Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomascech
    Totalita je totalita a je jedno jestli nacistická nebo muslimská, je to stejné zlo. Erdogan je muslimský Hitler, schopen čehokoliv.
    • nenávidím nacismus, ale islám je ještě zrůdnější, protože je zbabělejší
  • Nevím, proč se Evropa tolik stará o Turky a Turecko. Pokud to Evropě nesedí co dělají Turci, nemají je přijímat do svých řad. Velkou chybu udělalo NATO, když do spolku přijalo Turecko a má tam strategické zbraně. Turecko opravdu, jako i ostatní arabské státy do Evropy nepatří a to ani nespolehlivosti, svou kulturou, způsobem vládnutí a mentalitou vůbec. Byla chyba, že se svět začal míchat do zemí arabského světa namísto toho, aby se snažil pouze s nimi vycházet, nebo hospodařit a to bez ohledu, kdo tam vládnul. Změny si měli dělat samotní tamní občané a ne zásahy zvenčí. Teď za tu snahu pomáhat prosazovat demokracii platíme nemálo, a ještě budeme, protože tomu všemu není konec. Evropa si může pomoct jedině tak, že se co nejrychleji vrátí ke svým původním tradicím, zvyklostem a co nejrychleji odstraní chyby, kterých se dopustila. A to rázně a rychle. Nejlepším způsobem, jak to vše zvládnout, je rozpustit EU a omezit moc pravdolaskařckých bruselských byrokratů. Samostatné státy svou jurisdikci by se dovedly s tím vypořádat velmi brzy. Snad se to brzy stane, když už se státy bývalého "beneluxu" pokouší rozdělit Evropu na ty starší a bohatší / i rychlejší / a na ty "ostatní", chudší / a pomalejší /. Být mezi těma "ostatníma". by mi vůbec nevadilo. Naopak.
  • Nevím jakou moc chce a jakou moc má, pánům z vedení EU se ale rozhodně nevyrovná. Ti maj ovšem výhodu, že vše jim odkýval onen EU parlament,. který si bláhoví voliči sami platí.....
  • Za ten obdiv Hitlera a chování diktátora by měl trávit zbytek života v nápravném ústavu.
    To je nehorázné. Co na to Brusle a Strasbourg?
  • Ne není nácek- je muslim!
  • Islám a nacionální socialismus Hitlerovy provenience k sobě měli vždycky blízko. Hitler obdivovatel islámu byl - a né, že ne! „Pro germánský lid je islám jako šitý na míru, je mnohem vhodnější, než slabošské a ochablé křesťanství,“ říkal. V listopadu 1941 Hitler s "Velkým jeruzalémským muftím" Mohamedem Amín al-Husajní se i v Berlíně setkal a přijal ho s poctami, náležejícími hlavě spojeneckého státu. Hitler byl muftím poctěn titulem „čestný muslim“ a muftí na oplátku titulem „čestný Árijec“. Hitler nazval al-Husajního „Führerem arabského světa“. Sdíleli spolu hlavně nenávist vůči původnímu židovskému obyvatelstvu Palestiny, jak jinak!

    Není divu, že Hitlerovo nadšení pro islám sdílel i říšský vůdce SS Heinrich Himmler. „Islám je velmi podobný našemu vidění světa,“ říkal . . . No - Pán Bůh s námi a zlé pryč!
  • Pradědové by se obraceli v hrobě.
    Za svoje země bojovali proti turkovi, Vídni zachránili zadnici.
    A teď je sem tahaj Merklové, Hollandové a jiní dobroseři sem k nám.
    Hnus *16*
    • josef.servit.9
      Jaký je rozdíl mezi politikou Turků a Poláků???
      • Obojí si hájí své zájmy? To bych skoro očekával od představitelů všech zemí. Tedy s výjimkou Merkelové a Hollanda. Ti postavily zájmy afričanů a asiatů nad zájmy svých občanů. Zřejmě i kvůli této sluníčkářské politice byly ty teroristické činy a ve Francii je už dva roky výjimečný stav. A teď to Turecko.....
        Na co Merkelová sáhla, to podělala.
    • obranu Vídně měl na starosti svobodný pán Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic vnuk jednoho z našich nejšlechetnějších Kašpara Kaplíře ze Sulevic popraveného na Staroměstském náměstí, takové máme předky,už jenom kvůli nim a našim dětem stojí za to bojovat proti muslimským zrůdám
  • Německo i Turecko mají historicky v mnoha věcech.,k sobě velmi blízko..a to hlavně v tom, že vždycky, když se v těchto zemích dostali k moci "vůdcové" v touze po "velké a mocné říši"., tak to nakonec odnesla celá Evropa, což je až po Ural, včetně sousedů okolo na celé generace ..
    • To není asi moc pravda, Turecko a Německo bylo i ve spojenectví. Za druhé světové války Turecko vůbec třeba nezasáhlo. Jenže dneska je doba šílená Němci obchodují a židi válčí.
      • To je pravda., však turecký prezident Inönü taky nebyl žádný "vůdce" s cílem po velké, turecké říši, ale spíše pragmatik s cílem být za dobře na obě strany..a raději vychcaně vyčkávat ke komu by se pak Turecko výhodně přidalo..což je ale na dlouhé a další povídání., co se týká skutečné role Turecka ve 2sv...
  • 2rybka
    HA HA HA !
    NATO? NACO? Když jeden člen vyhrožuje druhému a ještě takovým způsobem.
    Tohle má být ještě člen EU?
    No to ale raděj po tom,co mocipáni unijní předvádějí,tak raděj hupky šupky z celé unie ven dokud je ještě čas! *16*
  • Jaká chyba, že bylo Turecko přijato do NATO a druží se s EU?
    Nevíte, že je to záměr?
    Neznáte snad program EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership)? Ve finále to znamená volný pohyb zboží a hlavně osob po celém Středozemí (vč. Blízkého Východu a Afriky mimo její subsaharské části). Vždyť se to připravuje přes 20 let a je to i mediálně známo (ale Česká televize vám to neřekne), tak co se divíte.
    Předpokládám, že si cíl tohoto snažení domyslíte sami... Dostatečným návodem může být unijní adorace Coudenhove-Kalegriho, kdy EU rozdává i jeho cenu. Tu jako první dostala v r. 2010 Merkelová, asi aby nám všem šlápla do úsměvu.
    Stydím se, že to byl československý občan... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit