Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Hodně dělá matrace, to je jasná věc. Když se bude spát pohodlně, tak je spánek klidný. My máme studená pěna matrace a teda musím se přiznat, že spím většinou jako dudek. Ale je pravda, že jsou třeba psychicky náročnější období, kdy je člověk nervozní a to se na spánku projevuje taky.

  • Měl jsem problém se spánkem, ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ mi pomohly zlepšit spánek i sportovní výkon. Každou noc sledují můj spánek a ráno mi poskytují detailní analýzu, díky které lépe chápu své spánkové návyky. Nejvíce oceňuji tichý budík, který mě jemně probouzí vibracemi. Navíc hodinky využívám při běhání, kdy mi měří tepovou frekvenci a sledují uběhnutou vzdálenost. Díky nim se cítím odpočatý a připravený na den plný aktivit.

  • Tomu bych i věřila. Je velký rozdíl, když se člověk vyspí dobře a špatně. Já jsem neměla nikdy se spánkem problém, ale stejně jsem si kolikrát ráno připadala unavená a všechno mě bolelo. Zlepšilo se to až s novým polštářem a matracemi, které jsem objednala zde . Kdybych věděla, jaký to bude rozdíl, tak bych je koupila už dávno.

  • Tak bez této "studie" bych dnes neusnula...

    Tiscali, odkud přebíráte tyto velmi poučné články...?


    • Od tebe, rezavá koloběžko.

      • Pokus o vtip...?

  • "Václav Klaus pro Lidové noviny: Vláda zaspala, promarnila třetinu času"

     Kdyby zaspala - dobrý. Bude probuzena a dohnána k aktivitě.Ale Ona usnula při posledním rozdělování evropských penízků.Neby čas.Zato čas na voloviny a pozérství je v Praze pořád.Hlupáci v Praze vítězí v podlézání do Kyjeva.Vítězí v rozkrádání našich společných peněz, určených na chod státu.Tyto penízky se sypou do nákupu dělostřeleckých granátu. Do války která není naše.Která je nám tady úplně ukradená. Kdy všichni běžní lidé mají její výsledek u zadku.

  • Šmankote - Hurvajs !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit