Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • škoda, že si ho nenechali u nich...i když USA NENÍ civilizovaný svět. Kdyby byl, neproslavily by se především vraždami a napadáním cizích států... třeba u takových mafiánů má Havel slovo? Prezidentem ČR by se nestal, kdyby byl býval nenechal zavřít poslance, který by jistě hlasoval proti němu... škoda, že tady nebyli v té době pozorovatelé OBSE, tu volbu by neuznali *2* *2* *2*
  • no když do Evropaÿ patří osli tvého ražení, patří už tak kdokoliv *3*
  • kup si mapu, Simčo *11*
  • tak se to má dělat, *14*
  • V klasické řečtině nemůže existovat slovo hydros, jelikož řečtina nepoužívá písmeno H. Už radši nic nepiš. *7* Přepona hydro pochází z latiny a označuje vodu. Třeba viz hydrogenium. A pak se taky podívej, co znamená hydrocefal, to má s tou předponou mnoho společného. Muhehe.
    Navíc v řečtině se vodní had řekne nérófitó - νερόφιδο, takže ty svoje bludy si nechej pro svoje spolupacienty na uzavřeným psychiatrickým oddělení, hydrouši.
  • Hmm, jak komu. Mně se dokonce někteří chlubili, že vědí, že the capital of Czechoslovakia is Prague. A také there is the Charles´ bridge and the Charles´ University there. Ale především I know the name of your president, Mr. Havel, he is a very brave man.
  • Mně prostí lidé nic nenaznačovali, protože většinou ani nevěděli kde je Evropa natož nějaká ČR.
  • Říkám přece, že geograficky Evropa sahá až k Uralu. Ale jenom geograficky. Co je na tom nesprávného?

V klasické řečtině existuje slovo "hydros" a znamená vodní had. Ale co je "hydrouš" to opravdu nevím. Takže děkuji za vysvětlení. *4*
  • myslím že by jsme si měli vzít z Ruska příklad ..... *16* *16*
  • Nezakecávej svoji základní neznalost zeměpisu, tohle ti nikdo nesežere. Pokud ani nevíš, co je hydrouš, nemá cenu se s tebou o čemkoliv bavit, natož ti něco vysvětlovat. Howg.
  • Památky a díla Václava Havla si vážím tak jako celý civilisovaný svět. V době jeho presidentsví mi i prostí lidé v USA naznačovali jaká to musí být nádherná země, když má takového presidenta. Nevím co je to "sluníčkář" tak se k tomu nemohu vyjádřit. Kávu jsem si uvařil doma a kdybys tady byl, taky bych Ti nabídl. Prostudoval jsem toho hodně, nikdo nemůže znát všechno, takže se stále učím nové věci. *4* *4* *4*
  • Viz výše pro mmsimon tečka.
  • GEOGRAFICKY ano, ale nikoli politicky a mentalitou obyvatel. Mongolsko-tatarsko-chazarská stepní říše Putinland rozhodně nepatří do Evropy.

P. S. Prosím o vysvětlení co je to "hydrouš". Děkuji. *3*
  • Havloidní sluníčkáři šupej se válet do kavárny. A koukej studovat.
  • Nauč se zeměpis, blbe.
  • Co Rusové dělají, dělají správně.
  • Evropa končí u pohoří Ural. Najdi si to na mapě a pak si naliskej, ne že jsi jenom blbej, ale proto, že jsi blbej a sprostě to vydáváš za přednost, hydrouši.
  • Rusko dobře dělá. Zákony platí pro všechny a pro uprchlíky především.
  • Až na to, že Putinland není Evropa.
  • Konečně někdo ukazuje muslimátorům, že Evropa není Afrika. Bravo, molodci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit