Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pry naprosto bez uzitku nejake mnozstvi vetsi nez male hori panubohu do oken. Kde je globalizace ???
  • zkuste říct, že někde postavíte spalovnu a lidi se zblázní. Přitom, jak je vidět to ve Švédsku funguje a funguje to i uprostřed Vídně. Ježíši lidi to nevidíte ten bordel, když jedete kolem skládek? A pravdu má předchozí příspěvek. Taková spalovna by kromě pořádku, tepla a teplé vody také dala práci mnoha lidem, např. při event. třídění odpadu. Rozhodně by bylo lepší odpad kontrolovaně spalovat, než nechat situaci s odpadem dojít jako nedávno ve Šluknovském výběžku.
  • Spalování odpaddu je ekologičtější než jeho ukládání do země.Ekologičtí aktivisté bojují proti ukládání radioaktivního odpadu do podzemních bunkrů. Tedy do země.A tak by se měli zamyslet nad tím co takto uložené odpadky jednou udělají.Zaneřádíme si s tím v budoucnu zdroje pitné vody a tak se tyto skládky budou jednou odkrývat a to co tam zbyde se bude muset zlikvidovat jinak. Spalovny mají velkou přednost a to ne že jen spalují odpad ale odpadní teplo se využívá k zásobování tepla a teplé vody pro domácnosti.Dále taková spalovna zaměstnává velké množství lidí.Spalujeme nekvalitní uhlí a to nám nevadí.
  • A u nás ekologičtí bezmozci protestují proti spalovnám...
    • V Budějicích se lidé hřejí odpadním teplem z jaderné elektrárny ? Nebylo by lepší odpad nevyrábět ? Proč nejsou Pet lahve zálohovány ? Kdo to ví odpoví *11*
    • Co je horší? Myslet si, že ti, co se zasazují o čistotu vašeho prostředí a tudíž musejí mít vždy nastudované argumenty nejlépe z praxe, že jsou bezmozci, nebo mít mozek a nepřemýšlet o důsledcích procesu spalování? Ostatně ekologičtí aktivisté to dělají nejen pro sebe, ale také i za vás. A to proto, že moc dobře ví, že lidé, kteří chodí do práce jak ovčani a dělají jen to, co jim někde nařídili, že nemají tolik toho prostoru, aby si našli čas k nastudování informací, jak to vlastně s tím odpadem je!
  • Tak rudořitníci, hurá na sever!
  • my jej máme nadbytek a nestačíme jej zpracovávát,nechť Nečas,když je tak moudrý dojedná vývoz za valuty.
  • A co třeba od nás ho vozit ? Skopčáci nám ho navozili do republiky dost, až nám z toho shořel velký sklad.. A měli bychom po problému, kam s ním... *1* *2* *3* *4*
    • vyhořelo už několik skladů s odpadem, skládek pneumatik a podobně
      • Přesně tak, ono záleží na tom, co to je za odpad! Nemůžete jen tak něco spalovat a myslet si, že si tím nezamoříte plíce vlastní a svých dětí. Nebo myslíte, že by měli Švédové problémy se svozem odpadu, když v Německu se válejí haldy takového marastu? Někteří z vás tu urážejí ostatní, což je horší, než když někoho nazývají bezmozci. Jestli má tady někdo mozek, tak ať uvažuje, proč teda Švédsko nebere ten odpad z Německa. Ne každý odpad má ty parametry, že jeho nedokonalým spalováním vznikne nezávady ý smíšený plyn, který můžete pustit do vzduchu, že? Co na to vy myslitelé s mozkem? A ne každá spalovna odpadu má parametry na spální kde čeho. A ne každý odpad spálenáím vyproidukuje takové teplo, aby se tím daly zásobit právě ty obytné jednostky, které ve Švédsku potřebují. A jak je známé, v severních Čechách se také sváží odpad za lagun po tytěžení uhlí a po výrobě železa a přece každý ví, že tam ve spalinách ještě zbude dioxin. A jestli si někdo myslí, že to je látka vhodná pro přírodní zdroje, tak se mýlí.Jeho rakovinové účinky jsou dostatečně známé.
    • Navozily ho sem české firmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit