Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ze pry peklo! blbost! proc tedy jsou veznice preplnene?
    navod pro mlade:
    co nejdele studovat, vyuzivat vyhod pro nezamestanane, cestovat, chodit na ruzne stavky, meetingy a pak kol svych 50-ti let se pokusit vykrast banku. chytnou-li te, tak zadna krec! bude o tebe postarano tak do 65 let. ver mi bude ti lip nez na svobode. aspon nezemres hlady jak ti nasi duchodci...
  • Kdo nevěří vydatnosti vězeňské stravy? Věřte, vážení, věřte !!!
    http://www.vscr.cz/veznice-rynovice-48/o-nas-1624/vykon-vezenstvi-239/odsouzeni-ve-vykonu-trestu-327/stravovani-5704
    Máte takové porce Vy doma? Nemáte? A že mnohdy jste i těžce pracující? Vězeň by řekl, že je to jen Váš problém, že pracujete. Pak se nedivte, že je lotrům v base fešácky. Je to zkrátka hnus, velebnosti, kam jsme to za té zpropadené demokracie dotáhli, že? Čert nám ji byl dlužen !!!

    Další info o stravě v base na výběr zde:
    http://www.google.cz/#hl=cs&gs_nf=1&cp=26&gs_id=4&xhr=t&q=j%C3%ADdeln%C3%AD+l%C3%ADstek+odsouzen%C3%BDch&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&rlz=1R2SKPT_csCZ448&oq=j%C3%ADdeln%C3%AD+l%C3%ADstek+odsouzen%C3%BDch&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=6e63535b96af4e0f&biw=1366&bih=531
    • Napsat ti tam můžou cokoliv, ale realita bude jiná 2x denně ve vězení teplý jídlo.
      Jsi si tam sednout a uvidíš co ti dají k večeři dva rohlíky s kouskem syra.

      Kolik ti je že věříš tomu co ti napíšou na internetu za jídelníček.
  • "Život" ve věznicích dokonale odráží život společenské smetánky. Vězni pracovat nemusí, jídla dostanou dostatek, mají jen zábavu atd. Stejně jako blázni a ministři. Život ve věznici a okolí se dá přirovnat jako v zámku a podzámčí.
    Dokáži si představit depku člověka, který žije v blízkosti věznice. Táta práci nemá, máma je nemocná a mají dvě děti chodící do školy. Oba rodiče otáčejí každou korunu nejméně 2x, než ji vydají, aby zajistili, co je přednostní. Jestli povinnou školní výbavu, která je rok od roku dražší nebo léky pro mámu a nebo našetřit peníze na uhlí na zimu. A zpoza vězeňské zdi se celý den ozývá bouřlivý a radostný jásot nad vyhraným setem v nohejbale nebo vstřeleným gólem při fotbale.
    Pak přijde nějakej zpropadenej Kraďousek a ustřihne finance pro jesle, školky a školy a dá to věznicím pro tzv. resocializaci odsouzených.
    Důvod je jednoduchý - až "to praskne", určitě se svými rektálními speleology nepůjde do školky nebo do školy...
    • zjisti si všechny informace a potom piš. Práci nemá a zaco nebo kdo platí jeho pobyt ve vězení? Víš to? Kolik stojí jidlo ve vězeňký kantýně? nevíš nic jen meleš hodaviný.
  • Jaká pak špatné podmínky? Dokud tam nejsou fyzické tresty - pro všechny stejně a pořádně - je vězení pro zločince moc dobré. Mají si odpykávat trest, ne jen být na chvíli staženi z očí veřejnosti. Do dolů s nimi, vyhýbat se jakýmkoli trestům, které by zanechaly následky trvající i do doby po skončení výkonu trestu.
  • Poměry v českých věznicích jsou jako v lepších lázních, říkají to sami propuštění vězni.
    • ... a proto se tam tak rádi vracejí !!! Oni totiž venku neumějí žít. On vězeň nemusí mít v hlavě skoro nic, stačí, když má "v rukách" ... Dva bicepsy na rukou a třetí místo mozku od věčného posilování. Vězni tráví hodně času pod činkou, místo aby trávili čas nad knížkou. Ve věznici dostanou všechno pod nos. 3x denně hodnotnou stravu, i dietní - jídelníček uveřejnil Blesk, každý týden mají výměnu osobního prádla a ob týden výměnu ložního prádla. Nevědí, co to je připravit se na zimu, neumí si vyprat věci, neumějí hospodařit. Vymlouvají se, že je venku nikdo nečeká a nemají kam se vrátit. Jenže nechtějí přiznat, že se do výkonu trestu dostali na základě pouze svého demokraticky učiněného protispolečenského rozhodnutí a nikdo je nenutil spáchat zločin. Takže se sami odřízli od společnosti. Pak je pouze na propuštěných, aby si opět vybudovali důvěru společnosti poctivou prací a slušným životem. Jenže to trvá a bolí. Takže je jednodušší rychle vhodit kámen do výlohy, zbít prvního důchodce a jít šupem zpět tam, kde svým zvráceným způsobem něco znamená.
  • Poměry v českých věznicích jsou odstrašující-tak to snad má být,ale proč to proboha nikoho neodstraší,to mi tedy hlava nebere.A starému Ratmírovi bych chtěla vzkázat--vite pane co je to drzost_-nevíte-drzost je někomu se vytentovat na rohožku,zazvonit a požádat slušně o papír-to je ze staré židovské anekdoty.A tohleto vy Ráthové právě děláte a s vámi všichni ti,co se za vás zaručili. A DĚLÁTE TO NÁM,ČESKÉMU NÁRODU.
    • Dámo, ve všem s Vámi souhlasím a lepe to už snad říci nešlo. Hezký den
      • děkuji, za poklonu,ještě to s námi ,jak vidím přece jen není tak zlé.a to zdravé jádro tu je.Snad nás bude víc.
    • Přál bych vám aby jste se tam jednou nedostala.Stačí jeden anonym a jste tam .Sama přece vidíte že spravedlnost v našem státě není.
    • Myslím že jsi čůzo ve špatné rubrice, tady se nepíše o Rathovi.
      • Tady se píše o věznicích a vazbě kde sedí ten váš idol,tak si myslím ,že je to na místě-čuza
  • Škody před 44 léty by měli zaplatit komunisti mají dost majetku i jejich děti a církve chtějí jen zanedbatelnou hodnotu a jen vráti co bylo ukradeno. *11*
    • Komunisti se po válce zmocnili naší země, která byla bohatší než Švýcarsko. Německy mluvící Čechoslováci byli oloupeni o majetek a vyhnáni ze země. Bylo jich víc jak 3 miliony, tj. celá třetina obyvatel. Potom komunisti oloupili o majetek i ostatní občany a po únorovém puči je uvrhli do nevolnictví. Toho majetku, surovin a dalšího bohatství naší země bylo tolik, že to komunistům vystačilo na půlstoletí "tureckého", pardon "hospodářství" mongolsko tatarských nájezdníků. A když komunismus před třiadvaceti lety chcípl v celém "SSS" = Společenství socialistických států, jako nazývali Rusové svou koloniální říši, tak naši komunisti natáhli modré a oranžové převleky a "rozprivatizovali", správně rozkradli co ještě zbylo.
      • Hezky shrnuto :)

        (ačkoliv nechápu, co má celá tahle diskuze společného s věznicemi)
    • Komunistům můžeš děkovat že tady po těch zlodějnách ještě něco vůbec zbylo, osle !!
    • pořád si berete komunisty do huby , ale ti majetek sice sebrali, ale hospodařili s ním a zhonotili ho, kde je ten majetek dnes, poldi, keramičky sklárny, banky, co? blbe.ku.... já Ti to řeknu, v prd.li, vše prodáno do zahraničí za úplatek nebo rozkradeno, a církve ty chtějí vrátit i co mají v pronájmu a nemůžou prokázat vlastnictví........tak že kradou taky. A ty tady meleš akorát sra.ky, *16*

      P.S. pro ostatní: komunista nejsem a nikdy jsem nebyl, ale už se na ten bordel nemůžu dívat, a když hodnotím stav před revolucí a po ní. Musím uznat že dříve jsme jedli zdraveji a žili klidněji. *13*
  • zajímalo by mě jakou sexualní uchylkou mi vyhověli ženy ,které byli nic moc a dokázali z něj vytáhnout co jse dalo
  • pan Ráth jak všichni rozkrádají ze společného kdyby to tak nebylo je peněz na vše dost
    a jeho otec jse nestydí ,žádat vrátit to co jeho syn nakradl to, co víme je jen zanedbatelná částka .Šafářil se společnými penezi jak kdyby mu vše patřilo
    Tím,že poukazuje na věznice jse chce ješte dál přesadit ,věznemi
    jeho hlava po tom všem ještě nespí ...že všude hledá zisk pro sebe
    Tomu jse říká chytrý................
    • A přesto je pan Rath malá ryba. Jsem zvědavý na velké kauzy - Drobil a 300 mil. pro ODS, Dvořák a tunel 3 mld z Pražských dopravních podniků, Barták a podplácení ředitele Tatrovky (je úděsné, že si dovolil protižalobu a že mu to policie přijala), Barták a pandury, Kalousek a padáky atd atd.
      Rath teď vyhovuje jen proto, aby před volbami to trochu snížilo hlasy pro ČSSD a je zajímavé, že takto to žádná média neposuzují, jakoby se bály.
      • Naučte segramatiku,kdo to má číst,to snad patří do 21 století taky. a za druhé, malý zloděj taky zloděj.A jestli je podle vás Rath malý zloděj, tak proč chytá policie kapsáře-vždyt to podle vás nestojí ani zařeč-vy milionáři.A proč to má snížit hlasy pro socany-vždyt Standa Gross vám taky nevadil-toho leda obdivujete..No jo každý vojáček nosí v torně maršálskou hůl,.Tento malý kolotuk a Zemanova podržtaška je vám vzorem.Kdy už konečně pochopíte,že ta pravá chátra se škrabe po vašich zádech a vašimi hlasy nahoru.A jak tam jednou je,drží se jak pijavice.A mimochodem,ty ubožácké řeči starého Rátha starého to estebackého práskače mě tedy moc nedojmou.
        • Mirko, ještě že jsem příspěvky dočetla až k Tvému. Chtěla jsem totiž taktéž ohodnotit gramatiku a sloh diskutujících. Máš pravdu. To je prostě děs.
          • a někdo kdo, má dokonalý pravopis /gramatiku,jsi nedovede umýt ruce za 24 hod
            a když vysloví větu ,nekolik vět tak je tomu oproti na zvracení
          • mařeno ? pravopis gramatika /sloh ??? vy dva , by jste jsi měli otevřít //zrealizovat
            stánek češtiny v souhrnu, uniká vám současnost v realitě
            kdyby v řešení kauzy chybělo 10 bilonů vás by zaujalo kde chybí čárka,háček ....ypsilon
            podstata by vám pořád unikala
            možná pravopis nemám dokonalý, ale morálku a kalhotky bez potu zápachu na čisté vonící části tela
            bývá to spravidla opačně
            pravopis v pořádku to vše souvisící s osobností ,životem k neprodýchání
          • ten ,kdo poruší zákon nemůže očekávat ve vězení zázrak
            bohužel
            to ,vše stojí peníze a mezi vězni je háved všeho druhu ,mělo by jse rozlišovat umístnování v celách
            a perosnál ? Je otázka kompetentných nadřízenych prověřovat spůsobilost urovně a dohled jak je známé je tam vše možné, za peníze jse dá kdokoliv uplatit
            stačí jse na nekteré podívat nemá to s urovní po vzhledu nic společného a rozum / morálka ?!!!
        • Zlehka také potrénuj gramatiku *3* Jinak se vším nelze než souhlasit *3*
          • to není gramatická chyba,to byl překlep.To z toho vzteku, příště si dám pozor. děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit