Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co by jste chtěli v této korupci prolezlé a rozkradené Republice.Kde naší pověst podpořil i President aférou s perem.Proč by lidé měli jezdit za levno v čistých autobusech.Když můžem jezdit v autobusech které prošli technickou jen za úplatek.Je to na popud neschpných přepravců kteří sami jezdí v audi nebo Mercedsu-..........atd,Závist tu bude stále jak v té pohádce.
  • Opravdu "dobry" system, je videt ze chrani jednotne ceny jak za bolsevika od Ase az k Cierne pri Cope. Ve svete existuje mnoho dopravnich spolecnosti, at jsou to jiz "charter" lety, ci zeleznicni a autobusove, ktere nabizi zakaznikum levnejsi ceny, protoze jsou asi vice efektivni a take nepotrebuji tak velke zisky. Jak v Evrope, tak v Kanade a USA existuje autobusova dopravni spolecnost Megabus, ktera nema zadne kancelare a pouziva spolecna autobusova nadrazi a zastavky. Jizdenku si zakoupite na internetu a jedete levneji. Dokonce nekdy maji akce za 1 dolar, ci 10 dolaru bez rozdilu kilometru, treba napric celou zemi. I kdyz vsak zaplatite plnou cenu tak platite mene nez u jinych. Samozrejme ze jezdi jen na hlavnich trasach a nikdo je nenuti delat mistni dopravu do Kotehulek. Nevim kdo ma asi zajem penalizovat Student Agency. Smrdi mi to jako cela ceska politika a ceske soudnictvi s byvalymi komunistickymi soudci. Jsem vdecen osudu ze v te ceske "demokracii" nemusim zit.
  • Už Jaroslav Hašek uváděl, že mnoho lidí bylo jen proto zavřeno, že mnoho mluvili. Jančura už toho namluvil dost, tak se alespoň seznámí s třetí kotvou české demokracie, "nezávislým soudem".
  • Asi si pan Jančura spočítal náklady a k tomu přidal přiměřený zisk a vychází mu,že může slevnit jízdné.
    Přece máme Klausovo tržní hospodářství a ne trhni,kde můžeš a nebo zvyšuj ceny!Asi nemá aparát
    lehkoživců,kteří si vyplácejí horentní měsíční platy,odmněny a zlaté padáky,ja je v této zemi zvykem.
    Viz bývalý ombudsman ČD a další z managmentu. *11*
  • On ten známý podvodnikatel v dopravě Radim Jančura je velmi "prefíkaný" on by provozoval dopravu jen na frekventovaných tratích. Na venkov z vysoka se*e.
  • Jaké pokuty dostanou diskontní prodejny typu KAUFLAND
  • ... to by tak hrálo, a ještě by možná chtěli zavést dělnické a studentské jízdné za polovinu a lidi by začali jezdit za prací a do školy jinam. Ty, ty, ty, tady je demokracie a jsou si všichni rovni, ale někteří jsou si rovnější, tak se zařaď, jak za komunistů a nevyčnívej z řady ... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit