Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: lidsky jde o obrovskou tragédii - o tom není nejmenších pochybností. Pokud se ovšem zamyslíme nad příčinami, pak je to důsledek zásadního rysu kapitalismu - pohrdání a absolutní nedodržování bezpečnostních předpisů. Zrůdní kapitalisté mají zájem jen na zisku. Pokud by náhodou museli zaplatit drobnou pokutu pro nedodržení jízdního řádu, tak raději zvýší několikanásobně rychlost při projíždění zatáček. Náš štajger vždycky říkal: Až budou všichni kapitalisté po smrti a já uvidím jejich notářsky ověřené úmrtní listy, tak pak se bude na světě trošičku lépe dýchat...!!!! A měl absolutní recht...
    • Ty bys byl taky zrůdný kapitalista, kdybys byl bohat. Možná bys chtěl ještě víc, než oni. Sám jsem si vystřídal obě pozice a můžu všem potvrdit, že člověk se skutečně chová podle své situace. Když máš hodně, jseš pravičák (abys to uchránil, případně dále množil), když máš sotva na přežití, jseš levičák, dokonce až krajní levičák (chceš nahoru). Zaplať Bůh, že převažují chudí. Pravice míří k sebezničení kapitalismu (bubliny, inflace, krach všeho v konečné fázi), levice taky (růstem zadlužení k inflaci a krachu). Zachránit to může jen moudrý král, který je nad tím (ne že bych za něho považoval Zemana).
      • Sám buď králem věcí svých:-)
    • Až všichni hlupáci budou v hrobě hnít,
      to jistě zavládne všude zbožný klid.
      Záhadou teď zůstává, kdopak poznat má,
      zdalipak ta mršina, je soudruh kovaná?
      Či ten měchýř smrdutý
      si s miliony hrál,
      byt to člověk zámožný?
      anebo snad král?
    • Je pravdou,co o tobě šíří ti co tě znají,totiž to,že jsi blbec!
    • Naprostý souhlas. Ovšem vyskytuje se zde pravičácká kradařská (ovšem, jak jinak) nula, která mi ukradla moje jméno, proto prosím neberte ohled na její zhulené kráky, má to chudák v hlavě pomotané, pokud v ní vůbec něco má.
    • Soudruhu, tohle už se do Haló novin nevešlo?
      • Jsi zlodějské PRASE, piš si pod SVÝM jménem, pravičácká stupidní nulo !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit