Přejít na výpis diskuzí
Střední třída v Rusku se zmenšuje. Likvidují ji ceny ropy i sankce
29.10.2016 | red
162 příspěvků
-
Ještě jsem nepochopil proč ten naháč v mrazu šplhá potom kmeni. To se nebojí, že si zadře třísku do "píp"? A ostatní na to čuměj. Divná zábava.
-
-
Ten "šplhoun" předvádí, jak "lehce" se lze dostat do střední třídy, nejenom v Rusku *1* *5*
-
Proto aby se tomu pračuráci divili.
-
-
tak proč se tomu divíš? *2*
-
-
... ty jsi blbej, Simone :)))
-
-
-
přece tohle víme sajmon
-
-
Jeden z vítězných států 2.světové války a po 70 letech na huntě, jak se říká. Poražené Německo vyrábí 20 x více než Rusko.To jsou paradoxy.Opravdu nikdy jsme se neměli v Rusku tak dobře, jako za Putina. Polovina obyvatel hladoví, platíme za Krym, Sýrii, za špatný odhad na trhu s ropou a plynem, za rozkradení nerostného bohatství oligarchy z Kremlu atd.A lepší to nebude.
-
-
Tak buď rád Sajmone, my máme úplně jiné informace než ty a vzhledem k tomu, že jsi idioot, tak tvým příspěvkům nevěnujeme pozornost.
-
Nezoufej, nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Nejlepší by bylo chodit pravidelně se modlit do myšího oleje k Leninovi, není možná, že by to nepomohlo.
-
-
V CCCP už vybudovali komunismus? A že jim to trvalo skoro sto let. Teď jsou na loupežné výpravě v Sýrii tak zase bude trochu líp.
-
Zdejší pseudokomouši a příznivci Ovara Ožralého Prvního nechtějí připustit, že Rusko je v prrdeli. Sankce a orientace na prodej ropy a plynu vedou rassíju do propasti.
-
František Palacký
„Zhovadilost všeobecná povstane byť by komunisté jen jedné generaci panovati měli.
Karel Čapek
„Nenávist, neznalost, zásadní nedůvěra, to je psychický svět komunismu – lékařská diagnóza by řekla, že je to patologický negativismus…“ -
„Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.“
Generálporučík František Fajtl
(bývalý československý stíhací pilot bojující za 2.světové války v řadách Royal Air Force. Po komunistickém převratu v roce 1948 byl propuštěn z armády, zatčen a bez soudu 1,5 roku vězněn na Mírově)
František Fajtl -
Po dlouhé době jsem nakoukla na tiscála ale je to tu pořád stejná stoka, Ztráta času.
Jeden proruský blb ničí debatu kradením nicků, podváděním s hlasováním, teploušováním a semjonováním. Adminovi to nevadí. Víte proč? Protože ten proruský troll jest admin sám
To že jsi napsal zakázané slovo bez vytečkování nebo přidání písmenka ti uteklo hošane.
Dalšího důkazu už ani není potřeba Ivane Admine *15* *15* *15* *15* *15*
Předpověděla jsem že budeš hrobařem tiscali. A stalo se hrobníku. Dříve živou debatu jsi vylidnil. 98 procent nicků a bodů jsou tvoje. Tím pádem je ti tvoje proruská propaganda howno platná. Nikdo už jí totiž nečte. *15* *15* *15* -
Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc. Měli však smůlu, Američané jim vyhradili pouze čtyři tisíce míst. A jistě není náhodou, že dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studuje Harvardskou univerzitu a v Americe také žije a studuje syn ruského premiéra Dmitrije Medveděva.
Tedy z Ruska se snaží dostat, kdo může, jelikož i mnozí Rusové tvrdí, že život v jejich zemi nemá žádnou perspektivu. Proto tvrdím, že obdiv k Rusku s jeho bídnými platy je zřejmě důsledkem nějaké poruchy -
-
víme sajmon, cígler to říkal
-
-
Statistiky to říkají. Takže zase chčiješ mimo mísu ruský blbe *15* *15* *15*
-
-
Proč tam ti Rusáci jedou studovat? Vypráskala bych je domů. To nemají kousek cti a hrdosti? Mají studovat v Rusku.
-
-
Tak se tu mějte chudáci bez peněz a bez života. Máte jen drbárnu na Tiscali jinak nic.
Droga pro vás lemply na dávkách. Tady můžete plivat na schopnější a bohatší lidi jako jsem já. Poslužte si nuly. Tím se váš sračkovej život nikdy nezmění. *15* *15* *15* *15*
Jinak tohle jsem našla na facebooku. O dost důležitější než vaše žabomyší spory.
Levicový expert na salafismus a člen německých zelených Kurt Edler tvrdí,že Syřanům by mělo být umožněno žít ve vlastním městě v Německu, spíše než aby byli nuceni k integraci do německé společnosti. Jeho slova přinesl německý list Die Welt.
Zdroj: http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/172186-novy-napad-jak-na-muslimy-dejte-jim-vlastni-mesta-v-evrope-navrhuje-nemecko/