Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně,že jsme zvonili klíčema.Manýry komunistů ,těmto novodobejm vládcům,nesahaj ani po kolena.Ale hlavně,že nám nevládnou komunisté,že?
    • To jsou "bývalí" komunisti v převlecích nebo ti, kdo dostali komunistickou výchovu. Takže nám vládne stále stejné komunistická sběř.
  • To se dalo čekat, to jsou oni.. komunistů plnou hubu a jen se dostanou k moci jsou z nich parchanti, kteří ukazují svou moc ponižováním jiných. Vazba musel pro ni být šok a poslal bych tam všechny pantáty z ODS včetně TOP a ČSSD.
  • Zrůdnost je to, že takhle se nechová jen ona...,ale každý, kdo tam přišel a přičichl k bílé košili vázance. Když se z hnidy stane veš...
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: takových zmetků (vedoucích pracovníků na všech úrovních...) jsem za svůj život zažil nespočet. Každý z nás, když mu polichotí moc, tak se změní. Je ale pravdou, že některé po té změně nepozná ani vlastní matka. Kdo tvrdí, že nemám pravdu, je hlupák a nadutec. Náš štajger vždycky říkal: "někteří komunisté byli někdy prasata, ale kapitalisté mají už v povaze, že jiní lidé jsou prostředky k množení jejich majetku a né lidské bytosti... Celý problém je ve společenském zřízení, pokud je společnost postavená na závisti, mamonu a předvádění se, kdo má lepší oblek nebo auto, tak se pak nelze divit, že stát, ať chce nebo nechce, řeší donekonečna problémy se stovkami tisíc nezaměstnaných a čas od času s takovými zrůdami, kterých tam mimochodem ve vládě je daleko víc (Kalousek a jiní...), než si obyčejný čecháček dovede v tom nejchurnějším snu představit..." A měl synek recht... Už se těším na Vaše negativa - bando pravičáckých zrůd...
    • Jenom pro doplnění. To, co lidé píší je všechno jen opovídávání už dávno známého výroku Karla Marxe, jenom o tom nevědí, ani ty ne. Takhle končívají revoluce a K. Marx tehdy neznal samosebou dnešek, ale hodnotil Velkou Francouzskou Revoluci, kde uvedl, že francouzský lid vedl tehdy pod vedením nově vzniklé buržoasie revoluci ve jménu svobody, ale namísto svobody si vybojoval "svobodu čachru" !!! Totéž se stalo u nás v listopadu 89. Ona ta komunistická nesvoboda nebyla tak hrozná, jak ji pravičáci uvádějí, ale socializmus zavedl společnost do ustálených stereotypů, z nichž nebylo kam uhnout. Stranické vedení se spokojilo s pouhým výkaznictvím "dobrých zpráv", které jim tedy byly podle požadavku předkládány v podobě výkazů, jež sami jejich zpracovatelé nazývali "Výkaz sedmilhář". A tak lidu nemohlo stačit se jenom najíst, mít i výhody sociální, o nichž se jim dnes ani nezdá, zajet si na dovolenou do Bulharska k moři atp. Chtěli svobodu a proto jich byla plná náměstí. Výsledek ale je stejný, jako psal Marx: Pracující namísto svobiody také dostali jen svobodu čachru a lichvy !!! A ty lidské potřeby , o něž lidé v listopadu usilovali, těch se zmocnili zase jenom polokriminální živly, nezřídka i z řad výše postavených komunistů (viz Nečas - syn STBáka a tajemnice OV KSČ, svazák a předseda SČSP atd...). A svobodu stejně nemají - mohou jet kam chtějí, ale tiskárny na peníze nejsou k mání a zadarmo je nikdo živit nebude. Sami si zrušili ústavní právo na práci a pletou si ho s právem pracovat. Každý může pracovat, ale nikdo tu není povinen někomu tu práci shánět, což na rozdíl od minula komunisté dělali....Ale tak je to ve všech kapitalistických zemích...Výsledkem je rozdělená a nejednotná společnost sice s početně daleko vyšší skupinou poctivých, které ale zloději snadno berou "na hůl" !!! Nyní se musí každý postarat sám o sebe, v listopadu ovšem nikdo o tomto důsledku ani nepípl. A přesto je známý dávno, jen lidé nejsou ochotni se s tímto faktem seznámit...a včas jej pochopit.
      • No, myslím že mě docela podceňuješ, ale o to nejde. K psaní těchto "komentářů" mě osobně vede úplná bezradnost z nastalé situace. S tvými vývody lze souhlasit. Já to ale vidím tak, že jsme mnozi 20 let věřili naprostému bludu o svobodě a neomezených možnostech kapitalismu. Tleskal jsem Havlovi a když dnes čtu jeho lži z Melantrichu, tak bych brečel... Z té situace už není cesty zpět. Čeká nás doba ekonomického temna a sociálně-etnické bouře budou pro mnohé z nás mít fatální důsledky, ať už nás život postaví na kteroukoliv stranu pomyslné barikády. Dopadli jsme zhruba tak, jako bezejmenný umírající somálský sirotek, který umírá z hladu a nemoci, ale má vytouženou svobodu pohybu - je doopravdy havlovsko-kavkovsky svobodný...
        • Myslím, že tě nepodceňuji. Sám píšeš, že jsi "z ODS", ale důležité je , že se díváš kolem sebe.Všude i v ODS, tak i v KSČ , či TOP 09, nebo jinde se najdou slušní a poctiví, stejně jako bezcitní kriplové. Jenomže ale díky stranám k sobě ti slušní lidé nemohou dost dobře nalézt cestu. Brání jim v tom právě ta stranickost. Bezvýchodná situace zase až tak není, byla horší. Ale jde to. Např. na venkově dokáží v regionální samosprávě k sobě slušní lidé najít cestu a klidně jsou kamarádi věřící.a bezvěrec, komunista a ODSák atp. Protože se znají. Města jsou relatívně příliš "bezejmenná" a proto ta nenávist. Slušní lidé se tady nedostávají do postavení decízních orgánů, kriplové je předběhnou a obsadí rozhodující místa dříve - jde jim jen o zisk. A tak vytvoří stranu, kterou lidé považují celou za zlodějskou, či plnou vrahů a kdesi cosi. Bohužel toto je naše trauma, proč to nesměřuje nikam. Strany by neměly sestavovat kandidátky a být voleny, protože tyto nesestavují čestní lidé, ale už předem ta nejhorší spodina vybírá z těch nejhorších. Výsledek pak vidíš jako beznaděj. Ale i to jednou někam vyústí a revoluce přijde. Pokud ale se jen vystřídají zloději za jiné, tak to je špatné, Přímé volby bez partajních kandidátek by pomohly . Viz případ Zemana. Ani já jej nijak nemám v lásce, ale ani v nenávisti a jesti pohne s těžšími kameny, i to bude dobré. Sám ale kolo dějin neotočí, pokud se lid sám nezvedne. A historie nás učí, že se vždycky za čas lidé zvedli. Naposled to trvalo 40 let, bohužel k horšímu. Neprohlédli to. Já jsem netleskal Havlovi, když jsem uslyšel jeho první projev, došlo mi, že je to hlupák, zneužitý kmotry v zákulisí... No nic , myslím, že bychom se shodli. Apropó, ani já nejsem v havířině žádný laik, takže i ti "štajgři" mi nejsou cizí...Začínal jsem na šachtě....jenom ne na Ostravsku....ale Ostravu znám....
  • No a co se stalo. Nic. Ona i Nečas si nakřečkovali tolik našich peněz, že dneska se již jenom chechtají. Kdo jim vezme nakradený majetek !?
  • Nazývání Nečase panem čistým mě neuvěřitelně vytáčí. Vždyť se ani nezamyslel na strádání dětí a chudších (ač pracovitých a poctivých) po tom milodaru církvi, kterým si asi snaží nahoře vykoupit své cizoložství a lumpárny. Ten člověk od samého začátku na mne působí, že je nesvéprávný - tam kde přestřelí, pak zuřivě vykřikuje svoje obhajoby. Není se co divit. Vždyť učit se od církve znamená nepochopit už vůbec nic.
  • dej blbci moc - v tomto pripade Necas dal volnou ruku sve domine a ta se zachovala presne tak na co jeji mozek ma...
  • Bývalá paní Nečasová se musí blhem tetelit, že se ho zbavila. Teď se ukáže jak je Nečas hloupej, protože tahle hysterka s ním zamete raz dva, že se do konce života bude mlátit do hlavy co to udělal...
    • Nebýt moc a peníz, nebýt láska. Ten Nečas opravdu Ťulpas.
  • Kdo jí bude chodit venčit Nečase ?
    • No prece dva "psi",kteri hlidali uz jeho manzelku.Ale snad ho budou moci vencit jako spoluvezni.
    • Kdyz se jdou "vyvencit" do Slavie na kaficko ona vypada jako k--va ny svych cernych jehlickach, cela obepujta v hadrech ktere ji nejdou. Nevim jestli ztratila 10 kg ale je to porad tlustoprdka a mela by si prikryt svy kynouci paze. Necas vedle ni v pruhovanem tricku, jsou oba perfektni burani. To co si nahrabali musi vratit !!!! pak se uvidi jak jim ta laska vydrzi v nejake male garzonce na kraji mesta.
      • Vracet urcite nic nebudou,me ti dva pripomeli nesourody per-on ji tahne,ona tape ,oba se tvari,jak na uteku.Groteskni je ,ze napadne pripominaji Dzambulku s Rychtarem.
  • Tito lidé musí mít strach vylézt na ulici.Kdo zakáže hlasité volání proti bestiím.Kdo zakáže nabídnout jim plivanec,jaký vmetali platičům daní v podobě bídy, ponižování za práci,neléčení dětí zbídačování starců volících raději dobrovolnou smrt,když nemají prostředky na život?Tyhle stvůry se nesmějí cítit povzneseně ani bezpečně mezi těmi, které ničili.
    • Nevsiml jste, za ji na snidani tahl jako Karu?Tusim ,ze ona se chce prezentovat,Expremier
      je ve vleku a pod befely sve zivotni lasky.Kdyz je vul,tak at taha.Narazil na poradneho kociho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit