Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Nejzábavnější moment historie ČR . Celý národ hlupců se dohaduje, který ze dvou komunistů je ten jejich a nejlepší 

  • Jak se můžou Slováka zeptat na to jestli se ČSR v roce 38 mělo bránit? Oni kteří se od nás odtrhli, hajlovali, ti vůbec nemají žádné morální právo na vyjádření k této otázce!

    • KIMCID

      Smutné že tě minulo klasické vzdělání. Ono totiž by ČSR dopadlo jak Polsko ale to už se učilo na základce. No a protože nás prodali Britové a hlavně Francouzi, co asi tomu ČSR zbylo? Kor když proti nám stalo 3x tolik divizí.

      • To jo, ale jarda-jana píše uplně o něčem jiném.

        • KIMCID

          No on v té době nežil ,ale chápu že účel světí prostředek :D

    • J+J.Jasně že se lze zeptat. Ale takovým podržtaškám Strakovky tobě podobným to není po chuti. Dokola krmíš zdejší stránky invazemi blbosti. Nepochybně máš doma ubytováno  3-5-7 UKáček.Po večerech kujete pikle a útočíte na třídního nepřítele. Vyhledáváš třídního nepřítele a odhaluješ jeho zvrhlé plány.A to je dobře! Čest práci!

  • Tv nova a její ukázka hlouposti. Otázky na oba soudruhy,vůbec ne cílené na konkrétního. Postaráte se o veterány, navštívíte jejich manželky,mohou ženy do armády....

    Platí stare že: je mylná představa že lidí volí.Media vám kandidáta vyberou a ovce ho jen potvrdí ...

  • Středeční cintání nic nového nepřineslo, ale lžimasmédia toto želízko budou stále kout. Nepřestanou ani dva týdny po druhém kole voleb. Chtějí se zalíbit nesvéprávným páníčkům a vysílací čas to také zaplácne.

  • "Řehka: V případě války NATO s Ruskem by stát musel výběrově mobilizovat"

    A začíná se nám lámat chleba. Tak se ukažte hrdinové z náměstí. Co nevidět už budou v ulicích tradiční plakáty: "Voláme všechny kteří chtějí žít ve svobodě!" "Voláme všechny odpovědné ženy a muže!". "Rozhoduje se dnes!" Ve schránkách povolávací rozkazy. Do 48 hodin se dostavte na vybranou posádku.Vystrojit a vzhůru na vlak směr Kyjev.Ukrajina vás potřebuje všechny. Naše ulice budou plné mašírujících nadšenců. I vozíčkáři budou hulákat "Na Moskvu!". Tak vám udatní volební rekové držíme palce.



    • alicia1

      Tebe a tobe podobnym se mobilizace netyka, protoze u odvodni komise sedi doktori a dva jsou psychiatri. Muzes spat klidne.

      • Jj berou jen takové jako ty, ovce co nepřemýšlí.

  • Andrej nám trošku zklouzává nalevo, zřejmě ho ukolébaly ty dotační socialistické principy EU. Dostal tuhle zemi do rekordního deficitu, min. z půlky se podílel tím rozdáváním před volbami (nepíšu uplácením, Andrej..)  na turbulenci této rekordní inflace (vyšší už má jen jeho kámoš soudruh Orbán, kdy nám dával za vzor jeho socialistický přídělový systém třeba na benzín a Maďaři už dnes jezdí tankovat do sousedních zemích, pač zdroje tak nějak došly, nyní se tam chystá znárodňovat retailové řetězce, což už je krok ke komunismu), ale chtěl by rozdávat dál - nulové daně u potravin, vyplatit minoritní soukromé akcionáře ČEZu - to ještě nepočítá s tím, že u dohody je třeba souhlasu druhé strany (furt nejsme Andrej u vyvlastňování jako soudruh Orbán) a nevím, proč by se chtěl minoritní akcionář ČEZu zbavovat těchto generačně bonitních akcií přinášejících každoročně jisté dividendy v tomto odvětví (jaderné elektrárny se nám zaplatily, vyrábíme 0,4Kč za kWh), ale čeká nás dostavba Dukovan, čiže jestli je nějaká šance, pak ne k výkupu 100%, ale výměně těch výrobní složky za ty ČEZ prodej (domácností) s nějakým bonusovým doplatkem s tím, že minoritní akcionáři nebudou mít rozhodovací roli na tvorbě ceny elektřiny, ale budou se jich týkat roční dividendy. S tou dostavbou Dukovan ČEZ musí tvořit rezervy jako každý podnik, který se musí zabývat inovacemi. čiže tvrdím, že na tu výplatu (výkup těch 30% akcií ) minoritních soukromých akcionářů podle mě ČEZ ani nemá, pokud si tam minoritní soukromí akcionáři nasadí ceny třeba v souladu dividend z těchto let x 100 let dopředu, těch akcionářů je v tisících, do toho dostavba Dukovan. Andrej, když neví, kde na něco vzít, tak hledí do Bruselu, jestli tam není nějaký dotační program, což je ok, ale měl by to říkat v těch debatách a na EU tím pádem i neplivat.. Pač my na ty jeho harakiri v rozpočtu zkrátka nemáme. To ještě neví ministr financí, co bude příští rok díky vedlejším faktorům - Andrejův kůň Michl nám tady za ČNB bude živit min. 10% inflaci (naprosto proti inflačnímu cíli 2%, který má ČNB plně a tvrdě si za ním jít.. to je snad i na odvolání guvernéra a těch, kteří prosazují tuhle holubičí strategii vyčkávání, protože nepochopili základní poslání ČNB), do toho válka soudruha Putina a ještě příští rok a ten další trvající budování nezávislosti na energiích ze Sovětského svazu, bude třeba neustále posilovat soc. program, a tohle se musí financovat z výběru ideálně nepřímých daní, protože zvýšit odvody ze mzdy, tak opozice řve ještě více.. Zkrátka musíme šetřit a zároveň se postarat i o ty nejslabší, to je jako chodit po laně a vyvažovat balanc. Andrej by zase utrácel bezhlavě a dále zadlužoval, přitom jsme nejrychleji se zadlužující zemí v EU.
    Daně se taky budou muset zvedat, je to v podstatě to samé, jako honit lidi prostřednictvím EET. Bude se muset pracovat zkrátka z příjmovou i výdajovou stranou, byli jsme skoro půl miliardy v deficitu, když to Andrej předával téhle vládě. Tak to prostě je..

    • dzixy

      Kdybys toho řekl / napsal / o hodně méně, nemusel jsi na sebe toho tolik prozradit. U tebe platí - méně slov by bylo lepší. Nebo chceš vtip o blondýnkách / ty ať mi prominou /.

    • a odvody už lidem zvyšovat Andrej nemůžeš v rámci těch přímých daní, pač podle OECD už je máme tuším už tak nejvyšší v EU...
      a Andrej předával s deficitem téměř půl BILIONU (ne miliardy) sry.. psal jsem to za oblékání se, tak méně soustředěný, ještě letím z domu takhle v noci.. :)

    • ...který má ČNB PLNIT (ne plně) ... sry

      na ty harakiry Andrejovy nemáme, protože dnes už by si ani Alena nedokázala jako ministryně půjčit levně, pač nám díky jeho hospodaření spadl rating, že musel Zbyňa vydat raději emisi dluhopisů, aby si tam upravil podmínky tak, aby to bylo pro státní pokladnu ufinancovatelné, protože přes mezinárodní instituce - Evropskou investiční banku nebo Mezinárodní měnový fond by se nám snad už ani brát úvěr za těchto podmínek, do kterých jsme spadli, nevyplatilo.. Andrej musí říkat celou pravdu v těch TV debatách, jinak je to cirkus..

  • KIMCID

    Pavel je třídně uvědomělý a politicky vyspělý. Jako člen strany při výkonu své funkce napomáhá prosazovat vedoucí úlohu strany mezi podřízenými. Snaží se získat pro tuto politiku ostatní. Politicko-ideová připravenost jmenovaného je na dobré úrovni," stojí v úvodu posudku k propůjčení medaile „Za službu vlasti“ z roku 1988.

    • dzixy

      Pavel vsadil svou kampaň do "pozice neviňátka". On nic, on muzikant. Do strany jej navedli kamarádi, všaj on tam ani nechtěl, 68rok ruské invaze mu vysvětlil otec, a tomu věřil ... a kopec keců o tom, jak že on ani vlastně žádný komouš nebyl. Kdo byl na vojně, kdo zná armádu, její struktury a způsob "růstu" ví, jak musel být každý důstojník pevný komunista, aby obstál, a co, aby povýšil. A v tom Pavel lže a jeho voliči i média mu to žerou, jako slépka zob. Bodejť ne, když jsou podobného zrna.

  • Tomio Okamura označil Andreje za PROVLÁDNÍHO kandidáta... Na to jsme všichni čekali - že nakonec, závodu o Hrad dá korunu Japonec 😂  Asi vendeta za to, že mu Andrej přetahuje pomalu ale jistě voliče + by s ním neobcoval.. (odmítl koalici s SPD)

    • KIMCID

      A Pávek zase řekl že kdyby byl prezident ,nejmenoval by nikdy Okamuru předsedou vlády, kdyby to někdy hrozilo. To je taková patová situace :D

      • Ale to samé řekl i koblihář a ještě přidal, že se SPD nikdy do vlády nedostane...

        • KIMCID

          Tak to musí být voliči SPD a Bašty úplně vypatlaný, když čekali něco jiného.

          • Čekali jsme přesně toto. Oni totiž ani z jeden kandidátů není demokrat, ale komoušskej bolševik.A ty zřejmě taky . Tak o tom kdo je vypatlaný můžeme polemizovat.

            • KIMCID

              Chápu že jsi hloupej. Ale že neumíš číst ,to už je dost smutné  a na pováženou. Já komunisty nevolím, jako vy hlupáci :D Ale to by jsi už pochopil z diskuse :D

  • KIMCID

    Důležité je aby soudruzi volili soudruha. A není lepšího soudruha než Pávka a Bureše :D

  • již dnes musím opravdu popřát voličům gen. Pavla vše nejlepší k vítěztví ve vobách. Tak jak je uváděno v mediích p. Babiše nikdo nevolí.  Je to třeba respektovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit