Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo nemají tam Agrofert, nemají tam Tomany, nemají tam Madetu a jiné.

  • Zajímavé je, že kluci zemědělští plánují rok dopředu, i v Polsku, Izraeli atd., protože ukrajinský a ruský trh je pro ně velmi zajímavý. Ale ouha, válka je tu, zeleniny ovoce přebytek, protože dva nejsilnější spotřební trhy šly do kytek. A co s přebytky, prodali je levněji sítím a ostatním klukům z businessu a evropský spotřebitel platí násobek víc, než jaká je současná,, tržní,, cena. Lidé zamyslete se nad tímhle odíráním a umělým navyšováním cen. Jen ovce nakupují více za více. Přestaňte jim to žrát, spotřebujte nasyslené zásoby, 2 - 3 týdny kupujte jen nutné a kuci z retailu budou muset slevit. Jak je možné, že koupíte stejně drahý řepkový olej za 49 v Rakousku a v ,,akci,, v Česku. Přitom vyděláváte 2x méně než lid císaře pána rakouského. Lide český vzpamatuje se.

  • Diwa

    Světové ceny klesají, jenom my to máme na krámech dražší a dražší ? Čím to bude ? Putinem určitě ne ! Bude to tím, že se každý na něj vymluví, aby se mohlo zdražit a mít legální výmluvu ! Zkrátka naši podnikatelé a firmy doslova kradou a okrádají !!!

  • Lepší by byla kulka mezi světla těm zm.dům...

  • Nějaké světové ceny! My máme Putina a tak se podvodníci z agra kapsují, mlaskají a mají mastné huby a my prázdné peněženky. Sláva Ukrajině! Spolu to zvládneme. 

  • Světové ceny potravin klesly. Jenom u nás se den ze dne zdražují.Žijeme asi v Absurdistánu.

  • Všimněte si, že není diskuze k článku MZV a vládním zmocněnci na obnovu Ukrajiny. V článku se uvádí, že totiž ledy se HNULY. Konkrétně - v mnoha zemích totiž začínají docházet nebezpečné nebo zastrašující balíčky na ukrajinské ambasády. I u nás v PRAZE. Přátelé, vypadá to, že vzniká mezinárodní partizánské odbojové hnutí. Adresáty jsou zatím většinou ukrajinské ambasády, ale brzo se to rozšíří i na válečné štváče politiky. Vypadá to, že pomalu ale jistě  budou lidé brát spravedlnost do svých rukou.

  • Zato u nás ještě výrazně stoupnou, že se nestačíme divit. Tady je vždy všechno obrácené naruby a většinou jen k vůli lokajské vládě, která se bojí zasáhnout i proti do očí bijícím kartelům lichvářský obchodníků. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit