Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem sice dobu komunistů nezažila ale co se děje teď v naší zemi je to opravdu na blití.Tehle vládě ODS atd..totiž vůbec nejde o lidi.Jen kolik peněz si ještě víc a víc strčit do kapsy a jak víc a víc lidi oškubat.Vůbec se mi nelíbí že ti studenti drží hladovky, či co. Když ani sakra nevědí o co se jedná.Nikdy v době komunistů nežili.A když jo tak ještě srali do plenek.Vy to sakra nevidíte co se tady děje?už dávno nám tady v naší zemi nic nepatří.Všechno prodali,rozkradli atd.kdysi jsme vyvaželi do zahraničí my a teď musíme kupovat všechno made in china atd.i do blbého Polska jezdíme s tím že je to tam levnější.Tak kde to sakra jme?:-(My obyčejní lidé děláme za almužny v cizích fabrikách které jsou postaveny na polích kde kdysi dávno něco rostlo a patřílo nám.Ti studenti ani sakra neví o čem mluví.až budou jednou na pracáku stát ve frontě,tak ať si pak vzpomenou pro koho drželi hladovku.Někteří lidé ji ani držet nechcou a nemají co do huby.Že jim není trapně!!!říkám já komunisty nezažila ale co je teď je tak hodit si mašli!(pokud někdo neví co to znamená....oběsit se)!!!!!!
    • Ja mohu jen a jen souhlasit.Vse je presne napsano.Bravo.
  • KSČM = Špína a ČSSD = Ostuda
    Zimolo, to, co dělá ČSSD je poplivání památky Československých hrdinů z druhé světové valky! Je to poplivání památky všech zavražděných, umučených a utlačovaných lidí během desítek let komunismu! Je to poplivání všech slušných lidí v ČR a věř, je jich dost! Je to poplivání památky Václava Havla! Proč tykám? Protože si vykání nezasloužíte!
  • Jo volby jsou volby. Studenti by měli být rádi že de alespoň nebude tolik krást
  • Je dobře, že vznikla tato iniciativa studentů proti komunistům.Krajně levicových iniciativ, které vše jen kritizují je bezpočet
    • Přiznám se , že moc nechápu odvahu kritiky od "Judr." pokud tedy vůbec.., který patrně musel studovat ve školství za totáče s tím, že na post k studiu na takové fakultě nutně potřeboval stranickou záruku či přímluvu organizace, "strýčka" či jiného příbuzného a známého..či aspoň projev kladné aktivity vůči režimu s minimem členství SSM či nejlépe kandidáta/čekatele do KSČ. O aktivní účasti v různých aktivitách jiných..byť jen třeba na mládežnických brigádách už ani není vůbec třeba dál mluvit..to se bralo jako samozřejmost..Kdo, koho tady tedy vůbec kritizuje?
    • Jednou se to již stálo, že národ dal na názory studentú. Jak to dopadlo vidíme všichni. Doufám, že tento národ se poučil. K určitému věku od mládí patři od přírody i určitá míra blbosti. Plati i vyjímky, viz JUDr.Karel Vlk - to, že je někdo vzdělaný ještě neznamená že je moudrý. Takže milí studentíci budete se muset smířit s tím že voliči takto rozhodli a hloupější část národa - to jste vy, to bude muset respektovat.
    • Zajímavé, schvaluješ totalitní praktiky pravice proti komunistům *8* není to trochu zvrácené?
  • nestávkují náhodou ti kteří se vysmínají a urážejí odboráře kteří bojují za podstatně důležitější věci? Je to banda ubožáků kteří nectí co jim ta jejich prezidentská loutka prej zařídila. Komunisté vyhráli ve svobodných volbách, většina si je přeje tak tam jsou tomu se říká svoboda ne? Nebo že by to ten havel myslel jinak? Svoboda jen pro vyvolené? Je mi z nich na blití. :(
  • Jen více takových Pištů, Drahošů, anonymů a dalších sprosťáků a hulvátů.Alespoň si mají slušní lidé možnost uvědomit,kdože to tvoří antikomunistickou elitu národa.A pak má slušnej člověk volit pravici.Tedy já nejsem komunista, ale s takovými gumami bych nesedl ani na suchou mez!
  • Kdyby pře 23 lety pár komoušů skončilo na kandelábrech,tak ostatní by emigrovali do severní Koreje nebo zalezli do děr a neodvážili se vystrčit rýpák.
    • Jsi směšný a bezvýznamný paňáco.
  • Je to v režii pedagogů, protože si pamatuji, že jako žák nebo student jsem využil každé příležitosti, abych nemusel sedět ve škole.Takže když nadávat , tak na ty "demokraty" učitele, co to umožnili.Myslím, že studenti se nechali zneužít i v r.1989. Plno lidem se to hodilo, protože nastolit takový rozkradačský stát, to je pro zloděje terno.Plno lidí, co cinkali tehdy už se probudilo a teď někteří jenom čumí.
    • Zase LŽEŠ, bolševiku, každej není jako ty!
      • Milý Pišto a každý zase není jako Ty.
  • Se divím, že tu hájí pořád někdo komunisty. V Německu také nepřipustili fašisty do žádné vlády po válce. Z dějin je známo dobře, kdo má více životů na svědomí. Dnešní doba je sice blbá, ale za to si můžeme sami. Na druhé straně nevidím, že by bylo něco lepšího za totality. Všechno patřilo státu a všechno i tak vypadalo. Stačí se jenom dnes podívat, jak města prohlédla a kolik barabizen se opravilo. Že nás štve korupce a ve které době nebyla. Korupce byla už v Egyptě, tady ve středověku a celosvětově je pořád. Zajímavý, že v Číně vládnou ti vaši soudruzi a lidi nadávají, jak je tam velká korupce. Kdo si může dnes stěžovat, ti kdo chodili do práce, jsou už v důchodě a mají se líp než důchodci z těch dob a ti co dnes pracují, chodili v tu dobu do škol. Navíc bylo všude úplný houby, tak jaképak řeči, máte krátkou paměť. Před pár dny skoro všichni oslavovali tenisty, když vyhráli hokejisti první světový titul, tak na oslavu skončili v kriminále. A to jako podporujete takovou stranu. Chyba není v politicích ale v této společnosti. Ta umožnila vždycky všechno špatné. Ano ať vláda odejde, ale nikdy nevolat komunisty, to dokáže jenom ubožák, který si ani nedokáže nikde zjistit, co byli zač.
    • Jo, v Německu nepustili nacisty do vlády, jenom si udělali z Hitlerjugend papeže !!! A už mají celé Čechy i s Moravou. Dnešním dnem byl nastolen Protektorát Böhmen und Mähren číslo 2 - tentokrát už ale na věčné časy !!! No a Slované pomažou za Ural a cikáni, jako Pišta Žiga do plynu ....alespoň ho ti rudořitníci přejdou...Němci se s Cikánama mazat nebudou, to už jednou prokázali...
      • to platilo i na česko---blbe-------mimochodem němci vám řekli že se jednou vrátí a ejhle už jsou tady --jste otroci němcu *12*
  • Jsem zděšená z chování studentů a hlavně pedagogů,kteří by měli mít životní zkušenosti a rozum. Do demokracie totalitní praktiky nepatří. Proč neprotestujete proti církevním restitucím a straně LIDEM,která vznikala postupně a již její zástupci hlasovali v parlamentě. To je nedemokratické. Divím se, kde je Policie! Za co studenti stávkují? Že někdo vyhrál volby? Kde jsou lidé, kteří volili komunisty, proč nejdou svoje hlasy bránit? Bojí se zřejmě zdivočelé mládeže a ambiciózních pedagogů. To chcete dostat přidáno? Za co? Vždyť neumíte nejen učit ale ani vychovávat.
    Pane Kubero, jako malíř pokojů, který neblaze vstoupil do dějin světa se chová učitel na gymnaziu,nemyslíte. Nikoliv docentka Švihlíková. *16*
    • jsem také zděšen.......jakou to tady národ vyprodukoval důůru....kde je policie??
    • Seš nějaká divná, a zděšená taky.
      • Zato ty jsi extrém a hříčka přírody,ale ne z této planety. Zřejmě tě tu vyhodilo UFO, jako odpadní organické formy života, při svém průletu kolem Země.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit