Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, asi takhle... ještě chvíli těhle předvolebních sra*ek a půjdu to tomu Babišovi na podzim hodit. Reakce na to všechno bude. Ale přesně opačná, než jakou si loutkovodiči slibují.Protože zneužívat nemocného člověka proti politickému oponentovi, navíc jeho rodinného příslušníka , to je opravdu humus co tu nemá obdoby. 

  • josef.chmela

    Jen největší špíny a lidský odpad může zneužívat v předvolebním boji rodinné příslušníky svého politického oponenta.

    • To máte nesporně pravdu ta špinavá zrůdná prolhaná křivácká lidská bestie - Babiš starší tak již činí mnoho let.

      • josef.chmela

        A ten tvůj příspěvek ti napověděl kdo? Tvůj pes? Protože sám bys určitě takovou genialitu nevymyslel, nemáš totiž čím. Mozek si musíš půjčovat od svého psa abys tu něco vyblil.

        • Tak jsi to tady pepane vyjmenoval. A ono nic. Jsi profesionální bonzák a žalovníček. Ale to je tak maximum co můžeš dělat. Sedíš na bobku někde v prázdné garáži a vypisuješ cypoviny. A tak to děláš celý život.

          • josef.chmela

            Mně by nevadila výhra ANO. Já se uživil za každého režimu. Ale ty se budeš užírat, jako neschopný potrat, další  4 roky, a to je dobře.

          • josef.chmela

            Já ti určitě nebudu vymlouvat ty tvoje výplody chorého mozku.

  • To máme premiéra... FUJ!!! 🤮

    • josef.chmela

      To máme "občany", FUJ!!!!!!!!!!!!!

      • No to nám nemusíš chmelíčku opakovat že jsi fuj. To je o tobě všeobecně známo koblihářský pomatenečku.

        Že je fotr ksindl všech ksindlů mustr za to přece jeho syn nemůže.

        • josef.chmela

          Bla, bla, bla... hňupe.

          • Pane Chmela

             pepan novák už je zavedený prasič zdejších diskuzí. Vyhlášený páchnoucí tchoř zdejších stránek. Zamindrákovaný člen umouněné partičky "milion chlívků". Které opustil jejich guru. Chybí jim a tak se sami potácejí ve své blbosti. Chybí hulákání po náměstích a transparenty načmárané na kartonové krabici. Lůza si hledá nového krotitele. Spíš komedianta.



  • Pan Andrej Babiš mladší trpí schizofrenií (jde o závažná nemoc narušující 

    významně psychiku jedince, který jí trpí).  Proto musel skončit s karierou 

    pilota.... 

    Snaha pana premiera, umožnit mu léčení v sanatoriu na (klimaticky skvělém) 

    Krymu, byla více, než chvályhodná...

    Koukám, co se tu vyrojilo (a ještě vyrojí) expertů na problematiku duševních

    nemocí... 

    • Tak nějaký Janák tvrdí, že trpí schizofrenii... 

      To máš od nějakých specialistů jako je zeMAN, Klaus, starý Bureš? Kdo vytáhl domnělou diagnózu? Ti kteří trpí pro změnu kleptomanií? Kde nakradli na svoje volby? 

      •  V roce 2015 byl Andrej Babiš mladší pilotem u společnosti Travel Servis. 

        Aby mohl létat na výkonnějších strojích, musel projít velmi přísnou zdravotní prověrkou. Vlastnil totiž pouze licenci komerčního pilota. 

        Pro  získání licence na vyšší kvalifikaci je nutné uspět v nejnáročnějších zdravotních testech včetně těch psychologických - je nutné mít osvědčení zdravotní způsobilosti první třídy.

        Během těchto zdravotních testů byla schizofrenie u Andreje Babiše jr. také diagnostikována, k získání licence pilota vyšší třídy se ani nedostavil, lidově řečeno - zmizel...

        Diagnosa byla stanovena paní MUDr Ditou Protopopovou z Národního ústavu duševního zdraví (NUDZ) po velmi pečlivém a delší dobu trvajícím vyšetření. 

        MUDr Protopopová se byla nucena ostře ohradit proti spekulacím v kauze Andreje Babiše juniora. Poté, co byla v kause zbavena mlčenlivosti, referovala o onemocnění pana A. Babiše jr. velmi obšírně a uvedla, že má podklady a materiály dokládající správnost postupu v případu A. Babiše jr.

        Je logické, že soud by měl uznat za nevěrohodnou výpověď lidí, trpících podobnými - nejvážnějšími - psychickými nemocemi a poruchami. Jak praví nezávislý soudní znalec v oboru psychiatrie:

        "Patří sem především schizofrenie nebo demence a další onemocnění, ale jen pokud je člověk zbaven odpovědnosti ve smyslu rozpoznávání skutečnosti."

        • Diagnosu - po prostudování materiálů, týkajících se vyšetření A.Babiše jr. - 

          potvrdil i renomovaný český psychiatr, MUDr Cyril Höschl...

          A. Babiš jr. se navíc chlubí veřejně tím, že léky k minimalisaci projevů 

          schizofrenie přestal brát... 

          A to je velmi špatná zpráva...

  • Karel

    Pan Babiš mladší je nejspíš sledován 24hodin denně a 7 dní v týdnu aby se před volbama neprojevila jeho nemoc jeho "likvidace" vlastního otce ze zcela malicherných důvodů by předčasně skončila. Měl jsem se svým otcem také  velké problémy, kdy se ke mě a mému bratru zachoval mnohem hůře(dětský domov, absence jeho přítomnosti, neplacení alimentů....) než to popisuje Pan Babiš mladší, ale nikdy by mě nenapadlo mu a to navíc veřejně mu ať už by se našel jakýkoliv důvod škodit. Pan Babiš mladší se nechce zbavit pohodlí které mu umožňuje opozice možná i finanční kydáním hnoje na  jeho vlastního tátu.

    • On si kluk vybral kvalitního kydače hnoje. Vlastně on si jej Kalousek vyhledal sám.Kalousek dlouhodobě uznávaný a zavedený Hnůj všech hnojů už to nemohl vydržet. Není na něj vidět a tak vymyslel prasárnu s rodinou pana ministerského předsedy. Ale ono se to Mirkovi Hnojovi všechno vrátí. Bohatě.Až to bude nejmíň čekat.

  • milsedláku drž se brambor!

  • Lidé se rádi přehrabují v neštěstí ostatních. Mnohdy si tak kompenzují vlastní problémy.  Osobně vnímám medializovaný a účelově manipulovaný problém jako tragédii v jedné rodině, kde touha po moci převýšila lásku. 

    Babiš mladší byl jistě inteligentním mladým mužem, jinak by nemohl pilotovat letadlo. To je jistě fakt.

    Že by v tom stavu, v jakém se nachází dnes by nemohl řídit ani tříkolku je také jasné.

    Pro zajímavost - má řidičský průkaz? 

    Postoj pana Babiše je smutný sám o sobě. Takhle se chová milující rodič? Celá politika by mi mohla být u..kradená. Měl kluka obejmout a být prostě alespoň chvíli táta.

    Hlasy by mu to rozhodně neubralo. Ale copak to je to hlavní?

  • babis nevlastni sichofrenie babis je v nemoci kera se menuje OMLO !!!! a babis jeho otec mu nevyndal vec kdy byl spolecne se synyem a rodinou na volebni vysledek to sami nebude mit zakon ani jinak neuhodi na vysledek !!!

    • ...OMLO...jeho otec mu nevyndal vec... byl společně se synYem...

      Srozumitelnost veskrze žádná...

      • works jim zase utekl z Bohnic? Kdo mu vždycky, negramotovi, půjčuje počítač?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit