Přejít na výpis diskuzí
Sultán Erdogan je darebák. A náš spojenec!
27.7.2016 | Pavel Jégl
162 příspěvků
-
Tak proč na ně odpovídáš Simone Bukvičáku, ty starý čuně, který pořád leze na svojí matku, prase jedno..hi..hi
-
Zase jsi nepoznal že si tu s tebou vytírá zadek více lidí. Pokračuj.
Hezky se bavím hlupáku. -
Člověk který je posedlý k nenávisti na"někoho" je mi jedno na koho. By se měl nechat vyšetřit a léčit. Už jenom pro svoje dobro...Jak můžeš vlastně existovat a žít s takovouto nenávistí a paranojou? Právo na život mají VŠICHNI LIDÉ, včetně tebe.*14* Lidé dobré vůle se snaží to uskutečnit. Bohužel "pár" vyšinutých psychopatů kteří vědomě a bohužel i nevědomě ve své omezenesti a slepotě ty pohromy a obludu vlastně přikrmují, nevědomky vyvolávají... Způsobují že svět je takový jaká je...
-
Ať žije NSDAP - M .
Kladivo na ruské komunistické čůůráky. -
A Antibaroubek, siamský dvojče Simona Bukvičáka a neboli jeden a tentýž..hi..hi..
-
Na tvoje bláboly kadí člověk i pes.
-
jen trosky řeší uslintaného deebila Zemana.
-
Simon Bukvice na 8 písmen, matkomrd, že se nestydíš ty dobytku, lézt pořád na svojí stařičkou maminku..hi..hi
-
Na jinou větu se tvoje IQ houpacího koně nikdy nezmůže, balíku.
-
Matkomrd Simone Bukvice, uchylnej kretéén..hi..hi..hi
-
Putinův čůrááák na deset písmen. Nevíte? No přeci Miloš Zeman.
-
Jsi slabej ruskej čokle. Zaštěkej si. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš StBáku
malej Ptáku. -
A ty kozomrd ruskej deebile
-
Za to ty, jen na svojí starou mátku, ty matkomrde..hi..hi
-
Vy Putinovci jste Podlidé.
Nemáte právo na život. -
A ty matkomrd..hi..hi
-
Ty se na mrdačku nikdy nezmůžeš starej chcíplej ptáku.
-
Simone jdi vomrdat svojí matku, jak to děláš pořád a nepleť se mezi slušné diskutéry..hi..hi
-
*5* Vidíš svět jen jedním okem, a to máš ještě pujčený...Já nepotřebuji k životu nějakého Putina a jiné potentáty jak se mi tady snažíš vecpat svoji zlostností a výbušností. Tvoje prchlivá povaha se někde někým vyskytla. Zřejmě jsi se inspiroval a byl vychován v prostředí velmi podobném jako Hitler a máš smýšlení a diagnozu jako kdybys četl a citoval Mein Kampf. Jsi jak přes kopírák... *6* *5* *3*
-
Co Rus to teplouš a čůůůrák. Důkazů je na Tiscali více než dost.