Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mayová nemá pravdu ani v jednom bodu:
    1. Islám není překrucován, ale islámský terorismus vychází z podstaty islámu.
    2. I kdyby se povedlo omezit na internetu prostor pro islamisty, tak to nic neřeší, najdou si jinou cestu pro šíření své zvrácené ideologie.
    3. Evropané a muslimové nemohou žít spolu, dokud bude islám nejen náboženstvím, ale současně i vládnoucí ideologií a silou, která vynucuje přijmout všechny ostatní svoji ideologii.
    4. Žádná fungující protiteroristická strategie nikde nefunguje, nepomůže ani věznění teroristů, protože až ti se z vězení vrátí (pravděpodobně i předčasně, protože jiní teroristé si vynutí násilím jejich propouštění), tak budou v teroru pokračovat. Je třeba tyto teroristy tvrdě vybít.
    • Trochu odlehčím debatu - pomohlo by to, co uvedl do praxe general Pershing před 100 lety na Filipínách. Zajaté muslimy postřílet náboji zmáčenými prasečí krví, jednoho propustit, aby mohl ostatním říct, co se stalo.........a byl tam x desítek let klid.

      Oni nás, Křesťany nikdy nepřijmou, nepřijmou naši justici, nepřijmou Starý a Nový zákon, nebudou žít podle desatera. Člověk, který je bez víry, je pro ně ještě větší špína bez práva na život
  • jolana
    Já jsem to už psala několikrát...vezmou si černé kvádro, sníží hlas o tóninu a pouštějí prázdná slova, které nenahradí lidský život. Ať jsou do háje..řešení nemají, protože sedí v resortech, které jsou sakramentsky hlídané a z výšky a dálky koukají na ten masakr. *16*
  • Ano, už dost. Evropa je křesťanská a křesťanství nabízí, zatímco islám vynucuje. Proto je třeba postavit v Evropě veřejné projevy sympatií k islámu naroveň projevů sympatií k nacismu a stejně je také trestat. A pokud ti co ten zákaz poruší nemají občanství EU, vyhostit.
    • Vyhostil bych i ty, kteří mají občanství EU, ale jakýmkoli způsobem dají najevo sympatie k islámu v jeho současné podobě.
  • dochází klukům v Britani i Francii že není třeba brát muslimáky do vazby nebo zajetí. Prostě je na místě zhasnout. Ale trvalo to. Přeci život islámského psa nemá žádnou cenu. Zhasnout a do kafilerie s ním. Je nová doba.
    • Spíše je zhasly,aby nemohli mluvit o tom.....která vláda je přes své agenty najala a cvičila. Mrtví nemluví.
    • Bohužel ve Francii se policista blbě trefil - útočník je v nemocnici a tam se ho snaží zachránit...
  • VŠICHNI OBHÁJCI MUSLIMŮ BY SI MĚLI PŘEČÍST NÁSLEDUJÍCÍ

    U Notre Dame v Paříži začal další muslimský pomatenec (DNES, OKOLO 16:00) napadat kladivem (nebo něčím podobným) turisty - napadl i policistu, který turistům přispěchal na pomoc a ten ho promptně odpráskl!

    DOBRÁ PRÁCE - tak je třeba postupovat.

    Ostatně v Israeli to už pár měsíců funguje. Nůž, kladivo, či cokoli jiného, co by mohlo způsobit újmu na životě či na zdraví v rukou muslima = okamžitá palba do něho (zbraň tam má každý a hodně z lidí ji nosí permanentně s sebou) . . .
  • Vždy když se něco stane, politické píčky , pardon špičky" mají plnou hubu keců, ale jako obvykle skutek utek, nejlépe vůbec je sem nepouštět, ty co už jsou tady deportovat zpět do země původu a z moře NEVYTAHOVAT!!!
    • Těm politickým špičkána a hyoerboháčůn se to hodí. jde jim terorisnus do karek Teroristi jsou jim fuk, oni potřebují legalizovat teror proti vlastním občanůn.
  • Přátelé, můj názor je jediný. Až přestane Británie, Francie a spol,, NATO, EU a jím podobní rozbíjet státy, ze kterých Západem zvaný extremismus a běženci přicházejí, bude klid. Vůbec jsem neslyšel o takovýchto útocích "teroristů" před válkou (pardon- obrannou misí) v Libyi, Egyptě, Arabském jaru, Aghánistánu, Sýrii, Iráku, Mali- sankcím proti Koreii, Íránu apod. Vše jen boj o moc, území, obsazení a vnucování "evropských hodnot" těm, kteří o to nestojí a nikdy nebudou poslušnými ovcemi pro vytvoření zisku mafiím, nadnárodním společnostem apod...jeto boj, kde sebrat Rusku základny-Krym, Sevastopol, Sýrie apod. a teď už jen vtrhnout na Rusko. Už tomu jsou Ti imperialisti hodně blízko. A jinak vše dobrý nástroj zbrojního byznysu, hlavně že to sype.... a taky co by to bylo za vojáčky, kdyby si nezastříleli, že? To samé jako mindrák myslivce, co si nestřelí bažanta, hasič si ani jednou v životě nezajede uhasit ani kupku sena, chlapa, který nikdy nevytáhne přirození na nějakou kost...Ty útoky v Evropě je pouhá odplata za ty války a můžeme být rádi, že to není letadlama, střelbama z lodí apod, jak jsme zvyklí od USA, NATO a jejich přisluhovačů. A jinak, neosídlených území jsou 3 zadečky, tak ať kus území Islámskému státu dají, vyčlení a oplotí a bude klid. A žádná demokracie, ale ať nechají zřízení v zemích co rozbili jaké je a bude klid. Jen holt tam budeme moc jezdit jen na dovči, chovat se podle jejich zákonů a ne je zase znovu rozbíjet. To nikam nevede.....
    • s o u h l a s !
    • Podle mého názoru je jednou z příčin, a nejspíš tou hlavní, dekolonizace a podpora tzv. "národně osvobozeneckého boje" ze strany CCCP a jeho protektorátů včetně bývalé ČSSR. Samozřejmě kolonizace a zotročení obyvatel jiných zemí je věc odporná a nepatřící do civilizovaného světa. To však nelze provést tím, že se vyzbrojí bandy primitivních dobrodruhů, které vytlačí koloniální správu a sami se ujmou vlády a začnou "budovat socialismus" po vzoru (a pod skrytou koloniální vládou) CCCP. Nejdřív je třeba vytvořit strukturu a instituce veřejné správy a pak odejít. Jako tomu bylo např. v Indii, která také byla kolonií VB.
      • stejnej zoufalec jako islamofil Adam *15*
      • No dobře, ale zase-"vytvořit instituce veřejné správy a pak odejít". On je vytvoří zase jen "ten někdo správný" a většinou tak, aby byly nakloněny jemu a ve všem- prodeji surovin, koupě zbraní a všeho dalšího... A zbytek národa, církví, vyznání, náboženství a spol. se zase bude cítit ukřivděn a vypukne to nanovo. V těch zemích to budou "stále jen jatka", atentáty apod. Ať tam jsou vojska OSN, ale jen k zachování klidu. Ať nestraní jednomu. Volby, poměr sil ve vládách ať nechají bez politického vměšování na lidech samotných. Ale tam to jde těžko. Ani tady to nefunguje, aby třeba příznivci Schwarzenberka sklapli podpatky a uznali Zemana a v dalších volbách to otočili...pak tomu pomůžou zkreslené články v novinách, zmanipulovaná TV... to je nekonečné !!!!!! Jen jedno je jisté. Budou lidi chudí, bezdomovci a bez práce a naproti tomu budou politici za těžký prachy tohle řešit a rádi nejen do konce svého mandátu či života, ale do konce světa!!!!!
  • Budu tančit a zpievať, vogo, ale co chudáci rodiče, kterejm zabili děcka taky zpievajů vogo ??? posmrtnej taněc ???
  • Tři útočníci v noci na neděli najeli dodávkou do lidí na mostě přes Temži, poté zamířili do nedaleké čtvrti Borough Market, kde zaútočili na lidi noži.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    v době kdy létáme na Měsíc, mluvíme o cestě na Mars, letadla "teroristů" údajně zbourají budovy s železobetonovým skeletem, jako by to byl model z papíru, "teroristé" zaůtočí noži, jakou větší trapnost si představit????
  • dějiny moderní Evropy jsou dějinami obranných válek křesťanství s dobyvačným islámem. Vím že z historie se nikdo poučovat nechce a že katolická církev je tady v čechách v nemilosti, ale možná by stálo za to, prolistovat alespoň nějakou učebnici dějepisu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit