Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo - hlavně že naši hlavouni cpou peníze do svodidel. (Proč asi???). Pak se divme, že není na opravy silnic a cyklostezky.......
  • vojtechbures
    Rozhodně bych se nepouštěl do oprav svépomocí. Může přijet policie a i za posečení trávy může být velký problém, protože jste bez dovolení upravovali majetek obce, kraje,... A souhlasím s styskala.m. Dokonce ani ve všech státech EU nejsou být silnice 2. a 3. tříd asfaltové, ale dle našeho pohledu jen polňačky s dopravním značením.
  • Projel nebo prošel jsem si cesty několika států Evropy a taky USA, Japonska a Jižní Korey.
    Lepší cesty než Česku jsou jen ve Švédsku a Norsku ( asfalt ideál ale přesto max. rychlost na dálnici 90 je za trest ), Německu a většině Rakouska - všude jinde jsou horší. Nadávat na České silničáře muže jen ten kdo se ustavičně srovnává s Německem ne nevidí zbytek světa.
  • Nezbývá, než to vzít do vlastních rukou. A to je hluboká pravda. Opravdu nezbývá nic jiného než to vzít do vlastních rukou a tu sobotkovo vlastizrádnou mafii vyhnat od koryt a soudit za vlastizradu. A on, respektive jeho "poradci" to tuší, že sranda končí. Je toliko před krajskými volbami a jsou pokakaní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit