Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podnikat v ruSSku je riziko. 

    Někdo vypadne z okna, 

    někdo se vlastnoručně ubodá až 20-ti  bodnými ranami

     a někomu se prostě porouchá vrtulník, nic nefunguje, nikdo nic neví, nikdo nikoho nehledá. Na letišti jim není divné, že po vrtulníku není několik hodin ani vidu ani slechu. 

    A ty dva neznámé pány, co ten den měli, náhodou, záskok za službu , už nikdo neviděl.

    • WA SS O

      Tvůj příspěvek potvrzuje to, jak moc jsi jednoduchej. 

      Ale vlastně to nikoho nemůže překvapit. 

    • ten vrtulník podle všeho zavadil listem o svah , rozhodne pilot podstoupil riziko a špatne to dopadlo . Tady jen čerpam ze zpráv co se napsalo , tak at vysetrují .

    • mun.go

      Jo, jo život je plný nebezpečí - nejen v Rusku.

      Muža pravdepodobne zlisovalo smetiarske auto:  Bratislava 7. apríla (TASR) - Podľa doterajších informácií malo dôjsť krátko po 06.00 h počas manipulácie pracovníkov likvidácie odpadu so smetnou nádobou k usmrteniu neznámej osoby v zbernej časti smetiarskeho vozidla. Muža neznámej totožnosti, ktorý sa mal nachádzať v smetnej nádobe na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave, v piatok ráno pravdepodobne zlisovalo smetiarske auto. Tragédiu už vyšetruje polícia, ktorá avizuje trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

      Krvavý masakr v jednom z plzeňských bytů skončil požárem Plzeň 7. 4. 2023, 16:18  - Policisté v Plzni vyšetřují incident, který se stal v pátek kolem 15:00 v jednom z bytů v Barrandově ulici. Muž tam měl nožem napadnout ženu a dalšího muže. Následně byt zapálil. Oba napadení skončili v nemocnici, pět policistů se nadýchalo kouře a byli také hospitalizováni.


      A také politici i popdnikatelé vyskakují z oken: 

  • nebudu hodnotit Kelnera ,to at udělá každý sám . K havárii proč se vrtulník pohyboval kde neměl co dělat ,? , pak je otázka kdo vypnul automatické systémy polohy a proč . Bohužel to vypadá že si prostě chtěli sjet svah a začít skokem z vrtulníku na svahu a to se nevyplatilo . Předpokládám že zejména u leteckých havárií nad USA se asi těžko zakáže diskuze . Tak at klidně vyšetřují , ono to někdy připomíná tu nehodu polské vládní delegace , kde se věří na konspirace a bohužel za tím byla jen chyba lidská (plus arogance) . Nic nemění na tom že jako za auto odpovídá řidič , stejně tak pilot či kapitán , at veze koho chce .

    • mun.go

      Prezident Lech Kaczyńskipolská vládní delegace 10. 4. 2010Havárie Tu-154 u Smolenska:  česká wikipedie říká "letecká nekázeň" ...

      • ono to vypada že u tech Polaků proste bylo moc vodky u šefa co chtel vysvlict kapitana z uniformy když nepřistane , težko se odporuje , kdo z nás je tak tvrdej že si stojí za svojí i když na něj naléhaj , bohužel jak jsem podotknul zodpovědnost padá na toho kdo řídí at se deje co se deje .Pak je tu také spoluzodpovednost , rozkaz je rozkaz a pote je z toho kapitán venku a plná zodpovednost padá na velitele .

        • mun.go

          Ono je to těžké, když všichni při havárii zemřeli. Snad ze záznamů hovorů a v černé skříňce něco zjistíte - ale už jsou před soudem nejvyšším ...

          • no právě a tam je jednoznačné že v kabině byl člobrdík co tam neměl co dělat , tím to hasne 

            určitě se asi tahle havarie nenatočí do leteckých nehod a měla by , stejně jako ten Kelner - pro příští dobu by to bylo užitečné .

  • Jeden z největších podnikatelů nejen na území bývalého Československa, Škoda jeho odchodu na věčnost...

    • Peníze vydělané poctivou prací 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit