Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Švédsko je země otevřená dalšímu přílivu slimáků z Sýrie. Letos jich mají přijmout na 13 tisíc...
  • Válka je vždy do uzavření míru a mír je doby rozpoutání války.

    Tak tomu bylo je a bude
  • zde je video tohoto aktuálního útoku za osvobození Homsu z rukou teroristů: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TLCqzswQlWc
    Pokud Asad padne, bude to opět jedna z porážek demokracie. Izrael mele totální kraviny, Asad má podporu min. 70% obyvatel a získává další, protože syřané si dobře uvědomují jaká demokracie dnes vládne v Líbyi, Iráku, Egyptě, Afgábistánu, Kosovu a vůbec všude, kde mírotvorci zasáhli. Uřezávání hlav, loupeže a znásilňování jsou na denním pořádku a to asi není to pravé makové... Jsem ve spojení s lidmi v Sýrii a dobře vím, jaká je tam nálada. Jen pro upřesnění: Egypt byl dlouholetým spojencem Sýrie a proto i zde muselo před rokem dojít ke změně politického režimu, aby se otevřela cesta pro případný otevřený útok na Sýrii a Írán. Ovšem hlavní důvod toho všeho je odříznout Čínu od zdejších zdrojů ropy a připravit Rusko o námořní základnu ve středomoří. No a samozřejmě zbavit Izrael nepřátel, stabilizovat situaci a upevnit moc na blízkém východě, aby se zde mohli nerušeně cvičit žoldáci Nusry, Al-Kajdy a jiných džihádistů - prostě armáda CIA.
    • ...super dokument /video/. Na něm je vidět proč teroristé podporovaní USA, resp. američané, britové aj. tzv. demokracie se v SAR angažují. Chtějí zničit klid a vyspělost společnosti ¨viz moderní město, kde monopoly těchto tzv západních demokracií nemohly a ještě nemohou vykrádat nerostné bohatství a kolonizovat hrdý národ, to označují za demokracii. U nás jim to vyšlo bez boje po roce 1989. Ekonomické "nabalení se" na tzv Východní Evropě jim už nestačí, tj imperialismus v praxi.
    • Z jedním návrhů bylo rozdělení sýrie a dvě části.Západní s ruskou základnou v tartusu a východní se západními mocnostmi.Myslím,že sýrie je v hledáčku kvůli smlouvě o společné obraně z roku 2007 s Iránem.Ten je zase v hledáčku kvůli Rusku,které by bylo po Iránu myslím další na řadě.Jenom dodám,že v Rusku operuje kolem 170 "neziskových" organizací placených západem.Organizací placených Ruskem jsou USA a EU dvě.Co dělají tyto neziskovky v Rusku ať si každý domyslí sám.Jinak s vámi souhlasím.
  • Konečně došlo k útoku na jednu z bašt islamistů a teroristů používajících ZHN (k dispozici mají jen chemické zbraně) podporovaných USA, Anglií, Tureckem a spol.
    Ať je Syrská armáda porazí na hlavu k zlosti jmenovaným kolonizátorům.
  • Úžasná fotka určena k jedinému účelu a to ovlivnění veřejného mínění,aby souhlasilo s otevřeným útokem na sýrii.Ten samozřejmě víceméně tajně probíhá od začátku uměle vytvořeného povstání skrze džihádisty a žoldáky z okolních státu,kteří ale proti profesionálně vycvičené syrské armádě nestačí(navzdory masivní podpory svých západních pánů).Těch samých se kterými západ bojuje v Iráku či Afganistánu.Čili boj proti terorismu je jedna velká lež,která má donutit občany,aby se nebránily při osekávaní svých práv a svobod dnes a denně.Nechápu jak někteří členové redakce mohou v klidu spát.Já bych se musel propadnout do země.
    • Buď rád, že alespoň nějakou reakci redakce napsala. Cenzura z unie, potažmo USA si dobře hlídá, aby se v médiích neobjevilo něco nevhodného. Já čekal, že se o Sýrii dozvíme, až když by to byla nová hvězda na americké vlajce. *9*
      • *14* *14* *14*
      • Řekni nám také něco o Ruské Putinovské státní cenzůře soudruhu!
        • Možná se vám to bude zdát zvláštní,ale i když sleduji všechny média,tak za jednu z nejdůvěryhodnějších považuji ruskou RT a malé informační weby (z českých například AC24 či zvědavec).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit