Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každá válka je špinavá věc a plodí válečné zločince. Zpravidla na obou válčících stranách. Nikdy ne jenom na jedné z nich.

    Bylo by potřeba vnímat mnoho souvislostí, abychom mohli ukázat na někoho jednoznačně.

    Co bylo výsledkem tohoto konfliktu?

    Mimo jiné např. to, co zde již někdo zmínil.

    Kosovu vládnou usvědčení zločinci (kriminální zločinci, obchodníci s lidskými orgány mimo jiné) a my (Česká republika, v osobách našich představitelů) se na to jen zpovzdálí díváme a tváříme se, jako by se vůbec nic nedělo. 

  • Pan doktor Radovan Karadžič - a válečný zločinec?

    Hodně pokroucený výklad mezinárodního práva - odpovídající tvaru "§"

  • takové neskutečné lži mohou být šířeny jenom dnes v době "demokracie". Ovšem to je demokracie řízená cíleně Západem na zničení národních a slovanských zájmů. Celý tribunál v Haagu je jeden velký zločin. Ti, kteří proti muslimských vrahům začali bránit svou zemi, se nakonec stali zločinci. Srbsko, které chtělo bránit svou zemi, ale nepřijalo Diktát v podobě "dohody" z Rambouillet, protože by to byla vlastizrada, tak za to zaplatilo tím, že na ně naši západní "kamarádi" v čele s USA spustili bomby a docílili toho, že se odtrhl proti všem pravidlům mezinárodního práva Kosovo. A tuto Dohodu z Rambouillet připravili lidé v čele s řeznicí Allbrightovou. Dnes je v čele Kosova válečný zločinec Thaci, jako prezident. Jeho pravou rukou je další zločinec Haradinai, který nechal vyvraždit celé rodiny svědků, kteří chtěli svědčit proti němu. A teď tady takový článek. Copak je možné donekonečna lidem takto lhát? Takové lži se šíří po internetu svobodně. Ale bude se kontrolovat, zda někdo náhodou neschvaluje útok na Novém Zélandu. Opravdu zvrácená doba

  • Sakra, ta fotka válečného zločince je mi nějaká povědomá. Kdepak jsem ji už viděl? 😯

  • pro někoho hrdina, pro prohnilý západ a muslimy "zločinec"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit