Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dřív se říkalo - jména hloupých na všech sloupích. *1*
  • KIMCID
    co je to Facebook?
    • ostapkotab
      favebook je SVINSTVO a *12* rna
      • ostapkotab
        k#rva facebook
  • A nebylo by jednodušší facebook nepoužívat? Jinak je ona žaloba asi z takového ranku, jako když silný kuřák žaluje tabákový průmysl za to, že po třiceti letech kouření dostal rakovinu plic.
    • Kdo si chce chránit soukromí nepoužívá facebook. Používám mail a vím kdo zprávu dostane.
    • V om pripade ma zaloba opravneni.

      Je rozdil psat si neco v relativnim soukromi vlastich znamych,cili neco jako ve skupinovem emalu, a je rozdil, kdyz se do toho dostavaji bezpenostni a marketingove slozky, bez svoleni vlastnika stranky, a server- tedy facebook si za to nechava platit.

      Je to stejne jako otevirani dopisu na poste a prodavani udaju z nich.

      Stejne to bylo z kuraky. Nezalovali za to, ze kourili ale za to, ze jim tabakove koncerny vedome lhaly a tvrdily, ze koureni neni skodlive.
      Tak se take zaluje koncerny leciv, prodavaji pripravky o kterych lzou a ktere skodi.

      Zaluje se tedy za podvod. *11*
  • Facebook jsem jako extranebezpečný vir zakázal na hlavním routeru a je klid. Ačkoli i přes tento zákaz se chce u nás usadit. Je to zřejmé z výpisů logu. Vše co je americké je zejména na špehování lidí a pokud si myslíte, že pan tracert o vás neví, tak jste naivní.
  • tenhle mladý sežral Šalamounovo lejno, napřed na ksichtknize na sebe všechno napráší a pak žádá ochranu soukromí, navíc v době , kdy amíci šmírují celý svět , a to zcela nepokrytě a mají EU na háku, viz odposlech Frau Merkel
  • To je imbecil (+ dalších 17 tisíc), který se chce zviditelnit a udělat si na tom jméno. Jméno si máš budovat na tom, že něco dokážeš, ne že něco zboříš nebo se na něčem slavném přiživíš. Mám pro tebe nejjednodušší recept - je levnější, než se soudit. Když se ti facebook nelíbí, tak ho nepoužívej. Evropští levičáci vždycky něco přijmou a pak to kritizují. Já např.facebook nepoužívám, ale kdybych ho používal, tak je to mé rozhodnutí a těžko si tedy budu stěžovat, že facebook je facebook. To bude stejný druh imbecila, kteří zakazují natáčet zloděje kamerou, že je to porušení osobní svobody. prostě zvrácení debilové. Mám dojem, že ten student práv porušuje má lidská práva, např.právo na lidskou důstojnost. Jeho existence mě totiž uráží. Je třeba ho žalovat.
  • Hmm, a v čem je problém? Tak místo chození na fejsbůk si přečtu nějakou knihu.
    • tečko půjčím ti knihu s názvem, drtivá porážka německého fašizmu Rudou armádou!!
  • Tak, tak. Jakási podivná móda či záliba zástupů mladých pitomců, kteří se nejdříve nutně "musí" zviditelnit na "fejsbůku" - a teď budou ještě vyskakovat. Já vám poradím mládeži - namísto hovadin a vysedávání u počítače běžte raději něco užitečného dělat, chybí vám to. A když se vám fejsbůk nelíbí, proč jste na něj tedy aktivně lezli (nebo vás někdo snad nutil !? Potřebovali byste malý plac a dlouhý bič ...
    • Nemáte zas tak úplně pravdu. Nejde o to, že je registrace do Facebooku dobrovolná. Jde o to, že při registraci na FB vám - uživateli, nikdo narovinu neřekne, že vaše osobní údaje budou použity pro marketingové účely, že bude vaše činnost zaznamenávána, že budete aktivně oslovován lživým způsobem (sociální inženýrství) k zapojení do dalších aktivit reklamovaných na FB - většinou zpoplatněných. A je toho mnohem více.
      Je to bohužel tak, že ne každý si tato rizika uvědomí. Navíc spousta uživatelů se registruje na FB díky tlaku okolí (spolužáci, rodina, spolupracovníci či jen prostá samota). Vysvětlete například mé pubertální dceři aby nepoužívala FB, když "jsou tam" všechny její kámošky ze školy i z plaveckého oddílu.
      Nevím co všechno Facebook porušuje z právního hlediska, ale jsem si vědom, že je to žumpa která buď nikdy neměla spatřit světlo světa - anebo by musela být pod silnou regulační kontrolou (bez reklam, bez externích dbf, pouze jako sociální komunikační síť s obrovským důrazem na ochranu osobních dat).
  • 17 tisíc pitomců !
    • Tady je az 17 tisic pripevku? A ja vidim necele 200.
      • ostapkotab
        prestan chlastat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit