Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tečku v té Plzni najít a seřezat ho řemenem tak že už se na PC ani nepodívá, podle I.P. , určitě to nějak jde.Možná si ho najde nějaký Rus které tady tak uráží ale to by byl jeho úplný konec ten by s ním neměl slitování, i přes jeho věk.
  • ať se spojí s Assadem, rozvrtali to, vypustili čerta z krabičky, ať si to tam užijou
  • Neohrožená spojenecká armáda opět boduje ! Začínám mít pocit, že ač vyzbrojená nejmodernějšími zbraněmi, by nedokázala porazit ani Křováky. Armády jsou prostě k ničemu, neb jen polykají miliardy a výsledky nikde !
  • Tálibán zapálil 200 cisteren s palivem pro NATO

    Afghánští povstalci zapálili v sobotu během útoku na okraji Kábulu zhruba 200 cisteren s palivem určeným pro vojenské síly NATO. K útoku se přihlásilo hnutí Tálibán. Uvedl to britský deník Guardian, s odvoláním na místní policii.¨¨

    Toto všechno je práce USA . Je na čase. aby Islamáci navštívili ve velkém Big Brothera a to šílenství, co provádějí také provedli u těch, co to všechno zavinily a rozpoutaly - tedy na území USA:
  • Mudžáhidové se pokusí ovládnout Bagdád s pomocí spících buněk -.

    to je všechno práce teroristů USA. - debílkové fašističtí a jejich přisluhovač zde tečka , nnn, Hmm.. Užm aby mu tu palici urazili, konečně mu to snad dojde kdo je kdo. a kdo to všechno způsobil - na Blízkém východě , v Jugoslávii-Kosovu, na Ukrajině.

    A takovéto spící buňky jsou v Evropě ve velkém. . Máme se díky debilním j-elitům bruselským, kteří podléhají USA Bilderbergu na co těšit. Anglie bude první v řadě.Muslimáci budou a nějaká lidská práva z vysoka kašlat, přijde středověk a ještě budeme vděčni Rusku, že zakročí , protože USA všechny v tom nechají jako loutkovou vládu v Iráku, kterou si tam sami dosadily. USA jsou nejodpornější zrůdy, co se kdy zrodily.

    Pěkně muslimáky co nejrychleji všechny vyexpedovat zpět do jejich vlasti, zvláště ty, jejichž rodinní příslušníci tam bojují a toho blba tečku-nnn - hmm s nimi. At si to užije.
  • Další lumpárna USA, rozvrtat a odtáhnout, lotři.
  • Kdyby Rusko nedodávalo zbraně teroristům v rámci podpory revoluce a "národně osvobozeneckého boje" tak by tam už dávno byl klid.
    • Jenže tam nejsou teroristé! To pouze naše média překrucují fakta.
      OTEVŘETE OČI !!
    • De-ile tečko-Hmm, nesváděj to na Rusko, Asád není žádným teroristou, prostě USA ho chtějí zlikvidovat za každu cenu , tedy i podporou Al-Kajdy, ISIS, vše je dobré, protože se USA nepodřídil, tak jako se nepodřídil Miloševič, tak humanitárně bombardovaly Srbsko, všechno na ně svedli, odtrhli Kosovo, aby si tam mohli postavit svoji NATO USA vojenskou základnu. UCK byli do té doby teroristé, co obchodovali s lidskými orgány a narkomafiáni, ale když je USA potřebovali a využili proti Srbům, tak najednou z nich byli šampiony , čistý jako jak lilie. Žádní Rusové tam tedy nebyli, prostě USA si vždy najde nepřítele za každou cenu, kdo nejde s nimi, tak ho likvidují, Kadáffího také, Libye za Kadáffího nebyla zadlužená, prosperovala narozdíl od USA, tak ho nechali zabít USA "demokraté" s plnou hubou svoboda a lidských práv, Dnes je Libye rozbombardovaná, válku zasažená , rozkradená ato jen díky USA . Těm jejich kecům o lidských právech už téměř nikdo nevěří, jen ty to pořád omíláš dokola nácku. Ono se to USA vrátí i s úroky a nebude to dlouho trvat, I ta AL-Kajda a její odnož ISIS si je najde, všecho se jim vrátí.
  • Je třeba poskytnout co nejdříve Sýrii internacionální kapitalistickou humanitární pomoc ve formě kvérů a munice, tím je nasytíme a ošatíme.Export západní demokracie vítězí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit