudruh Jakeš, soudruh Grebeníček nebo soudruh Filip absolutně pomíjející ve svých komentářích nějaká elementární lidská práva, naplňování mezinárodních smluv tak, jak to v praxi demonstruje pak komunistický nebo tenhle kremelský režim. čiže soudruzi mají rádi železné opony, proto si myslím, že by bylo záhodno jednu takovou tady okolo nich vybudovat. Navíc ti jejich deviantní voliči nejsnáze pochopí, koho postavili do čela své země na tom, když padnou do podobné bídy, v jaké se nachází nyní sovětský lid po všech těch FUNGUJÍCÍCH SANKCÍCH. Inflace v Sovětském svazu ne že klesá, ale roste, byť soudružka Elvíra intervenuje prakticky 24 hod. ve prospěch rublu, ekonomika prakticky žádná nefunguje, vyjma obvyklých těžařských záležitostí, které ještě pomáhají financovat tuhle pro Kreml nákladnou válku spolu s drancováním nerostného bohatství v rozvojových afrických zemích. Jinak se vše omezuje na soudružskou, družební výpomoc s Kimem, Ping Pongem nebo ajatollahem z Iránu, pač soudruzi už finančně melou z posledního a na Ukrajině se odpočátku své invaze prakticky nehnuli z místa. To na margo tady názoru soudruha Fica z článku, je to přesně naopak. Ty představy Kremlu o rychlém obsazení Ukrajiny po vzoru Hitlera padly hned v zárodku.. 


      jinak tady v článku znovu publikuji - současný stav demokracie na Slovensku + potvrzení toho, že absolvent terciárního stupně na slovenské vysoké škole (vyjma tedy technických univerzit na Východě, k jejichž kvalitě přispěl kdysi podporou majitel Východoslovenských železáren Rezeš) se nedá srovnávat s absolventem univerzity u nás, ta kvalita je tam dlouhodobě zarážející, slovenské školství pak plné skandálů s nákupy diplomů prominentů (politiků, jedinců ze šoubyznysu apod.)


      https://art.ceskatelevize.cz/360/fotografka-dorota-holubova-je-tezke-najit-motivaci-zit-nadale-na-slovensku-HMVSj

      • prosím vás deviace je odchylkou od OBVYKLÉ normy společnosti, v komentáři výše to tedy není třeba vnímat jako nadávku. Stejně jako když napíšu o soudruhu Ficovi, že se jeví jako narcistický psychopat, podobně jako soudruh Putin, tak to je třeba vnímat jako určenou diagnozu absolventem psychologického oboru, nikoliv pejorativ.. myslím, že tady  by se stejně všechny nadávky míjely účinkem, je to jednání s absolutními primitivy z geneze jejich činů.. pomůže jen nechat je vyhladovět coby představitele jejich národů, aby se jejich podporovatelé historicky poučili. Nemáme z nich a jimi vedených "ekonomik" stejně nic tady na Západě..

  • risach
  • Fico je stejně "úspěšný" prognostik, jako náš vztekle prskající děda Klaus. Jako obvykle to dopadne přesně opačně, než si tihle dva snaží namluvit.

    • KIMCID

      😂😂😂

  • Strategie sankcí a dodávek přebytečných vojenských zásob mohla udržet nějakou dobu Ukrajinu nad vodou. Teď už bude volba mezi košilí a kabátem a uvidíme rozdíl mezi hesly a realitou. 

    Ubozí chudí Ukrajinci na to doplatí (tedy ti, kteří zůstali na východní části.
    Ostatní vypasení v celé Evropě konflikt uvítali, jako příležitost utéct a mít se líp. 


  • "KLAUS: Ukrajinská válka je „falešná“, bylo možné se jí vyhnout. Exprezident doporučuje čtení z Německa"


    Krásně to definoval tady expresident. Je to válka Západu s Ruskem. Ale realizovaná přes Ukrajinu. A dodal, že i mezi politiky EU je TOTO samozřejmá věc. Ale bojí se to říct nahlas.Jo to Pan Fico uhodil aktuálně hřebík na hlavičku. V překladu: Ukáčka pumpují všechny země světa o peníze, zbraně, střelivo. Kyjev si s Američanama za zády myslí, že může úplně všechno. Vozit k nám závadné obilí, kuřata se salmonelou ...... A když se mu někdo postaví, prskne na něj stížnost do Bruselu. A tady takový "bojovník" chce být součástí EU? 

  • KIMCID

    protiofenziva přeci běží ne?

    • Sám si dáváte kladný bod ? Sám sebe ubezpečujete o správnosti svých názorů ? 🤣  🤣

      • KIMCID

        1+1

        • =?😯

  • Francouzský zdroj uvedl, že Ukrajina má nábojů do kanónu jen na měsíc a podobně je to například u HIMARSů. Zelenskyj odstavil od řízení operací Zalužného a Syrského a operace řídí sám. Stávkovat je tam zakázáno. Jedenáct opozičních politických stran Zelenskyj zakázal. Jsou povolávány i ženy a invalidé. Za 100 padlých Ukrajinců přijde nových jen 20. Rusové postupují prakticky na celé frontě, a to denně o cca 300 metrů. Výjezdy z Kyjeva byly právě uzavřeny, včetně mostů přes Dněpr. Lidi do armády se budou chytat "nadivoko" na ulicích a všude jinde - je prý potřeba 500 tisíc vojáků. Zalužnyj řekl civilním úředníkům, že když mu je neseženou, pošle na frontu je samotné. Také nejsou peníze (USA ministr obrany ale řekl, že peníze budou - snad z rozpočtu Pentagonu nebo CIA ?), takže nejsou vypláceni ani zahraniční žoldnéři a tito odjíždějí do svých vlastí. Ukrajinské jednotky se vzdávají po četách i rotách, protože nemají čim bojovat a nemají podporu letectva a tanků - taky jsou zničené bojem, neodborným zacházením a také neodbornými opravami. Ukrajinští vojáci cvičení Západem nějací jsou, ale chybějí důstojníci cvičení Západem. Je to jeden z důvodů neodbornosti ve velení. Vojáci jsou nemocní, vyčerpaní a na frontě je nemá kdo vystřídat.  Například ukrajinská speciální jednotka A0409 zabíjí i raněné ruské vojáky a ty, kteří se je snaží zachránit, což je v rozporu s mezinárodními pravidly. Kyjevská média se tímto včera chlubila.

    • A náš stát podporuje Putina v tom, že odmítá vydat Ukrajince na Ukrajinu, přestože to Zelenský požadoval.

      "Ukrajina evidentně potřebuje významné doplnění armádních stavů k tomu, aby byla schopná se účinně bránit již téměř dvouleté ruské agresi. Ukázala to nedávná slova prezidenta Zelenského, podle něhož vedení ukrajinské armády navrhuje mobilizovat dalších 450 000 až 500 000 Ukrajinců, a nasvědčují tomu i slova ukrajinského ministra obrany Rustema Umerova. V rozhovoru pro deník Bild uvedl, že všichni ukrajinští muži žijící v cizině ve věku mezi 25 a 60 lety by měli dostat pozvání k dostavení se do náborových středisek ukrajinských ozbrojených sil."

      • To u nás se povalují hejna zdravých bojeschopných UKáček.Mají hezká auta velké byty.Ale do válčení se jim nechce.Zato ten z Hradu už na začátku svého parazitování na Hradčanovi prohlásil "bude mi ctí podepsat povolávací rozkazy". Takže takového vlezlého holoubka si tam hřejeme? Toto všechno špatně skončí! O co?

        • A ještě jsem četl názor, že tato naše loutková vláda dá Ukrajincům u nás volební právo... Účel světí prostředky... Přesto se najdou bytosti, které jsou schopné někoho z pětikolky volit.

          • Nečti blbosti a uleví se Ti. 

            Volební právo pro UA je samozřejmě nesmysl, bohužel, protože  Ukrajinci mají víc rozumu, než celé ANO a SPD dohromady.

            Válka bude trvat ještě cca 2 roky. 

            UA nechá russákům Donbas, zbytek přistoupí do EU a Russko se stane zaostalou kolonií Číny a EU, levná i když hloupá pracovní síla a suroviny , něco jako je Jižní Amerika pro USA.

            Zhruba v té době Fico zmizí ze scény.

            • A je to! Nejste Vy náhodou ti dva? Tedy, tedy, ještě, že Vás máme, prognostiku. Nedal byste mi čísla do sportky? 😐

              • Reakce na příspěvek:

                ta bys asi přišel na buben 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit