Přejít na výpis diskuzí
Sultán Erdogan a jeho nechutná turecká káva
16.7.2016 | Pavel Jégl
133 příspěvků
-
Po tom, co se děje ve světě musím konstatovat, že v mnohých případech je lepší diktátor než pokus o zavedení demokracie.
-
-
Ono je to tím, že demokracie vyžaduje Občany a zachovávání jistých pravidel. A těch je ve světě nedostatek, převládají ovcané a lůza, která se plete demokracii s anarchií.
-
-
Tak jak vy dva asociální degeni, furt tu blijete nonstop? *15*
-
-
... ignoruji tě, nulo, ale díky za kompliment, na mě nemáš ani ve fernetovém snu :)))
-
-
*1*
-
-
... ano, jsi primitiv, který se jde zesrat, že na to nemá a nikdy na nic mít nebude :)))
-
-
).( *1* *1* *1*
nudíš degene -
-
... ty ani to, tupče, primitiv jako ty si bez smajlíku neškrtne, prostě úplný degen :)))
-
-
-
-
-
-
Já jsem jenom zvědavý, co s tím udělá Angela a její melodyboys Hollande a spol..
NICE a armádní puč proti v Turecku s nimi nezacloumají.
Budou neustále tlachat s tím Junckerem ty svoje povídačky a BREXIT je zapomenut.
Na okurkovou sezónu je potřeba se relaxovat.
Ať žije Brusel a EU. -
Jak to možná bylo s převratem…
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/15719-hodne-horka-pilulka-pro-americany-ctete-o-velmi-zajimavem-pozadi-puce-v-turecko-a-kdo-vsechno-v-tom-ma-prsty-a-putin-.aspx -
A ky už EU přijme směrnici, která povolí muslimům v Evropě více manželek a sex s osobami bez omezení věku? Musíme jim přeci vycházet vstříc v jejich zvyklostech.
No a pak tu šaríju pomalu polehoučku sopát do zákonů, co? Jne nenápadně, aby si lidé jen zanadávali, ale aby nešli do ulic. Oni si zvyknou..... -
... zdravím inteligentně inteligenty (zde naštěstí skoro žádní) a primitivně primitivy :)))
-
-
To je dost, že jsi pozdravil pitomče ale lést nám tolik do prdelle, to jsme nečekali.
-
-
... promiň, ale dnes tě už ignoruji, jsi ztrátou času pro zdejší primitivy, natož pro mě :)))
-
... jenom primitiv píše o nás, mám velkou radost, jak dokonale omezené NIC jsi :)))
-
-
-
pěticípá hvězda...
-
-
Klikáček nesouhlasí, asi přebral vodky a vidí tam sedm cípů, cyp jeden... *1*
-
-
... BIJEC pitomečka je den ode dne blíž k sebevraždě ze své bezkonkurenční omezenosti :)))
-
-
A ty už si sebevraždu spáchal..hi..hi
-
-
... ne, pouze na tebe seeru, moulo bez špetky inteligence, o fantazii nemluvě :)))
-
-
... zničil jsem bezkonkurenčního degena, bude sa mi ale dnes nádherně spinkat :)))
-
-
spinkat se ti bude v teplých hoovnech jak ti je předehřála tvoje zparchantělá matka.Chamraď z ulice bojuje o místo na slunci alespoň výlevy tuposti.Venku by jsi strachy hubou neklapnul.To už je úděl zbabělé páchnoucí chátry. Spolu se svými zparchantělými rodiči si užívat života na hnojišti.Ve všeobecném opovržení a hanbě.
-
-
... trosku jako ty posílám spolehlivě pokaždé do hajzlu bez čtení :)))
-
-
-
... vždy jsem doufal, že zde najdu svého pucfleka, perfektně se zadařilo, mám ubožáka :)))
-
JO? Obecní hlupáku.To já budu do tebe kopat dle libosti. Kdykoliv se mi zamane.A ty budeš jen bezmocně přihlížet.Protože s tím nic nemůžeš dělat.To už je úděl sprosté chátry.Nechat si všechno líbit a maximálně vytahovat svůj intelekt.A co tvoje zparchantělá matka? Smrdí jak ty? Asi víc. Krásný zpackaný život v kafilerii.Všichni ti tady závidí.A napiš s kým by jsi se chtěl zas setkat lopato!
-
-
... proč jsi přestal prskat své primitivní hlasy proti mě, debílku, opět pěna u huby?
-
... máš ještě něco, co si nepřečtu, jsem šťastný, jak jsi ze sebe udělal uplného k*k*ta :)))
-
... dej si třeba sto hlasů, menším čuráč*em se tím nestaneš, ty nejposlednější tupče :)))
-
... čím víc tvých primitivních hlasů, tím lepší mám pocit z perfektně vykonané práce :)))
-
... fakt už od tebe, hňupe, nečtu ani písmeno, nakládám ti podle tvých vyblitých řádků :)))
-
... jen hlasuj, kde není intelekt a potence, nastupuje zoufalství pubertálního krypla :)))
-
... stále platí má velkorysá nabídka: napiš kde a kdy rozflákám tvůj beďarový xicht :)))
-
... zjevně nemáš čím pochopit, že nemám důvod číst tvé blití krysy, vychutnávám si tě :)))
-
... má trpělivost přináší zasloužené ovoce, ubožák píše romány, ale já na ně se*u :)))
-
-
-
... užil jsem si dokonale chátru, s úsměvem si nyní úplně jinde dám tureckou kávičku :)))
-
-
Jdi třeba do ).( degene. *15*
-
A nezapomeň si tady Simona, ty troubo.
-
-
... jsi primitiv, kterému nikdy nic nedojde, neskutečně hravě si tě vychutnávám, póvle :)))
-
-
-
... omlouvám se troskám na diskuzi, že jsem zneužil jejich neschopnost vymáčknout se :)))
-
-
co se denně trapně realizuje na Tiscali. *15*
-
-
... čím primitivněji píšeš, tím víc píšeš o své vlastní omezenosti, dobře jsem to zařídil :)))
-
-
papa trosko. Už jsem s tebou ztratil času dost, pucfleku. *5*
-
-
... jsem dobrák a teší mě, že jsem podstatně rozšířil tvou rómskou slovní zásobu :)))
-
-
především jsi hnůj všech hnojů.Odpad a vyvrhel který tady zbaběle prasí stránky.Venku neklapneš hubou.Okolí by tě ukopalo.Pro to jak páchneš a jaké vedeš fekální řeči.Ale to vy u vás ve chlívě jinak neumíte, co?
-
-
... pořád totéž, jsi o mnoho pater pod mým intelektem, napiš, čím se živíš, chudáku :)))
-
-
-
... tvé hlasy není potřeba komentovat, jsi omylem porozené retardované děťátko :)))
-
... opět v pohodě zklamu primitiva, který ví, co to je denně se zde ztrapňovat, hlupáku :)))
-
-
ty nezklameš nikdy, debgene. *1*
-
-
... i dnes pěna u tupé vychlastané huby?
-
-
domácnost tady toho zdegenerovaného výblitku si neví s ním rady a tak jej posílá na net.A tady špínavec mluví jak u nich doma v chlívě.Marné král prasat a fekálií.
-
-
-
-
-