Přejít na výpis diskuzí
Tajný svět manipulace se zákazníky. Vůně i umístění regálů umí divy
4.11.2016 | Lenka Dvořáčková
41 příspěvků
-
... neznám příjemnější pocit, jako když si primitiv myslí, že na mě vyzrál, mám jej ale v hrsti :)))
-
-
... ale není tak zajímavý, abych se primitivem zabýval místo super hokeje s Pekym, blbe :)))
-
-
... páááááááááááá, hlupáku :)))
-
... celkem milé kuundičky na fotce :)))
-
-
... hlasující samohonící primitiv takové neviděl ani z vlaku :)))
-
-
dobrý večer všem besedujícím...říkám si duchaplně "bijec pitomečků" a jsem povoláním zvířecí prostitut...rád splním vašim miláčkům všechny jejich přání *1*
-
-
... že tě nikdo ze všech besedujících nepozdravil, měls to nějak naaranžovat, ty trapáku :)))
-
... píše se správně "všechna přání", blbe, něco tak tupého jako ty si nelze nevychutnat :)))
-
... máš problém, blbečku, s tebou kromě mě nikdo nebeseduje, napiš už místo a čas :)))
-
-
... jéje, zdegenerovaný namazaný opuštěný blbeček je v pohotovosti, já ale ne, moulo :)))
-
-
-
... lidé si kráti volný čas porůznu, omezenci to mají pochopitelně naprosto jednoduché :)))
-
-
... viz počin trosky výše :)))
-
-
" vůni čerstvého pečiva či kávy,
Kde je takovy obchod ve kterem to voni cerstvym pecivem?To co dnes vyrabi pekarny neni pecivo, ale nahrazka peciva ktere je velmi casto nepropecene a voni, stuchlinou.Takova je ta vune tveho cerstveho pecivoveho zmetka. -
-
... tvůj pravopis je tradičně stejnou náhražkou inteligentní komunikace, pitomečku :)))
-
-
... nic nového pod sluncem, Dvořáčková, moc ses nepředvedla, ale to se dalo čekat :)))
-
-
... ty hlasy Dvořáčková nepochybně neposlala, od toho je zde vyhlášený hlupáček :)))
-
-
... zase trapně opisuješ, opuštěný vidláku na pokraji sebevraždy, napiš místo a čas :)))
-
-
-
https://www.novinky.cz/kultura/419689-zlate-globy-koupili-cinani-chteji-i-nejvetsi-hollywoodska-studia.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu