Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, vážení zastánci multikulturalismu, zde je zářný příklad toho, kam bychom jednou došli. Nyní bude popravena, za křesťanské vyznání jedna žena v Súdánu. Až si sem nataháme pár settisíc imigrantů, které budeme živit, tak nás, na oplátku, za křesťanské vyznání začnou zabíjet oni. Pokud se Evropa nezvedne a neodhodí pokrytecké smýšlení o toleranci k těm, co ji chtějí zničit, tak zahyne.
    • Jděte s tou šlechtěnou xenofobií někam. Normální muslimové jsou fakticky +- stejní jako normální lidi tady. A extrémisti jsou stejně špatní tady i tam.
  • Zila si svuj zivot,nez ji nutili Islam,balit se do hadru,potit se v tom a aby si kazila oci skvirkou v hadru...Chlapy by to nevydrzeli nosit,ale zbytecne zahyne nevinnych zen,diky fanatikum,co se umi jen modlit a kecat nesmysli o svatych...Ziji v nesmyslech od mala,deti maji jiz zbrane,je tam mentallita,co jim brzdi ve vyvoji,ziji postaru,v bide..V historii se tim vsim,i cirkvi,zastrasovali lidi,aby byli poslusni,k ziskani majetku,upaleni carodejnic atpod...Vse je historicky prezitek,nebot se nevi,co s lidmi v ni,co ziji tito fanatici v jine realite..Islam je tez fanaticky a narizuje lidem jak zit,umiraji zbytecne lide z teto ideologie nesmyslu..Do Islamu se dostava civilizace,skrz snatky s krestany a bud budou nadale tyto nevinne lidi zabijet,kvuli zastarale vire..,co hledi moderneji...Africana ze zapadle zaostale vesnici,lecili v USA a on uz nedokazal zit v zaostale vesnici,kdyz poznal lepsi...I lide se vyvijeji a nasilim se jim vnucuje,co zit nechteji,diky viram apod.,kam bohuzel tyto lide patri..,jsou nestastne zaskatulkovani...Zenu obesit nemusi,nepacha zlo,chce si jen vychovat dite a zit po svem...,ale primitivy ji zrejme obesi,neuvazuji rozume...
  • KIMCID
    Každého muslimáka co tohle schvaluje odpravit
  • Zde musí do hry vstoupit silná zahraniční diplomatická intervence a nabídnout azyl v jiné zemi. Své by mohly sehrát hlavy velmocí.
  • islám je zvrácené náboženství
  • muj nazor je, ze proti zdi hlavou jit nelze, kdyz ano, ztratis hlavu a ona ji ztrati, nemela by byt sobecka, kdyz ma dite, mela by zrejme udelat co chteji, protoze co bude s ditetem bez matky? je otazka, co by se ji stalo, pokud by rekla, ok, ja udelam co chcete..nechali li by ji nazivu, jaky by mel dosah skutek dle islamskeho prava, ze dle neho zhresila a snatek neni platny. Je to hrozna situace, asi bych nedokazala kvuli diteti se vzdat takto zivota..na co bude jeji smrt dobra? ano je to hrdinstvi rici ze neustoupi, ale je to skutecne hrdinstvi v jeji situaci, kdyz ted porodila dite?
  • Toto je opravdová mučednice, právo šaría je kruté a nespravedlivé. *10*
  • Islamusmus je stejné zvěrstvo jako nacismus a komunismus. A ty mu-slimáky si sem v rámci "multi-kulti" taháme. *12* *16*
    • Ach jo. Tohle vůbec nemá nic společného s Islámem. To, o čem se píše, souvisí s tím, že se k moci dostali extrémisti. Jakmile dojde k tomuto, nezáleží na tom, o jaké jde extrémisty. Nelze tedy to, co se děje v Súdánu, vztahovat na všechny muslimy. Stejnak útoky na WTC v roce 2001 nebyly dílem muslimů, ale extrémistů.
      Ono třeba v sousedním Polsku to pro jinověrce, nebo ateisty nemusí být taky nijak růžové, byť se tam, zatím, nedějí takové extrémy jako v Súdánu.
      • Islám je netolerantní ideologie, která něco takového umožňuje.
        • Ne víc, než cokoliv jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit