Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady to skončí katastrofou je jediná možnost místo voleb jít a ten ksindl co tady 25 let vládnul i s jejich parchantama vymlátit a tři urny hodit do Vltavy i stou první fuchtlí!
  • No a pan exprezident Klaus a Havel ještě tyto zloděje oceňoval jako podnikatelé roku, no a ta kr.. Maláčová...zřejmě po jeho boku získala miss....V tomto státě je největší podnikatel rodina, která zvládne nájem nebo hypotéku a nedostane se díky tomu do dluhů, jenže takové lidi nikdo neocení.
    • Takové označení se mi zdá být nepřesné - spíš bych řekl Největší megazloděj a narcista, který se po revoluci v této republice vyskytl *10*
    • Podnikatelem roku může být kdokoliv, padouch nebo hrdina všechno jedna rodina už zpívá limonádový Joe. Jen pro dokreslení v loňském roce tento titul získal podnikatel, co ve velkém do ČR dováží ty skvělé potraviny z Polska a když se ho redaktorka zeptala, jak je to možné, když jsou nekvalitní a závadné, tak odpověděl - když to lidi kupují. Jenže zapomněl dodat, že zpočátku to lidi nevěděli, protože kontrolní mechanismy byly o koňskou délku pozadu. Prostě a jednoduše peníze na prvním místě a titul podle toho. Za peníze se dá koupit úplně všechno , hlavně u nás. Ve Švýcarsku to tak jednoduché není a proto jsou oprávněně jedním z nejbohatších států s žádným dluhem a korupcí. Občané tam ovšem nejsou ovce a vše si pěkně hlídají a poslance mají už pěkně vychované. Korupce a klientelismus je ani nenapadne. Po sametovce Klausovi a spol. ovčánkové tak pěkně věřili a nás co na to upozorňovali jste div neukamenovali. Je třeba používat alespoň svojí šedou kůru mozkovou a zdravý selský rozum. A aspoň si něco vyhledat a nastudovat. Nemuseli jsme dnes být tam kde jsme, díky vaší bezmezné naivitě a hlouposti.
    • Z vydělaných miliard Maláčová vozila missky do Egypta a do dalších exotických destinací, aby se řádně na Miss připravily, protože na Lipně nebo v českých horách by to nešlo, to by určitě žádný titul nevyhrály, připravené by nebyly. Ukázka, kam část peněz odplula, část je v Bakalově bunkru na Modravě, jinak v daňových rájích, i firmu si převedl mimo ČR, aby tu nemusel platit daně. Prostě kozlík Šikula jak by řekl Podlaha. POuze soukromý hospodář je tím nejlepším hospodářem, tak to nyní vidíte názorně v praxi. Akorát je zajímavé, že VW je státní, německý stát v něm má majoritu a funguje výtečně. V čem to asi bude? Kdepak naši přebarvení soudruzi-nesoudruzi a další udělali chybu?
      • Bakala není žádný podnikatel, je to jen chamtivý finanční spekulant. Skutečný podnikatel, který vybudoval svou firmu od píky se snaží svou firmu rozvíjet, vytváří si rezervní fondy na možné horší časy a bezhlavě svou firmu nezadlužuje. Bakala dostal OKD za babku, těžbě nerozumí a ani jej to nezajímá, jako správný spekulant bezhlavě na burze uměle navyšoval jmění firmy a ještě dovolil aby jeho zaměstnanec, německý generální ředitel bral obrovské úvěry na zbytečně drahé stroje, sice kvalitní, ale v prvé řadě mu šlo o dohození kšeftů výrobcům strojů, tedy svým německým kamarádům. Bakalovi je už teď všechno stejně jedno, sice něco prodělal, ale v minulých letech z OKD vyždímal miliardy, které má v bezpečí na kontech v daňových rájích a může se dál věnovat finančním spekulacím někde jinde. Osud nějaké hornické lůzy, co na jeho luxusní život dřela mu srdce jistě netrhá.
  • Všichni se můžete stát Václavem Havlem,stačí se vožrat jak *12* a blábolit nesmysly o pravdě a lásce *1*
    • Ano našlo se dost blbečků, co mu to baštili a bohužel nejen jemu a ještě pěkně dlouho, proto jsme tam kde jsme.
  • Sobotka je hajzl a lidi, vy ho chcete volit ??? Už je dohodnut s Kalouskem na koalici, uvidíte po volbách, jsou to oba velcí lháři a slavnostně vyhlašují, že spolu nikdy do holportu nepůjdou, ale smlouvu už na to mají tajně podepsanou. ČSSD je hrobařem země, uvidíte, ostatně Bakala je "stvořen" právě Sobotkou. Krade, kudy chodí !!!
    • *16*Bakala korumpoval-zadarmo to nebylo-hajzli
  • Nezapomeňte na to až budou volby znovu volit ČSSD, ODS, TOP09 a další strany které měly spoustu času dovést tuto zemi do stavu v jakém ted´je, aby jste i nadále mohli nadávat na bordel a číst takové zprávy o Sobotkovi a jiných zlodějích. V žádném případě nevolte Okamuru nebo Babiše, kteří ještě neměli možnost se projevit. Dost možná budou taky krást, ale je zde jistá naděje, že tento stát dají alespoň častečně do pořádku, zatímco u ,,starých" stran je tato možnost nulová. Každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží *16*
  • Socani jsou darebáci jako odéesáci a topkaři.

    Budu volit KSČM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • KSČM volí jenom debilové,když jinak nedáš,buď si čím chceš *1* *2* *3*
      • Jen nechci být tebou tlamo *1* *1* *1* *1*
  • Všechno, co dělá a prodává stát, je prodělek a ztráta . Napakuje se jen kompetentní politik a jeho kamarádi, obchodní partněři. Je úplně jedno z které strany jsou, kradou všichni. Mají imunitu a jsou úplně osvobozeni od odpovědnosti. V západní Evropě se to nazývá organizovaný zločin. Tady na Balkáně postkomunistická demokracie.
    • Konečně rozumný člověk.
  • Tohle rovnátkový prase Sobotka zesralo co mohlo. *16* *12* *11*
    • Tady jich bylo co to tady po...... Proto jsme banánovou republikou, jen Sobotka to rozhodně nebyl a na očátku stál Klaus - Alibaba a prognostiční loupežníci. Jejich výčet je obrovský. Prostě vpravo - vlevo , a proto po zásluze odměnit všechny - hradem Mírov.
  • Číst a hledat ,kdo,co jak zavinil je přesně na h.Budou volby tak je třeba říci dost!Volím KSČM,protože prodávat strategické suroviny je blbost,která je buď záměr nebo totální debilita.Co tedy dělala ODS,FUJ 09 proti tomu?Jaké má výsledky?Je nudné číst,že nejsou peníze ,kam šáhnete všude jsou úniky.Stané soudy bez dlouhého vysvětlování a pracovní tábory a myslím,že za rok tady bude pořádek.Dnes jsem se dozvěděl,že organizace UPC mi účtuje poplatek na rozvoj kinematografie.Na točení hovadin opravdu přispívat nebudu.A ten slavný rádoby podnikatel s tou zlatokopkou nebude sponzorovat Maláčové ty její dívky,které krom toho,že se předvádí mají prázdné hlavy.A nechápu proč musí jezdit fotit k moři do atraktivních lokalit,když nemá na mzdy horníků.
  • Jó, takhle privatizátoři vydělávali peníze. Není divu, že se stali miliardáři takřka přes noc. To také odráží jejich vztah k takto "těžce" nabytému majetku, vysát a odhodit. A samozřejmě za tenhle srab můžeme poděkovat i politikům. V tomto případě Bohoušovi a Mirkovi.
    • Zelináři, řezníci, číšníci a taxikáři všech zemí, spojte se !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit