Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obávám se , že nemalá část obyvatelstva Švédska je hrozbou pro ostatní, každý tuší asi proč!! Vůbec té policii nezávidím. Už ve středověku věděli , že do měst mohou pustit jen to co je vhodné, zboží, řemeslníky, obchodníky atd. Jen člověk co je nemocný si na sebe dobrovolně dá pijavice.

  • a pořád se budou vykrucovat a vykrucovat a na problém prstem neukážou, to by znamenalo jít proti globalistům a jejich armádě pašeráků a neziskovek, na které je napojeno příliš mnoho politiků... invaze/islamizace evropy bude pokračovat i nadále, švédsko už je ztracená země.

  • "Na vytváření obrazu o Švédsku jako protimuslimské zemi má podle ministra civilní obrany Carla-Oskara Bohlina podíl také ruská dezinformační scéna"

    No jak jinak!? Samozřejmě si nepřiznat chybu s vítáním a přijímáním "nebohýchů imigrantů, kteří se vám odvděčují střelbou a granáty. Ale to nééé, může za to Putin!

    U nás zas za všechno špatné může Babiš! A když náhodou ne, tak také Putin. 

    Je to srnada nebo spíš k pláči, co ti politici v Evropě předvádějí. Ne že byl americký preziden v něčem lepší 😀

    • Jak je potom možné , že rus si s nimi ví rady a naši dobroserové ne??!!

  • mun.go

    No-Go Zones: Prime Minister Admits to ‘Parallel Societies’ in Multicultural Sweden Following Qur’an Riots / Zóny zákazu vstupu: Premiér připouští "paralelní společnosti" v multikulturním Švédsku po nepokojích s koránem. 

    V komentáři k rostoucím nepokojům mezi muslimským obyvatelstvem Švédska, které výrazně vzrostly v důsledku pro-migrační politiky od vrcholu evropské migrační krize v letech 2015-2016, premiérka Magdalena Anderssonová (30. 11. 2021 – 18. 10. 2022, následuje současný premiér Ulf Kristersson) ve čtvrtek 28. 4. 2022 uvedla, že existují "silné síly, které jsou připraveny zajít hodně daleko, aby poškodily naši společnost".

    "Segregaci bylo dovoleno zajít tak daleko, že ve Švédsku nyní existují paralelní společnosti," uvedla Anderssonová podle listu Aftonbladet. "Žijeme ve stejné zemi, ale ve zcela odlišné realitě." "Integrace byla příliš slabá, zatímco jsme měli rozsáhlou migraci. Společnost byla také příliš slabá," přiznala dále. V současné době se ve Švédsku přibližně pětina obyvatel, tedy dva miliony lidí, narodila v zahraničí, přičemž další pocházejí z rodin s migračním pozadím. Po letech negativních dopadů na sociální soudržnost se vláda snažila zavést přísnější kontrolu migrace, například zavedením limitů pro osoby usilující o trvalý pobyt.

    Immigration to Sweden from 2012 to 2022 / Přistěhovalectví do Švédska 2012 - 2022 (od roku 2020 zase roste ...)

    Number of people who immigrated to Sweden in 2022, by country of birth / Počet přistěhovalců do Švédska v roce 2022 podle země narození: (kromě Švédska je to Indie, Polsko, Německo, Sýrie, Pákistán, Írán, Afghanistán, Turecko ... )

    • "Po letech negativních dopadů na sociální soudržnost se vláda snažila zavést přísnější kontrolu migrace, například zavedením limitů pro osoby usilující o trvalý pobyt."

      Něco jako: Roky jsem zval domů různé pochybné kamarády z hospody a podobné existence a zjistil jsem, že mně skoro každý něco doma ukradl. Takže jsem zavedl přísnější opatření a hned u vchodu do bytu je jasně napsáno, že limit pro krádeže je nastaven na maximálně 500,- Kč. Sousedi se tomu smějí a ti xenofobní a nenávistní dokonce chtějí, abych už tam ty bezuďáky nezval. Ale já chci pomáhat potřebným! Manželka a děti mě kvůli tomu sice opustili, ale já se své vize nevzdám a pomáhat budu za každou cenu! A nejen to. Já na každé schůzi vyvíjím tlak na sousedy, aby se zachovali podobně a také si domu brali potřebné. A představte si, že ti náckové to odmítají! 

      • Děkuji ,  ale obávám se , že to stejně někteří nepochopí!!!   Škoda.

  • Kdo by to byl řek, že jsou Švédové tak velcí srandisti. Dobrovolně přijímají na své území a ochraňují teroristy. 

    Zároveň s nimi bojují?

  • Kdo by to byl řek, že jsou Švédové tak velcí srandisti. Dobrovolně přijímají na své území a ochraňují teroristy. 

    Zároveň s nimi bojují?

  • Tak co do toho zahrnout a kdo to odnese?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit