Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My to v rodině nemáme úplně dobré. Infarktů už je tu hodně a díky tomu, že já mám vysoký tlak a taky cholesterol a ještě k tomu i trochu nadváhy se o svůj život taky začínám strachovat. Jak infarktu předcházet? Snažím se hubnout a to se mi i trochu daří, ale s vysokým tlakem si tak nějak nedokážu poradit. 

  • V podstatě jste si to perfektně sama popsala. Je potřeba zabojovat s vysokým tlakem a cholesterolem. Já jsem s tlakem bojoval dlouho. Pomohlo mi, když jsem začal brát pravidelně doplněk stravy, který obsahuje přírodní enzym odbourávající mrtvé tkanivo a krevní sraženiny. Díky tomu se mi tlak pěkně srovnal. 

  • Podívejte se na doplněk stravy, který obsahuje enzym serrapeptáza, který to dokáže a díky tomu se vám může tlak výrazně snížit. Podívejte se na https://enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/10-serrapeptaza-120-000-u-6015-kps-628557400601.html

  • Syn má 11 a je pravda trochu víc obézní. Nevěděl jsem, jak ho motivovat k tomu, aby se začal trochu víc hýbat. Proto jsem mu koupil chytré hodinky, které mu dokáží monitorovat denní činnost. To ho konečně motivuje k tomu, aby se začal trochu víc hýbat. Koupil jsem mu je z obchodu https://www.armodd.cz/ Mají tam hodinky za dobrou cenu a hlavně se spoustou užitečných funkcí. 

  • Jaký enzym dokáže odbourávat mrtvé tkanivo a krevní sraženiny? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit