Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vina tohoto systému. Všude kolem násilí, v televizi samé filmy, kde se vraždí, internet totéž, tak co čekáte. Děti od mala to vidí i v moderních pohádkách, večerníčcích, berou to jako běžný život, jako normu. A bude to ještě horší. Společnost by si konečně měla uvědomit, že to nevede jen ke zlu. Proč má každý blb zbrojní pas, zbraně. ............Společnost si nic jiného nezaslouží.
    • No, v tom případě jsi krůček od podobného činu? Myslíš si, že se dá život zajistit proti všemu? Takový žiovot by pak byl asi vězením....Nejde totiž jen o moderní pohádky.. Podívej se co běží večer za filmy.. Horory, detektivky a zprávy typu prásk...Leze se lidem do soukromí. Zájem o druhého člověka je často pouze touha po senzaci. Řekne se... byl to labilní člověk... ale byl vždycky labilní? Co bylo spouštěčem? Znám to ze školy, kdy relativně bezproblémový žák se stal předmětem posměchu-šikany. A když šikanovanému ruply nervy... bylo to vždy špatné...Nebo které periodukum patří mezi nejčtenější... Blesk? a podobné....Také to o nás trochu vypovídá.. špatně. Ale pořád bych neobviňovala systém.. protože je to na svobodné volbě člověka... Pohádky jsou špatné? Není nic lepšího vzít si starou knihu klasických pohádek a sednout si s dětmi a číst.. Televizi nepotřebuješ. Ale ono je to pohodlnější je odložit k televizi... vždyť jsme všichni tak utahaní... Fascinujem mne a děsí ciniismus některých diskutujících a udivuje mne také jak dospělí lidé hledajíí chyby u druhých nebo u anonymní společností. Je to špatné, ale předvídat se to nedá. Ale máme takové tragedie často v přímén přenosu, kde politik zblbne skupinu lidí -národ a ten jde do války... do jakéhokoli konfliktu.. je v tom nějaký rozdíl? Asi není, jen těch lidí zemře více....
    • No, bylo mu šedesát, takže zblbnout mohl akorát tak v pionýru, ssm, nebo ksč, potažmo v lidovejch milicích, když měl zbrojní pas. *1*
      • Já si myslím,že neunesl tu tvou demokracii,protože byl bez práce,což naše generace nepoznala a mám obavu,že až to poznáte být celý život bez práce tak se postřílíte navzájem.A ty z té demokracie si dej pozor,abys nezblbnul,protože ta u nás ještě nebyla.
        • Je velmi primitvní z toho obviňovat demokracii nebo jiný systém... Obviňovala bych ten systém tehdy, kdyby docházelo k manipulaci ve smyslu nennávistného rozdělování nebo navádění k tomuto hroznému činu. Za bolševika byla moje rodina označena jako třídní nepřítel... Dobří lidé nás měli stejně rádi a ti druzí... jim to nijak nepomohlo, protože je to usvědčovalo ze lži a nenávisti. A cítili se v tom velmi špatně. Na nenávist se proto vykašlete...Jak můžete v kontextu této hrůzy se navážet třeba do demokracie.... Průšvih právě vidím v tom, a z toho demokracie žije, aby lidé chtěli vzít odpovědnost za svůj život do svých rukou ve smylu Pravdy, Lásky-vztahu, Dobra, Svobody.....tyto základní kameny vůbec lidské společnosti jeden bez druhého nemohou fungovat. Protože pokud si vyberete jen jednu. a ostatní z toho vyloučíte, . tak se to celé rozpadá... Totiž snazší je být vůči druhém negativně vymezen. Chyby na druhém vždy najdeme rychleji než na sobě...
        • Kdybych byl línej a magor se zbrojnim pasem a střelnejma zbraněma za šífonérem, byl bych taky bez práce. Jinak mluvíš z cesty.
    • V TV samé vraždy a násilí, kam to vede vidíme. A všichni se divíme proč?
      • Nedívej se, vem si knihu a přečti si něco ušlechtilého....
        • CCCC...... *1*
    • Za bývalýho "režimu" dávali mírumilovné sovětské válečné filmy o neprůstřelnejch rudoarmějcích, zbraň a pendrek měl kdejakej retarda z lidovejch milicích, ve starejch pohádkách žrali vlci babičky, draci žrali Bajajy? *1*
      • Co to tady kendáš. Prvně se nauč pravopis.
        • Bůů, ty kendo, co to je "kendáš", to jsem v životě neslyšel a "prvně" taky ne.
          • Vrať se do ZŠ, primitive. Neznáš pravopis a to už děti ve 3.třídě znají.
  • Pokud to nebyl zmatený útok nemocného člověka tak bude zajímavé proč někdo popraví 8 lidí.Pamatuji případ v HAVÍŘOVĚ ,kdy zastupitelé připravili jednoho člověka o vše co za celý život vybudoval a tak vzal spravedlnost do svých rukou.
  • Obávám se, že pokud stát funguje tak, že normální člověk se dostává na dno a zloději i soudci si neustále přilepšují ze státní kasy, bude takto "psychicky narušených" stále víc. *7*
    Zbývá doufat, že nebudou střílet nevinné, jako tento, ale vyhlídnou si za společníky pro cestu na onen svět patřičné "ryby".
    • njn normální člověk, podle tebe zastřelí 9 lidí? Psychická narušenost je nemoc.
    • Pokud mu nějak "ruplo v kouli", tak všichni kolem byli vinni. V tom je ta tragédie - jak dopadli ti, co jsou zodpovědní za jeho stav ?
    • Jo, příště by na Klause neměl nikdo chodit s kuličkovkou... *1*
  • BEZVA!
    Všichni o něm a jeho ženě věděli, že - slušně řečeno - "jsou na palici", a NIKDO, celé ty roky NIC neudělal!
    Úřad práce, městská policie, státní policie, sociální odbor města, obvodní lékař a specialisté, kde se jeho žena léčila, etc.
    Tak to je "exemplární případ" toho, kam jsme to za těch 25 let dopracovali!!!
  • Nebyl onen vrah třeba i obětí? (To není omluva za čin, který spáchal).
    Takových různých H-Systémú nebo různých společností, jejichž jediné krédo je vytřískat prachy za každou cenu, či zlodějských gangů.
    Navíc- v Uherském Brodu a nemít zbraň? Vzpomínám si na případ, kdy si zaměstnanci vynášeli součástky k pistolím ale doufám, že se to nestalo v UB.
  • Na základě zkratového jednání jedince, nelze soudit všechny majitele ZP.Stejný zkrat může postihnout policistu,vojáka,policejního prezidenta....
    • To není skratové jednání.... Ani náhodou.... Jestli tě denně ve Zprávách masírují kriminalitou a vraždama. Jestli dávaj v televizi mordy v pětiminutových intervalech pak nemusí být jedinec nijak zvlášť duševně chorý aby dospěl k názoru že je to normální.

      Podívejte se před osmou na Novu nebo Primu.... Dyť to je policejní svodka ČR a výběr z nejhrůznějších činů v rámci celého světa.... Pak stačí aby byl maličko izolován od okolí a žil ve svém vlastním Prima světě ....... Ten chudák je taky objetí.

      Na vině jsou ti co teď nejvíc vyjadřují soustrast. A večer začnou zase vraždama vesele se poplácávajíc po ramenou s tiskovým mluvčím PČR jak dobrou dělaj propagaci. Jenže .... tím si zadělaj na pokračování.... Hanba.

      *16* *16* Chce se mi zvracet *16* *16*
      • Uvidíme zatím z něj media dělaji všechno jen né oběť doby.
        • Protože by museli šáhnout do vlastních řad......
          Neznám politika který by udělal chybu a pak ji přiznal nebo se za ni omluvi.... Nedej bůh rezignoval.
          Neznám novináře který by řekl masírovali jsme ho vraždama, vyplachovali mozek a díky tomu neseme byť by jen část viny.

          Největší neřádi jsou lidi bez chyb. Pamatujte si to jako dobrou radu. Nikdy s nimi nechtějte nic mít. Každý člověk nějakou chybu má. I ten bezchybný ji udělá - no a když pak stojíte někde kolem něj - hádejte co se stane - z podstaty věci to hodí na někoho jiného. Dnes na kolegu - zítra na vás. Od lidí bez chyb ruce pryč. Ušetříte si tím nemálo trápení....
          • Bohužel hluboká pravda.
  • Tak výdobytky západních režimů máme již i u nás. Prostě se jasně ukazuje, že tyto režimy , tzv. demokratické" doženou lidi až do takhle zoufakých akcí. Tyto režimy vytvářejí lidé, a bylo by zajímavé, co , respektive s kým, měl onen nešťastník za problém, že ho to dohnalo až k takovéhle akci. Havlovsko - Klauzovský režim po roce 89 soustavně devastoval morálku lidí, devastoval je ekonomicky a na druhou stranu plodil stále se prohlubující existenční nejistotu u lidí. Společně s tím produkuje vrůstající bezohlednost a zneužívání postavení od lidí, které by v normálním režimu na posty, které jim umožňují zneužívání, ani nemohli pomyslet. Rozhodně není náhodou, že četnost takových "akcí" je úměrná míře devastace, kterou tyto režimy způsobují na lidech. Náš vzor, soudruzi z USA, je toho názorný příklad. Tam se již takhle "dorozumívají" každou chvilku. Takže, žádná demokracie ala Čechistán jak tady nějaký mudrc napsal..
    • Ano, máme výdobytek USA. Už i ty samé americké vraždící filmy. Zoufalí lidé dělají zoufalé činy.
      • Tak proč se na ně koukají... Proč jsme tak fascinováni zlem?
        • Vždyť v té televizi není nic kloudného.
          • Souhlasím...Ale svalovat na televizi, že tam vidíme samé vraždy... proto se vraždí je tvrzením hlupce, nesvéprávného člobrdy. Pokud si myslí, že je to ale pravda.. tak potom bijme na poplach, protože byl stvořen nový typ člověka tzv. vidiot...
    • Na jednom případu nelze soudit celou společnost. Kdyby jo tak, zrovna tady na diskusi je to smetánka:soudružja Pusinka,ja anonym,antiblb,jiřík atd.
      To by se o našem národě psalo jako o mag.rech *7*
      • Zatím co se dnes o našem národě píše, že je to tu samej komouš, jako psycholog, kterej už měl 15 let viset na ruský bříze. *1*
        • A tobě patří nakopat do pr,,dele.
  • Důsledek demokracie, ala čechystán!
  • a první troubové se obouvaj do ZP

    http://skutecnosti.cz/hrabe-ti-dame-ti-zbran-at-si-muzes-zastrilet/
  • Začíná to tady být jako ve státě hrdlořezů, USA jo nadarmo se neříká poturčenec horší Turka, a bude to ještě horší, už dneska jsou ulice po setmění liduprázné.
    • Trochu mi to připomíná Ransdorfa, aniž bych zlehčovala tvoji pravdivost, Také sypal z rukávu zaručené a přesné počty bojujících západních zemí na Ukrajině. Tomu se říká informační válka.. na vás pak je, co si z toho vyberete.Nebo lépe, čemu chcete věřit... prptže to nemusí být vůbec pravda.
    • Ta naše slovanská holubičí povaha je také pověstná....Ale pozor na takové volání po větší bezpečnosti... Politik totiž rychle vycítí možnost zabrat další váš prostor, např. pro větší bezpečnost, když neděláte totiž nic zlého, tak se nemusíte bát. Zažíváme to při bezpečnostních akcích, kdy jsem byla při cestě z Mělníka do Havlíčkova brodu stavěna policií třikrát a jen kontrolovali doklady. Není to pech....?Pokud vy svojí osobní svobodu ztratíte, tak politik ji má o to větší a stává se nekontrolvatelným.. aejhle co jsme to stvořili? Další oligarcha je na světě..... tak pozor na ty naše bezradné pobídky..... Na to toiž naší drazí politici čekají...
    • proto je dobré mít zbraň
      • Ze 160 sériových vrahů, odhalených během posledních dvaceti let, jich bylo 120 v USA, a to už o něčem vypovídá.
        • Tys chodící enciklopedie. Fascinuje mne tvoje znalost. Tyto informace jsou děsně důležité pro život... Co takový Stalin.. Hitler ostatní byly proti nim ořezávátka. Myslím, že tam za pár let bude sedět Putin. Ale to opravdu hrubě odbočujeme od tématu, který je velmi smutný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit